Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var nok den beste måten vi kunne ha respondert på etter EL-fadesen. Å forsøke å dominere eller utfordre for mye hadde straffet seg hardt. Selv om vi har flaks i dag, så er forsvaret meget godt strukturert og gjør en kjempeinnsats i 90 min. Vi spiller for å få med poeng, ender opp med 3 som er veldig heldig, men deilig.

Crystal Palace og Brighton i de to siste. To lag vi har slitt mot de siste sesongene. Men mulighetene for en sterk avslutning er der. 

Endret av Liquidkey
Lenke til kommentar

Full pott mot Chelsea i PL denne sesongen, og første seier på brua siden 5-3 seieren i 2011? Denne smakte. Arteta bryter nye barrierer denne sesongen også, noen veldig vonde, som O.T. seierstatistikk i PL blant annet. Var vel første siden 2005/06 sesongen

Endret av Mannen1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Fin seier, men jeg skjønner ikke helt hva vi skal bygge videre på. Dette er jo bussfotball - uten farlige kontringer. Arteta må vel tenke at vi med tiden skal bli bedre på å spille oss ut bakfra og holde ballen i laget. 

Det er også vanskelig å se hvilke posisjoner det må forsterkes uten å ødelegge for yngre spillere i klubben. Saka har vært vår beste spiller denne sesongen. Pepe kostet 80 mill. Der har vi vingene sammen med Martinelli som bør på sjansen etter hvert. Thomas skulle bli balansen på midtbanen og må starte. Gabriel virker solid sammen med Mari som ble henter forrige sommer. Skal vi begynne å handle flere midtstoppere? Holding? Skal vi skrote både Lacazette og Auba og handle ny spiss? Klarer ikke se hvem som skal komme inn og garantere 20+ mål per sesong. Aubameyang er jo vårt beste kort. Dette er spillere som skal levere verdensklasse nivå. Smith Rowe kan jo bli helt enorm, men er for ung til å bære hele den offensive midtbanerollen alene. Dette virker kanskje som den mest naturlige posisjonen å forsterke sammen med en høyreback. Samtidig klarer jeg ikke se hvordan dette skal heve laget til nye høyder. 

Føler vi har fått et typisk Wenger - lag, hvor vi bare sitter å venter på at spillere skal blomstre.

Det er vanskelig å dømme dette laget slik vi spiller under Arteta. Man kan jo ikke forvente mye av Ødegård i en kamp som dette hvor vi bare forsvarer oss i 90 minutter, så er han god nok i det hele tatt? 

Det jeg har lært av dette laget etter 36 kamper er at vi har blitt bedre på å forsvare oss med alle man plassert i egen boks. 

Lenke til kommentar
Brodah skrev (3 minutter siden):

Fin seier, men jeg skjønner ikke helt hva vi skal bygge videre på. Dette er jo bussfotball - uten farlige kontringer. Arteta må vel tenke at vi med tiden skal bli bedre på å spille oss ut bakfra og holde ballen i laget. 

 

Bussfotball kun i enkeltkamper der det trengs, og det har gitt Arteta resultater. Under Wenger på slutten ville vi tapt denne til slutt pga naiv tilnærming etter ledelsen. 

Vi er nå på en 8.plass for første gang på lenge. Må ha vært tidlig i sesongen etter fire-fem serierunder vi var så høyt oppe. I morgen trenger vi United-seier mot Pool, og Villa seier mot Everton. Ikke urealistisk. Men vi er avhengig av en real dose hjelp i GW36 skal vi henge med her. Spurs mot Wolves H, West Ham mot Burnley B, Everton mot Sheffield H, Liverpool mot WBA B. Ser ikke helt hvordan vi kan få noe ekstrahjelp her. I de to siste rundene må kampene vinnes selv, men utenom Evertons kamp mot City, og Spurs kamp mot Leicester ser det hardt ut med poenghjelp i West Ham, Pool, Everton og Spurs sine kamper. 

9.plassen er i det minste i våre egne hender nå , hehe:))

Men det holder altså at Everton taper mot Villa og City. Da tar vi dem trolig på målforskjell om vi vinner resten. Spurs derimot må feile mot to av Villa, Wolves og Leicester. Man vet jo aldri under urutinerte Mason. Spurs og Everton må vi sikte oss innpå. Conference League er derfor det beste vi kan håpe på. 

Liverpool må tape mot United, det kan jo skje. Men de har igjen Burnley, WBA og Palace. De klarer garantert fire poeng på de kampene. West Ham har igjen Brighton, WBA og Soton. Kan heller ikke se for meg at de tar mindre enn 4 poeng på disse tre overkommelige kampene. 

