Gå til innhold

Fifa 08 Demo


xindrum

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hakker ikke her heller. Høres ut som et hardware problem. Spør i Xbox-faq-tråden.

 

Anbefaler alle å prøve pro-cam. Det er vel den kameravinkelen som vil bli brukt i Be-A-Pro, men den fungerer greit for meg til å styre alle spillerne, hvertfall offensivt. Man får virkelig føle hvordan det er i en mot en-dueller hvertfall. Hos meg gikk pasningsspillet mye kjappere med denne kameravinkelen, og fikk til noen lekre gjennombruddspasninger, samt finter. Prøv det!

9528871[/snapback]

Takk for tipset! Har vært veldig frustrert over at jeg pokker meg knapt nok kommer fram på banen, men det hjalp en del med pro-camen. Scorte ikke, men hadde hvertfall et skudd i tverra. Har vært litt usikker på om jeg skal kjøpe fifa, men jeg tror jeg går for det jeg altså.

Lenke til kommentar

Nå er jeg jævla frustrert. Spilte nettopp ca 10 omganger med Barca mot Red Bulls. Føles som en jævla reprise hele tiden. Heading over. Slapt skudd til keeper. Løpt opp, løpt opp, løpt opp. Frispark til dem. Rett i mål. Tror jeg sletter demoen før kontrolleren havner i tv'n. Forhåpentligvis byr fullversjonen på bittelitt mer variasjon.

Lenke til kommentar

PES er jo PES. De har ikke gjort mange endringer, men det ser ikke ut til at det trengs. Grafikken er veldig uvant ifra FIFA, særlig animasjonene. Men det er jo fortsatt et bra fotball spill. Alt ble liksom mye enklere i PES da. Den første kampen gikk i dass, siden jeg var vant til omvent skyt og langpasningsknapp, men jeg kom tilbake i den gode gamle formen. Det som appelerer mest i PES for min del er alle snasne taktiske muligheter det finnes. På en måte så er kanpen allerede avgjort før man begynner den.

Lenke til kommentar

Du er kanskje inne på noe. Har kjøpt både FIFA og PES i alle år, men etter å ha spilt demoene må jeg nesten si at PES har dratt litt mer ifra FIFA. Men såklart, det er kun min mening.

 

Kan legge til at jeg likte FIFA-demoen godt også, men hvis jeg skulle velge ett av dem så blir det nok i Konami sitt favør.

 

Jeg ender sikkert opp med begge, tror jeg :) Da kan vi ta noen matcher over Live vettu!

Lenke til kommentar

Har allerede bestillt FIFA08. Ble kanskje litt dratt med av alle teasers og trailers. Er fortsatt rimelig sikker på at det kommer til å bli et bra spill. Men med FIFA så er du ikke sikker før etter man har spillt en god del av fullversjonen.

 

Husker hvordan jeg sleit med demoen til 07 på pc. Nå er 07 rett og slett kjedelig siden jeg kan spille relativt greit på world class.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...