Gå til innhold

Master Chief til Madame Tussauds (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
trodde de voksgreiene befant seg i london O.o

Madame Tussauds finnes både i London og Las Vegas.

 

On-topic: Master Chief er nok langt fra den mest ikoniske spillfiguren nei. Jeg ville tørre å påstå at Mario er den mest ikoniske spillfiguren noen sinne. Om man hadde laget en spørreundersøkelse der man undersøkte hvilke spillnavn folk kjente igjen i en liste med mange spillnavn i hadde nok Mario scoret høyest. Jeg har ingen kilder på dette, men det er en rimelig sikker antagelse.

 

Poenget er hvertfall at Mario har en mye lengre historie enn Master Chief, flere har et forhold til den noe fete rørleggeren, og det er en figur som kan appelere til alle aldersgrupper. Master Chief føler jeg blir en noe snever figur å lage voksstatue til. Da kunne man like å gjerne laget en voksstatue av Link (Helten i Zelda-spillene) som er minst like kjent som Chief. Men det er nå min mening.

 

Kanskje ønsket de å lage voksstatue av en amerikansk spill-karakter? jeg vet ikke. Men noe drøyt synes jeg det er.

Lenke til kommentar

dette er kun et spørsmål om penger, og jeg kjenner jeg blir provosert. Microsoft skriver historie-bøkene selv og i fremtiden vil en super-middelmådig spillkarakter som MAster chief være spillikon nr1 (til dere som har lest 1984)

 

Mario er tidenes spillkarakter, uansett hvordan man vrir og vender på det, og rørleggeren fortjener en plass i voks-kabinettet.

Lenke til kommentar
Høres ut som et bestillingsverk fra Microsoft ja.

Lara Croft hadde kanskje vært en bedre kandidat hvis det skulle gått på popularitet.  :dribble:

 

Hadde det vært opp til meg hadde det vært Kane som stod der i voks.  :w00t:

9465137[/snapback]

 

Det er ett VOKS museum?

 

Syns det er litt for dumt å klage over at det er Master Chief ikke Mario/Link/Gordon Freeman osv osv. Kanskje de har spurt og fått avslag?

 

Og, at master chief ikke har gjort noe for spill industrien? Vel, han har slått alt av salgs rekorder, om det teller :p Til Nintendo fans, hvorfor ikke sjekke om museet har spurt nintendo om å få lage voks figur av den feite rørleggern med bart? Vært stilig å sett flere spill figurer.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...