Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var deilig å vinne igår. Blei litt sur da van Persie la en slik svak straffe. Skulle tatt lik den mot Fulham. Men Fabregas klarte å putte den avgjørende. Første målet som blei scoret på Schmeichel i år :)

 

Synes fortsatt vi er altfor svake foran mål. Trenger mer skytestyrke. Vi skyter altfor lite...

Samtlige spillere spilte veldig bra igår. Comeback på Gilberto og Adebayor, godt å se at de kommer seg, selv om de ikke markerte seg så veldig. Men det kommer seg!

Lenke til kommentar

Tja, Adriano har alltid vært en av mine favoritter, og jeg tror han kunne gjort en god jobb i Arsenal. Samtidig har Arsenal både nyinnkjøpte Eduardo og unge Adebayor som trenger spilletid (van Persie regner jeg ikke med, da jeg anser han som fast, om han er skadefri). Heller mot å være enig i at det var greit å avslå tilbudet, men tviler litt.

Lenke til kommentar

Er det noen som har noen formeninger om kampen i kveld? Jeg hadde satt stor pris på å se Eduardo starte, og kanskje fått se Bendtner i 20-30 min. Føler at dette er spillere som kan vokse seg store i Arsenal trøya. Er veldig glad for at Wenger avslo å hente inn Adriano på lån.

Lenke til kommentar

Kampen i kveld tror jeg vi skal ha rimelig god kontroll på. 2-0 borte er en ganske sikker ledelse. Sparta må vinne 3-0 eller 4-1. Tror Arsenal ha sikra denne ganske klart :D

 

Begynner nok med Persie og Eduardo på topp vil jeg tippe! Eller muligens han starter med Adebayor. Blir spennende ivertfall! :)

 

Det med Adriano mener jeg var et riktig valg. De spillerne som er i laget burde få spilletid. Slik at de kan utvikle seg og komme i form. Men jeg hadde nok sett Adriano som en fremtidig spiller i England! :)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...