Gå til innhold

Asus EEE tråden


Cursio

Anbefalte innlegg

Ikke tvilsomt, det er faktisk mulig. Leste om en som kodet om litt her og der og gjorde at minnet tok over litt av arbeidet til SSD-en.

 

Men da bør du vel å merke installere 2GB ram, slik at du har rikeslig å ta av.

Hvis noen har klart det så er det i tilfelle i Linux. Viktig å påpeke dette slik at folk ikke tror at alt man leser funker på begge OS (Linux eller XP).

Men hvis vedkommende ikke har lagt ut en grei guide på hva han har gjort så regner jeg med at man bør ha god greie på Linux for å klare det samme.

Endret av SjitHue
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For dere med en buntu installert og som synes at FF3 er treg, kan legge cachen over på en ramdisk som opprettes automatisk i buntu.

Fremgangsmåte: skriv about:config i adressefeltet og si at du skal være forsiktig. Opprett så en streng med dette navnet: "browser.cache.disk.parent_directory" og sett verdien til "/dev/shm". Da vil cachen bli lagt direkte i ram istedet for på den trege disken. Gir en ytelsesøkning i FF3.

 

Dette er mulig i de fleste unix'ene og i Windows. Sjekk mer i EeeUser forumet. Der finnes det andre gode tips også.

 

atlef.

Lenke til kommentar
Normalt kan man trykke Alt for å flytte vinduet i GNU/Linux. :)

 

 

får flyttet vindu men hjelper lite når knappene er "under" maskina.

Bruk ¨alt tasten til å flytte vinduet opp slik at du ser underkanten av vinduet. Innebærer at toppen av vinduet forsvinner opp over toppen av skjermen. Deretter kan du peke i underkant av vinduet og med venstre piltast nedtrykket trekke nedre kant av vinduet nedover slik at resten av menyen kommer til syne.

 

Ser man det ja :whistle: , takker.

Lenke til kommentar

Kjører man Windows XP kan man bruke Eee Clocking Tool til å øke PCIe-bus'en fra 99 til 100. SSD-diskens ytelse, inkludert dens respons, vil øke litt da den er koblet til PCIe bus'en. Det virker som om veldig mange har lyktes med dette, inkludert meg. Personlig merker jeg helt klart en forbedring.

 

Noen som vet hvordan man kan boote dette prog. hver gang automatisk__

Lenke til kommentar
Solgte min 701 i forrige uke og bestilte en 1000H fra Clove.co.uk på fredag kveld. Sendt fra Southampton i går kl 12.21 og lastet over på budbil i Oslo kl 11.21 i dag - mektig imponert :-)

 

(Nå må jeg bare få den utlevert, så...)

 

Bestilte 1000 fra Clove.co.uk onsdag kl 06.00. Har enda ikke sett noe til den. De klarer ikke gi meg sporingsnummer engang! De finner det faktisk ikke... Er ikke veldig imponert akkurat... Hvordan fikk du ditt sporingsnummer?

Endret av qweac
Lenke til kommentar
Bestilte 1000 fra Clove.co.uk onsdag kl 06.00. Har enda ikke sett noe til den. De klarer ikke gi meg sporingsnummer engang! De finner det faktisk ikke... Er ikke veldig imponert akkurat... Hvordan fikk du ditt sporingsnummer?

 

Fikk en mail fra DHL med sporingsnr. Noen timer etterpå fikk jeg mail fra Clove som sa det samme.

 

Sjekk om Clove har trukket beløpet fra ditt kredittkort...

Lenke til kommentar

Okei. Brukte ikke DHL jeg da, men burde uansett ikke vært vanskelig å gi meg et sporingsnummer.

 

De har trukket beløpet og varen er sendt, så det er greit.

 

Edit: Sendte dem nettopp en liten klagemail. Vanskelig å klage til engelskmenn. De er jo så høflige med alt. Vil ikke få noen til å skrike eller noe... :p

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Eg va utom elkjøp igår og fekk øye på denne maskinen, eee pc 900, og brukte litt tid igår på og se litt på youtube videoer og sånt av den, og fant ut at denne ville eg ha, så idag for eg ut og kjøpte den, kan ikke si eg angrer, fungerer slik eg hadde foreventa at den skulle fungere, så eg er egentlig ganske fornøgd. min ble levert med win xp home. 16gb, er den eg sitter og surfer med nå faktisk.

men en ting eg lurer på, va er det som gjør at folk velger denne fremfor Acer Aspire One A150 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=360025 denne har eg funne til rundt 2900kr på forskjellige nettsteder og er jo på størelse med denne eee 900 som eg har kjøpt meg pluss at den har jo 120 gig hardisk og 1.6ghz istedefor 900mhz.

Lenke til kommentar
Har en 2gb-rambrikke produsert av Kingston liggende som jeg tenkte jeg skulle bruke, men når jeg setter den inn i eee'en, så får jeg blåskjerm når jeg booter, eller litt etter i windows. Noen som har en anelse hvorfor?

 

Enten har du kjøpt feil type ellers er brikken din defekt. Antar at den orginale fortsatt fungerer. Du kan også forsikre deg om at den nye er defekt ved å boote med programmet Memtest86.

Lenke til kommentar

Nettopp pakket ut og koblet til strøm - orker ikke lade den opp før jeg starter :)

 

Positivt:

- Ikke så stor som først ventet

- Stor Enter-tast

- Lettere enn antatt

 

Negativt:

- Piltast-opp og høyre Shift må kanskje bytte plass med Sharpkeys

 

post-46466-1219165999_thumb.jpg

 

Skal starte opp nå, men forventer ingen overraskelser. Kanskje ta tiden på oppstart før jeg begynner å ødelegge ting.

---

Ca 30sek fra power-on til Windows Desktop ble synlig. 50sek så var drivere ferdig lastet. BIOS brukte veldig kort tid fram til OS boot. Jeg er imponert. Nå mangler den bare antivirus og litt andre småting så er vi i boks.

Endret av datating
Slo sammen to innlegg
Lenke til kommentar

en ting eg lurer på ang min eee pc 900 16gb. eg fant ut at det minnekortgreiene som var stappa i sida på den var bare ein sån fake plast dings, så det betyr da at eg har ein ledig minnekort slott for eventuelt 16gb til da? vil den da bli ein D:\ stasjon?, og dem 16gb som da er på maskina nå, befinner det korte seg da inne i selve maskina? kan ikke se noen flere luker i siden hvor det kan gjemme seg vertfall, og det er minnekort som er hardisk sant? sån som er i digitalkamera, sd kort?

 

Eg testet foresten world of warcraft på den ista hehe, var faktisk spillbart hehe, låg på rundt 10-18 fps

Endret av Kurt-Inge
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...