Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Benbjo skrev (37 minutter siden):

Det hadde jo vært en fantastisk signering, men hvorfor skal Isco komme til en klubb som sliter i bunn av PL? 

En overpriset Isco som var best for et par sesonger siden er virkelig ikke hva vi trenger. Vi har nok av sentrale midtbanespillere. Det er ikke der skoen trykker. Så å svi av så mye spenn for noe som er null verdt for oss er helt ufattelig. Hvis vi gjør det viser dem at de ikke har lært noe av alt pengesløseriet på Pepe, Ozils kontrakt, Willians tre års kontrakt, Mkhi, osv osv 

Sparke Arteta nå, og betale han ut. Selge unna og rydde stallen. Ordne opp i økonomien. Få inn noen lånedealer, en hodesterk spiss som Giroud. Noe vi TRENGER. La Ozil spille siste halvåret. Kanskje vi klarer en EL plass eller et trofe hvis ting virkelig snur med en ny manager. Men at Arteta skal rydde opp i sitt eget rot er helt utenkelig. 

Lenke til kommentar
6 minutes ago, Mannen1 said:

Vi har nok av sentrale midtbanespillere. Det er ikke der skoen trykker.

Midtbanen er vårt klart svakeste ledd og en av grunnene til at vi ikke skaper sjanser. Delvis fordi Arteta bare vil vi skal spille ut på vingene, men også fordi vi ikke har en eneste kreativ midtbanespiller.

Lenke til kommentar
Reg2000 skrev (7 minutter siden):

Midtbanen er vårt klart svakeste ledd og en av grunnene til at vi ikke skaper sjanser. Delvis fordi Arteta bare vil vi skal spille ut på vingene, men også fordi vi ikke har en eneste kreativ midtbanespiller.

Det er bare tull. Midtbanen er avhengig av at spillere går på løp for at de skal framstå kreative. De har ingen å spille på fordi de står stille og venter på at ballfører skal gjøre jobben. Man må ha bevegelser hele tiden fra alle spillere der fremme. Her er vi helt passive, og det er nok en av grunnene til at Ceballos ser ut som en fisk på land. Vi mangler også et bindeledd mellom midtbane og angrep. En Ozil i mellomrommet er sårt savnet. Vi kunne også hatt godt av et oppspillspunkt i Giroud og en Ramsey på løp i bakrommet. Willock er delvis brukbar i Ramsey rollen, mens Laca er av og til god i å droppe dypt og finne rom mellom midtbane og angrep. Men Willian er altfor statisk og lykkes sjelden med noe som helst. Pepe er nesten like håpløs, og er for lett å lese. Har heller ingen å spille på. Auba ser ut som en skygge av seg selv og Nketiah holder ikke nivået i PL. 
Det fungerte brukbart mot Burnley frem til utvisningen. Xhaka og Lacazette hadde gode involveringer, til og med Willian så friskere ut. Saka kan også ha gode raid, samme med Tierney og Bellerin/Niles. Problemet er at vi ikke fremstår som noe lag med gode relasjoner. Det er ofte individuelle prestasjoner og det holder ikke når man blir pakket inn av 5 motspillere. En Isco inn vil neppe være noe annet enn en Denis Suarez-type signering helt uten mål og mening. Partey har vært god, men dessverre er han en ny kjeks, en Cazorla som helt sikkert er ferdig for året, og kan ikke dra et helt lag alene. 

Endret av Mannen1
Lenke til kommentar

Morten Langli er sterk nå 😅

Bare det å spille seg ut bakfra uten variasjon mot City med Runarsson i målet... og så høye backer? Tja. Kan jo til nød funke ved noen anledninger men da må Lacazette droppe dypt og det blir tynt med spillpunkter sentralt når man har kommet så langt? Synes det virker litt ambisiøst mtp spillerne han har til rådighet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...