Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 3 år var det som skulle til for å få Willian. Om det er lurt eller ikke skal jeg ikke gå for mye inn på, men han har hatt en veldig god sesong i chelsea og holder absolutt nivå fortsatt. Han bringer mye erfaring som de yngre gutta kan dra nytte av. 

Absolutt ikke det viktigste vi trenger, men kommer gratis og 100k i uka så er det imo ikke i nærheten av dårlig butikk. Kan jo se for seg at han har tenkt å sitte ut kontrakten ettersom han er så jævlig gira på 3+ år. Worst case så blir det en budsjett øzil greie når han er 35. 

Lenke til kommentar
Reg2000 skrev (4 timer siden):

 

Og du synes ikke at det er en rar strategi?

Det blir vel kanskje mer vanlig fremover? Agentene har nettverkene og jobber tettere med klubbene. Det har jo forandret seg mye siste 10-15 åra. Kanskje man ser at det er veldig begrenset hva man får ut av speidingen nå vs tidligere. 

Lenke til kommentar
barezell skrev (22 timer siden):

men han har hatt en veldig god sesong i chelsea og holder absolutt nivå fortsatt.

Mye du ikke har fått med deg om Willian med andre ord.

Det skal bli en fryd å se Willian i Arsenal-trøye neste sesong. Takk for at dere sørger for at vi slipper å se ham i kongeblått igjen.

Endret av RaptorStrike
Lenke til kommentar

For å si det slik, så er trenden med Willian at han presterer best når han spiller for kontrakt, og relativt dårlig når han har trygghet.

Han har et høyt toppnivå, men ekstremt lavt bunnivå. Varierer ekstremt i prestasjonene, og målpoengene hans kommer stort sett fra frispark og straffer. Hjørnesparkene hans er helt krise, treffer stort sett førsteforsvarer. Tar elendige valg på overganger, og dreper drivet. En ganske fotballdum spiller som jeg ikke kan fatte og begripe at det er Arteta som vil ha inn dørene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

tja. vet ikke jeg ass. Ingen tvil om at han gang på gang blir syndebukk. Som det sto der og tidligere så var det flere som ikke tok lønnskuttet og kun øzil sitt navn har lekket ut og han får all pesen. 

Uansett grunner og om jeg så gjerne skulle likt å se han spille på et stabilt godt nivå så frykter jeg det har blitt for mye greier, for mange situasjoner, for mye vås. Han burde bare ta en payout og få et ekstra år ut av karrieren et annet sted. 

Lenke til kommentar
2 hours ago, barezell said:

tja. vet ikke jeg ass. Ingen tvil om at han gang på gang blir syndebukk. Som det sto der og tidligere så var det flere som ikke tok lønnskuttet og kun øzil sitt navn har lekket ut og han får all pesen. 

Han ba vel om å få en garanti på at lønnskuttet faktisk ble brukt til å redde arbeidsplassene til andre ansatte, men det klarte de aldri å gi. 

Ser ut som om Ozil gjorde det rette ved å nekte å godta det. 

Arsenals måte å  å fryse ut spillere for å få dem til å si opp kontraktene sine eller godta mindre lønn er direkte pinlige. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...