Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Så hva med Arteta nå? Kan han overleve dette?

Allerede på 12 tap i ligaen siden han tok over Arsenal.

Til sammenligning har Liverpool tapt 4, United og Spurs tapt 6 mens City har tapt 8 på denne tiden.

Man kan jo forstå måltørken når man er såpass avhengig av én spiller sine mål, men det er lite soliditet bakover. Når man har måltørke over så langt tid og samtidig slipper inn en del mål er det fryktelig vanskelig å snu skuta uten å gjøre større endringer med laget.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Reg2000 skrev (8 minutter siden):

Arteta får overraskende lite kritikk. Det er tydeligvis bare spillerne som er problemet. 

Det er typisk deler av engelsk sportspresse å sette et narrativ tidlig for så å følge det slavisk for ikke å miste ansikt, noen av dem har hundretusenvis av følgere på sosiale medier, i podcaster, på tv og får mye oppmerksomhet internasjonalt med sine ekspertuttalelser. I Artetas tilfelle var det et nærmest utelukkende positivt og unisont ekspertkorps i begynnelsen. Det sitter langt inne for noen å innrømme at de kanskje hoppet på toget for tidlig.

Klart spillerne er en stor del av problemet, men man må spørre seg om Artetas taktikk og fremgangsmåter denne sesongen passer mannskapet, og om han har evne til å få balansert laget mot fysisk gode lag. Så har vi snakket om hans bruk av Auba her før, som ikke spiller på styrkene hans i det hele tatt denne sesongen. Dette synes jeg er veldig rart, hva er greia med å slå innlegg på innlegg inn i boks mot lag som Burnley?

Blir ikke helt klok.

Lenke til kommentar

Ser som regel bare på DT. Player ratings noen få ganger. Blir litt mye av det samme om man skal følge de. 

Synes Arteta har fått greit med pes av fansen lenge. 

Ang innlegg tolket jeg Arteta sitt intervju før/etter EL kamp(trur jeg det var) at han ikke ønsket masse høye innlegg inn i boks, men at han mente baller inn i boksen = mål. 

Akkurat nå blir jeg verken klok på han eller spillerne. Det er en fin miks av underprestering, uflaks og at man rett og slett er ræva nå. 

Lenke til kommentar
Mannen1 skrev (1 time siden):

Synd det må ende slik men dette snur aldri arteta. Derfor er det bare å sparke nå. Det kan ikke gå stort verre. Hans største tabbe var vrakinga av ozil og det blir hans bane. Fortjent sånn sett. 

Trur ikke øzil hadde gjort noe forskjell her, har jo ikke prestert på lenge. 

Lenke til kommentar

Flere kilder som har kastet seg på Arteta i dag. Mange som mener at han har mistet garderoben og at spillerne misliker situasjonen med Øzil, Sokartis, Saliba og Pepe. Det går vel mer på hvordan informasjon flyter innad enn noe annet. Samtidig som spillerne ikke får informasjon blir informasjon lekket fra klubben av ukjent person/personer. Nå ryktes det i at noen av spillerne er lei av situasjonen og utagerer mot Arteta. 

Jeg oppsummerer - for en klovneklubb og total mangel på styring..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
6 hours ago, #Özilout said:

nice at vi kommet dit at vi tror at en mann løser alt i det som skjer på banen. Kult oppsummert..(ja, litt ironisk)

Tja der har vi vel vært i mange år allerede om man skal tro diverse arsenal forums. Det har vært ganske mange tilfeller der man mener at bare vi blir kvitt spiller x så løser alle problemene seg. For tiden er det Xhaka alle vil bli kvitt for å løse alle klubbens problemer.

Lenke til kommentar
4 minutes ago, barezell said:

Så bare en story på insta. Vet ikke, men som de sa om Xhaka et hvert grep på en annen spiller sin strupe er jo violent conduct. 

Kommer jo litt an på. 

Dette f.eks er ingenting fordi det er en duell 

image.thumb.png.63b7b10eb50a7ec1d9beb12d68c4ea67.png

Her er situasjonen:

https://www.google.com/amp/s/www.caughtoffside.com/2020/12/15/video-ben-chilwell-is-a-luck-boy-to-escape-punishment-as-he-grabs-podence-by-the-neck-vs-wolves/amp/

 

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...