Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Godt å ta 3 poeng til, men dette kan bli stygt videre i sesongen. 
2 seiere på rad nå, mot 2 andre bunnlag. Målet mot Norwich var flaks, målet i dag kom fra frispark. Det er såååå mye feil fra mange av spillerene og det virker ikke som at vi har en spiller på hele laget med selvtillit (sett bortfra ramsdale som er skummelt komfortabel i egen 16), irriterer meg hvor lite bevegelige spillerene er, de står jo bare å ser på at andre har ball og ser etter muligheter? Skjønner ikke hva Auba gjør på dette laget og virker ikke som at spillerene skjønner hverandre i det hele tatt

Endret av Pateia201
Lenke til kommentar
Reg2000 skrev (4 timer siden):

Auba er den beste spissen vi har selv om angrepsspillerne våre overhodet ikke vet hva de gjør i angrep og ikke klarer å få ballen fram til ham i gode posisjoner.

Han er faktisk avhengig av og gjøre noe selv å, mannen fremstår nesten vaksinert mot og gå på løp, det gjør i for seg hele laget vårt, det er ikke stort de kreative får gjort når det er null bevegelse i laget.

Lenke til kommentar
barezell skrev (6 timer siden):

men legg merke til hvor bra han posisjonerer seg og hvor ofte det er mulig å spille en gjennombruddspasning på han uten at han får ballen. 

Det jeg legger merke til er at han så og si aldri tar initiativ selv, han er superrask, men hvor ofte tar han et buet løp i bakrom ? Det skjer ikke. Så kan det diskuteres hvorfor det ikke skjer, og jeg vil nok legge store deler av skylda på Arteta for det er ikke bare auba det er hele laget, den eneste som vi kan stole på at kan slå en pasning og gå på et løp er ESR. Ser ut som mer eller mindre hele laget har glemt hva pass and move betyr.

Lenke til kommentar
barezell skrev (3 timer siden):

Kan ikke si meg uenig i det med bevegelighet i laget. Det er helt sprøtt. 

Savner at vi er mer direkte. Vi har spillerne til å være så mye bedre enn vi er. 

Er akkurat det! Jeg tenker vi har spillerene til det, men de klarer ikke å fungere sammen. Er så trist å se på, mange spillere på dette laget med mye kvalitet

Lenke til kommentar

Chelsea er så vennlige og legge ut hele kampen mellom chelsea u23 og Arsenal u23 på yt, en kamp som vi vant 1-6. Kunne ønske Arsenal la ut flere hele matcher, artig og følge med på ungdommen. 

En god anledning til og se en hel kamp med et lag som faktisk underholder 😉 Og i tillegg det kanskje største talentet som er kommet ut av Arsenals akademi, Charlie Patino. 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...