Vi har nå 55 poeng, 1 poeng mindre enn hva vi endte på ifjor. Prosjekt Arteta er i utvikling. Vi har to seire mer enn hva vi klarte ifjor. Det er i hvertfall fremgang fra Emery/Artetas sammenlagte sesong ifjor. Det er kun Chelsea og City som har sluppet inn færre mål denne sesongen. George Graham og boring Arsenal vekkes til live igjen?:) 

Lenke til kommentar

Artig med Arsenal-seier i dag, det er godt gjort å slå Chelsea selv om de kanskje var litt sin egen verste fiende i dag. En god del flaks der selvfølgelig, men synes Arsenal spilte en helt ok kamp hvor de lå mest bak og forsvarte seg bra, og forsøkte å kontre litt uten noe særlig suksess. Oppofrende og tenna først, bra innsats. Spillerne lå strødd etter kampslutt som sier noe om hvordan de kjempa. Kanskje det kaaan bli litt mer spenning om noen av Europa-plassene der nå.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

hva/hvem vi skal kjøpe i sommer for å styrke er et godt spørsmål egentlig. Men det som er helt klart er at vi trenger; 

1. backup keeper. Ryan permanent er ok imo 

2. Høyre back. Bellerin drar nok. Og vi burde ha et annet førstevalg enn Chambers/cedric

3. venstre back. Backup  til Tierny. 

4. Partner til Partey på midten. På tide å få dytta xhaka ut av start 11ern. Han har ikke vært så ille denne sesongen, men det går stadig for sakte og det til tider fortsatt mye slurv. 

5. Ødegård eller annen kreativ midtbane

6. Potensielt en spiss om Laca drar, men burde kanskje holde med Auba, Martinelli og Balogun. Antar Eddie stikker. 

 

Saliba og mavropanos har gjort det veldig bra på lån begge to så vi kommer til å ha for mange stoppere. Tipper grekeren blir lånt ut igjen og at saliba tar plassen til Luiz, som sikkert pigger til Benfica. 

Ceballos er bare å sende tilbake. 

Willian må vi prøve bli kvitt (går nok aldri)

De surrespillerne vi lånte ut må vi kvitte oss med, mustafi, kolasinac etc. 

 

Ingen tvil om at det blir en kjempe utfordring å fortsette utvikle de unge spillerne våre, spesielt når vi ikke har europa spill og "lette" EL kamper. Blir en vanskelig balanse med hvor mye man skal satse på de unge vs bruke de vi har/kjøpe nye. Ser jo spillere som f.eks Nelson har jo falt helt mellom denne sesongen og han har jo egentlig ikke vært dårlig når han har spilt heller. 

Lenke til kommentar

Vi har iallefall ikke den verste skadestatistikken lengre. Ellers driter jeg i denne sesongen. Det er for dårlig ledelse av klubben som har ført til alt for mange bomkjøp og utskiftninger sådan. Ergo, håper at vi snur trenden og er oppe der å kjemper i neste sesong. Tipper spillerne er der også etter EL exit at de kunne ikke blitt raskere ferdig med sesongen her..

Endret av #Özilout
Lenke til kommentar

Muligens, er den summen det har vært snakk om hele tiden. Trur det er 400 mill over hva Kroenke har brukt (mener jeg leste 1.4bn en plass) Klubben er utenfor europa for første gang og tjener ikke lenger penger. Det er helt klart flere røde år i vente, så nå ville jo vært et godt tidspunkt å selge på. 

Lenke til kommentar

Everton møter Wolves og City, Tottenham har Villa og Leicester, West Ham har WBA og Southampton. Har mine sterke tvil, men om dette eventuelt skulle ende på målforskjell så er det for øyeblikket kun Tottenham som har bedre målforskjell enn oss av de lagene som er innen rekkevidde. 

Lenke til kommentar
Pateia201 skrev (20 minutter siden):

Everton møter Wolves og City, Tottenham har Villa og Leicester, West Ham har WBA og Southampton. Har mine sterke tvil, men om dette eventuelt skulle ende på målforskjell så er det for øyeblikket kun Tottenham som har bedre målforskjell enn oss av de lagene som er innen rekkevidde. 

West Ham avgir ikke poeng i to kamper. Skjer ikke mot den motstanden. I den formen Villa er i heller tror jeg ikke Spurs vil få problemer med å slå dem hjemme med tilskuere på tribunen. Får bare håpe Jack Grealish kan gjøre noe magi. Everton bør vi komme foran nå, hvis ikke Pep skal spille med Scott Carson igjen da. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...