Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig. Håper f.eks Willian blir benket. Kjør på med Nelson og Saka. La Auba få noen kamper til sentralt. Så må det prøves litt forskjellig på midten. 8 timer uten spillende mål er utrolig flaut. 

Arteta har vært tydelig tidligere på at de som gir alt på trening får spille, men enten har de gitt for mye på trening eller så stemmer det ikke. For det er flere som viser særdeles lite innsats på banen siste 2 kampene. Det er så lite bevegelse. Spillerne gjør seg jo ikke spillbare. Så Tierney igjen slo ut med armene over at det er ingen å spille til. Må jo være frustrerende. 

Lenke til kommentar

Arteta utelot Ozil pga sportslige grunner. Oppsigelsesgrunn i seg selv. Det er helt skandale. Jeg blir kvalm. Han har fikset det defensive, men det har virkelig gått på bekostning av det offensive. Vi er allerede syv poeng bak tabelltoppen, og fem poeng bak fjerdeplassen. Idag kan vi skylde på dommeren. Pepe skal ikke ha rødt kort der. Vi husker Mane slo Tierney i ansiktet, men slapp med gult. At dette er rødt da blir bare latterlig inkonsekvent. igår fikk United en straffe etter et skudd i hånda til en WBA spiller. Idag redder Leeds-forsvareren med hånda. Men vi får ingenting. Da skjønner man at det er en konspirasjon mot oss. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...