Gå til innhold

Worms for Wii (Wii)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror dette blir i gammel stil, i alle fall om jeg tolker dette korrekt:

 

Som de tidligere spillene i serien er Worms: A Space Oddity et turbasert strategispill sett fra siden, der hver spiller får en gruppe tungt bevæpnede meitemarker. Disse må så skyte meitemarkgørra ut av hverandre, og spillet er over når kun ett lag står overlevende igjen.

 

Tolker jeg edet uthevete korrekt blir det i god gammel stil sett fra siden. Håper i alle fall det, synes Worms mistet mye sjarm når de gikk over til 3D, passet mye bedre til Hogs of War enn det gjorde med Worms.

Lenke til kommentar
Tolker jeg edet uthevete korrekt blir det i god gammel stil sett fra siden.

Beklager, jeg har misforstått pressemeldingen. Det står ikke noe om hvilken synsvinkel vi får. Fjernet den biten fra artikkelen nå.

9393339[/snapback]

 

Du vet hvirkelig hvordan du ødelegger dagen for en stakkars gamer :(

 

Damit om det blir i 3D, jeg vil ikke ha det i 3D jeg vil ha det i 2D.

Lenke til kommentar

Elsket worms armageddon og worms 3D. Derreter har det bare gått nedover. Seriøst, alle 3d spill har bare blitt mer og mer bedritent, og til og med ds og psp versjonene som har vært i 2d var sugne. Men jeg likte 3d ganske godt. Eneste var at AIen som vanlig var forferdelig (det har den jo alltid vært), og så gikk alt litt saktere. Men en ting jeg likte i 3D var at man kunne skyte seg inn i hus (det var noen ganger hult inni. Var ganske nytt for den tiden at du kunne skyte alt og så ville det f. eks. være jord under gress. Husker godt at jeg lagde meg en base ved å bygge murer helt rundt alle inngangene til hullet, når det ble sudden death.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...