Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

6 hours ago, #Unaiout said:

Mer erfaring? Arteta har jo faen ikke ledet en kamp i sitt liv og nå skal han bli manager i Arsenal? FLAUT

Tja når både Pep og Wenger har tro på ham som manager er det jo ikke helt umulig at det går bra, men ja jeg skulle gjerne sett en med mer erfaring. Får håpe han får litt tid på seg til å gjøre endringer.

 

City ser vist på ham som Peps etterfølger så kan fort risikere at han forsvinner tilbake til City hvis det går bra i Arsenal.

Endret av Reg2000
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er fryktelig skeptisk til Arteta. Tapte i forrige ansettelsesrunde mot Emery, har nada head coach erfaring. OGS og Lampard har gått i gradene. 

Arteta representerer en enorm risiko, dog kan det egentlig gå dårligere enn det gjør om dagen? Han er i hvertfall nødt til å komme inn med en visjon som spillerne kjøper. 

Jeg er ikke så sikker på at det er en god ansettelse, men vi får jo se. Jeg får litt følelsen at dette gjøres i panikk. Ingen gode erfarne trenere er tilgjengelig / er interessert i å ta over et synkende skip. Arteta har sånn sett lite å tape her. Blir enten genierklært eller så hadde en umulig oppgave dersom det går skeis. 

Lenke til kommentar
Benbjo skrev (2 timer siden):

x

Alt for stor oppgave. 

Ansetter vi Arteta er det forsatt Arsenalstyret som får fortsette som de vil og bestemme hva de vil. 

Spillerne har null og niks tiltro til Arteta og hvorfor skulle de.

Rart at ikke Arteta skjønner dette og forblir i ManC..

Derfor vi trenger en manager med store meritter og baller.
 

Lenke til kommentar

Dere har jo en del spennende unggutter på vei opp nå og flere etablerte stjerner som kan være på vei ut snart. Vil en ny erfaren og merittert manager som kommer utenfra kunne få skikk på alt som er galt i troppen og klubben, eller trenger dere å stake ut en ny retning og begynne på bunn igjen slik United har gjort?

Jeg heller mot det siste, at det trengs en real opprydding og at det må bli enda litt verre før det blir bedre igjen.

Har dere noen som helst alternativer lignende det United har gjort med Solskjær? En som har vært trener i ungdomssystemet i Arsenal, og fått verdifulle erfaringer utenfor i ettertid. En som vet hva Arsenal bør være og som kan ta tøffe valg som setter klubbens fremtid foran egen vinning? En som spillerne aksepterer og respekterer.

Jeg kommer på én, og det er Thierry Henry (som kanskje ikke er et så godt alternativ). Er det noen andre?

Lenke til kommentar

Vieira er vel den mest kvalifiserte kandidaten om vi skal ha en gammel spiller som trener. Men det er jo tydeligvis noe med Arteta som har gjort at Arsenal har ønsket å satse på han, selv om han mangler erfaringen. Han har visst en veldig høy stjerne blant spillerne i City, og var jo veldig respektert som kaptein i Arsenal da han spilte. Så gjenstår det å se om han har de taktiske kvalitetene, og pondusen til å si hva han krever til Arsenal ledelsen. Vi er nødt å få en trener som setter krav og ikke bare godtar å jobbe med det vi har. Det har vært forsøkt og feilet.

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (6 timer siden):

Dere har jo en del spennende unggutter på vei opp nå og flere etablerte stjerner som kan være på vei ut snart. Vil en ny erfaren og merittert manager som kommer utenfra kunne få skikk på alt som er galt i troppen og klubben, eller trenger dere å stake ut en ny retning og begynne på bunn igjen slik United har gjort?

Jeg heller mot det siste, at det trengs en real opprydding og at det må bli enda litt verre før det blir bedre igjen.

Ja, og så må du huske at de to klubbene har to helt forskjellige utgangspunkt. Arsenal fans har vært tolvmodige i 15 år allerede. Selv om vi bygger opp noe nytt. Hvor lenge skal det få lov til å leve før vi ser effekt og evt. vinner noe? Ergo. meget stor risiko for at det bunner ut i ingenting. 

Uansett, med dette styret ser jeg ingen grunn for at en merittert manager skal ta over any day soon, pga at han vil aldri få frie midler til å rydde opp slik han vil. 

Det er kanskje enklere for en som Arteta (og Unai) å akseptere at man får det ikke som man vil og må godta å jobbe med det man har.
Til fansen sin frustrasjon...

Jeg tror vi er tjent med en midlertidig manager til vi har funnet en erstatter vi er "tryggere" på. 

Lenke til kommentar

Han kommer til å slite med å få med seg garderoben. Fult av egoer. Hvorfor skal de lytte til en jypling som aldri har ledet en kamp på dette nivået eller noe relevant nivå? 

Vanskelig å se for seg at Arteta overlever sesongen. Evt så må Auba, Laca, Ozil osv gå. 

Sistnevnte er visstnok på vei til Fenerbache 

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Jeg har medfølelse for alle  de tidligere spillerne som dro og uttalte at klubben mangler ambisjoner. 

Nå hadde vi muligheten til å velge Ancelotti som er en av de beste på man management, ergo håndtere egoer. De finnes jo i Arsenal også. 

I stedet velger vi en med null erfaring og som har aldri ledet en kamp i sitt liv. Men, derimot har levd på suksessen til en styrtrik klubb og DEN beste manageren i moderne tid. Tygg litt på den gutter og jenter ?

Situasjonen som kan oppstå nå er at vi må begynne på scratch IGJEN for vi må la stjerne gå og vi må begynne å finne skikkelig kvalitetsspillere IGJEN. Og det uten egentlig å sett potensialet til angrepsrekka vår som er egentlig helt vill.

Jeg tenker at vi ikke kommer til å rykke ned. Det er fortsatt mange kamper igjen og vi er ikke der, men for hvert minutt som eierne ikke reagerer kommer vi dit dessverre. Eneste jeg er spent på i år er januarvinduet - hva gjør Arsenal i sitt første overgangvindu etter en slik åpning på sesongen og det med ny manager. Dette kommer til å avgjøre hele sesongen tenker jeg....


 

Endret av #Unaiout
Lenke til kommentar

Da var det klart:

Har ganske tro på Arteta i Arsenal jeg. Det blir snakket utrolig varmt om han fra mange hold. Han har ofte kampledelsen i Citys kamper under Guardiola, han leder treninger, han tar ofte pausepratene og er visstnok den som er tettest på spillerne. Han blir skrytt opp i som en god kommunikator. Historien viser at man ikke nødvendigvis må ha erfaring som manager for å lykkes heller. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...