Gå til innhold

24 Sesong 7 **Spoilerwarn** USA sendeskjema! Les 1 post!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

To fantastiske episoder, den ene bedre enn den andre.

 

SPOILER FOR DERE SOM IKKE HAR SETT EPISODEN...

 

Episode 11:

God, men ikke en jeg kommer til å huske, siden vi hadde en episode til. Renee fikk endelig litt tid til å skinne, og som jeg skrev over i stad, jeg likte scenen med Annie Wersching i vannet :p Trodde vi skulle få action i Det Hvite Hus tidligere, men tydeligvis ikke. Forresten så var det latterlig lett å få tilgang til Det Hvite Hus.

 

Episode 12:

Woho! Actionfyllt gjennom hele timen, og vi fikk dramatiske vendinger konstant. Jeg elsker fortsatt Agent Pierce, men dessverre gikk det ikke helt bra med dem i dag. Skuffende av Secret Service og trekke ut, når Djuma sier han har Presidenten. Sikkert realistisk, men dog irriterende. Forresten, jeg hater han senatoren. Alt er visst Jacks feil. Be til høyere makter om at han forsvinner neste episode. Sammen med hun dataneren, Janis var det vel.

 

EDIT: Glemte å nevne at det var sykt fett å se en liten småkrig inne i det Hvite Hus! Det var rett og slett vanvittig digg å se på!

 

Spoiler ang. promoen.

 

Fytti helvette, dette blir en vill episode, om promoen ikke lyver noe veldig. Tror dette blir sesongen beste episode, men vi får vente å se. Mr. FBI-sjef tar saken i egne hender. Kanksje jeg endelig skal begynne å like han?

 

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

DAMN! Har jeg sagt at jeg hater (og elsker) cliffhangers?! :p

 

Er helt enig, det var latterlig lett å få tilgang til det hvite hus. Og Aaron ble fordummet i denne episoden, normalt ville han selvfølgelig klart å sende ut lyssignalet LENGE før. Kjipt.

 

Hvem er fyren som ga info om bl.a. låsemekanismen? Tror det var han vi så i Redemption, men er han kjent fra tidligere?

 

Serien 24 burde egentlig vært 48, med dobbeltepisoder hele veien. Nå bruker de vel et par episoder på å få tilbake det hvite hus, men hva skal skje etter det? ELSKER denne sesongen.

Lenke til kommentar

Neinei, det er ikke oppdatert. Den listen er fra folk som ikke visste det kom to episoder på en gang nå denne uken. Se bare på epguides og lignende;

 

155. 7-11 2 Mar 09 Day 7: 6:00 PM - 7:00 PM

156. 7-12 2 Mar 09 Day 7: 7:00 PM - 8:00 PM

157. 7-13 9 Mar 09 Day 7: 8:00 PM - 9:00 PM

 

:)

 

EDIT: Og 24 producers lovet jo at det aldri ble mer enn 1 uke mellom episodene ettersom sesongen var et år for sent. ;)

Endret av tc47
Lenke til kommentar
Flott! Er lei av alle pausene i hver serie! Prison Break, Desperate Housewives, Two and a Half Men, Smallville.

Får håpe det blir en episode av 24 hver uke frem over :D

 

Det er det, allerede planlagt. OG, som vanlig er det de to siste (23 og 24) samme mandagen (tirsdagen). :)

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Dere har hatt det moro i natt ser jeg. Jeg får ned episoder i 720p på 10 minutter eller noe så da går jeg alltid for det :D Dessuten er kvaliteten såpass mye bedre at det er verdt det. Skolen er ferdig klokka 16 og da blir det 24 på full HD prosjektor og lellert a la 150" :p

 

 

Håper at episodene lever opp til forventingene mine som er høye akkurat nå.

Lenke til kommentar

Greier meg uten hundre "yeah"-er fra Tony egentlig. Men vet at jeg er i mindretall her.

 

Dere har hatt det moro i natt ser jeg. Jeg får ned episoder i 720p på 10 minutter eller noe så da går jeg alltid for det :D

Joda, 5 vs 15 minutter her i nedlastingstid. Men nesten uten unntak er 720p 10-15 minutter eller mer etter første release, enkelte ganger mye lenger. 10 min lenger nedlasting + 15 min senere release gidder jeg ikke når jeg vil se episodene og så legge meg. I natt så jeg episodene ferdig rippet og nedlastet under 10 minutter etter at de originalt var sendt. Fantastisk.

Lenke til kommentar
Villt, bare villt. Jeg skulle faen ikke sett den siste episoden, jævla cliffhanger. Kan faen ikke sove nå en gang. EN uke. :(

 

Ja, uff. Klarer nesten ikke å sitte stille, ha-ha :) Den siste episoden var helt fantastisk. Mye som skjedde hele tiden, nye vendinger, og presidenten som ble tatt mot slutten :ohmy:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...