Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pinlig sesong. Sannsynligvis utenfor Europa for første gang på flere tiår. Sommeren blir viktig. Ligger an til at vi mister Auba, Laca, Ceballos, douzi, mm. Ingen penger i kassa for å hente forsterkninger heller. Tviler på at dette er bunnpunktet, dessverre. 

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar
3 minutes ago, Reg2000 said:

Det var jo overraskende fra deg.

Fakta er at under Arteta har vi ikke gjort det bedre enn under Emery poengfangstmessig. Joa, vi har hatt noen gode kamper, men det hadde vi også under Emery. 

Når vi vet at klubbkassa er tom og vi mister sannsynligvis flere nøkkelspillere ser det ikke bra ut for umiddelbar fremtid.

Lenke til kommentar

Veldig mange unge lovende er jo et lyspunkt, men de trenger jo etablerte ved siden av seg. 

Ryktes at vi ikke har veldig mye penger i sommer så forventer ikke ikke store greiene. Håper egentlig på Ceballos på permanent deal. 

vil forhåpentligvis hjelpe å få inn Saliba. Kjøre han og holdning frem til Mari er tilbake. Tierny ser bunnsolid ut om han holder seg skadefri. 

Første pri dette vindu er å bli kvitt øzil. Andre pri er ny kontrakt på auba. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Premier League 2019/2020

Emery: 13 kamper 18 poeng og 4 seiere som gir 1,38 poeng pr kamp og en seiersprosent på 30,8%.

Arteta: 20 kamper 33 poeng og 9 seiere som gir 1,65 poeng pr kamp og en seiersprosent på 45%.

Det er ingen mirakuløs snuoperasjon, men en klar forbedring. Vi får nok se litt mer av arteta etter et overgangsvindu og en helt ny sesong.

Vi har allerede fått inn 2 nye forsvarere i Saliba og Mari (Regner han som ny da han knapt har spilt), og hvis vi klarer å holde på Auba har vi en klassespiss. Da trenger vi først og fremst et par nye på midtbanen. Antar Ceballos kommer på lån et år til, og da trenger vi en mer kreativ spiller hvis vi fortsetter å la Ozil sitte hjemme samt en mer defensiv spiller(Partey?).

Antar vi selger eller forsøker å selge Sokratis, Torreira, Kolasinac, Guendouzi, og enten Holding eller Chambers. Kan også fort måtte selge enten Martinez eller Leno. Ozil blir vanskelig å selge så han blir nok ut kontrakten sin. Spillere som Willock, Nketiah og Mavropanos bør vel også selges eller sende på lån.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Virker jo som planen er å beholde nketiah? Rullere med laca. Martinelli rullere med auba. Gitt at begge de blir. 

Trur smith rowe blir satset på. At han sammen med ceballos kan stå for litt kreativitet. 

Får vi ceballos permanent og partey inn så er jeg veldig fornøyd. Under omstendighetene. 

Mustafi er langtidsskadet og med Mav på vei ut så tviler jeg veldig på at vi selger noen stoppere annet Sokratis som er gammel og ikke virker være i arteta sine planer.

Burde jo gå ann få noen millioner for torreira, kola og guen og forhåpentligvis kunne reinvestere de penga i laget. 

Så erre øzil da. Må jo bare ta imot første og beste tilbud. Arteta ønsker heller ikke bruke han, det er tydelig nå.  Som worst case mener jeg det er bedre å betale ut kontrakten hans enn at han blir et forstyrrende og konstant element i media hver eneste uke enda en sesong.

Lenke til kommentar
8 hours ago, barezell said:

Mustafi er langtidsskadet og med Mav på vei ut så tviler jeg veldig på at vi selger noen stoppere annet Sokratis som er gammel og ikke virker være i arteta sine planer.

Neste sesong har vi har 7 stoppere uten å telle med Mavropanos. Vi har Luiz, Mustafi, Sokratis, Holding, Mari, Saliba og Chambers. Regner med at vi kvitter oss med 2-3 av disse.

Lenke til kommentar
5 hours ago, Reg2000 said:

Neste sesong har vi har 7 stoppere uten å telle med Mavropanos. Vi har Luiz, Mustafi, Sokratis, Holding, Mari, Saliba og Chambers. Regner med at vi kvitter oss med 2-3 av disse.

Galskap. Vi trenger jo 6stk så mange skader som vi har. Chambers, Mari og Mustafi er alle ute en stund. Holding er nettopp tilbake fra lang skade. Saliba er ung og kjenner ikke ligaen. 

Vi trenger de vi har. Mulig at Sokratis forsvinner, men det bør være eneste. 

Lenke til kommentar

 

Spiller ikke han høyre wing? Trenger vi bruke lønnsbudsjett på han? Han har jo vist at han fortsatt holder nivå, men med begrensa midler så er det imo ikke der vi burde prioritere. Og 3 år er en stund når han er 31 alt. 

 

Chelsea are expecting Willian to join Arsenal on a free transfer at the end of the season - according to The Guardian.

The 31-year-old is set to become a free agent in August, and he has yet to accept the Blues' terms over a possible contract extension.

Chelsea have offered Willian a new two-year deal but he's holding out for an extra year, and Arsenal are now poised to swoop for his signature

Endret av barezell
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...