Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men Tierney sine innlegg skapte også de fleste sjansene vi fikk utover omgangen. Problemet denne kampen var at vi startet med tanken om å forsvare oss først, angripe om vi får sjansen på hjemmebane. Akkurat hva som ble Unai sin bane. Dette laget er ikke satt sammen for å kunne kjøre på en slik filosofi. Når vi i andre omgang turte å angripe, og ofret en mer defensiv spiller på midtbanen mot en angrepsspiller så det mye bedre ut med en gang. Så koster forsvarefeil oss nok en gang, og det virker som så lenge de spillerne vi har i forsvaret er i klubben vil vi ha samme problemer, uansett hvem som er trener.

Endret av archongamer
Lenke til kommentar

Til Ljungbergs forsvar så har han ikke fått mye tid til å gjøre endringer (hvis det er dét han ønsker). Men synes det ser ut som han roter mye på samme måten som Emery. Rare bytter, og litt snodig defensiv inngang på kampen. Tross alt Brighton på hjemmebane og Arsenal har jo et godt angrep så da må det jo være bedre å bare gønne på.

Lenke til kommentar
Reg2000 skrev (48 minutter siden):

Kan det være fordi han har 42 mål på 63 kamper for et lag som spiller dårlig?

Tør ikke tenke på hvor vi hadde vært uten ham.

Så en preview til kampen der han sa at uten målene til Auba denne sesongen ville vi vært sist på tabellen. Om dette stemmer vet jeg ikke, men at vi hadde vært langt dårlige stilt uten han er hevet over enhver tvil.

Lenke til kommentar

Allegri sier til ESPN at han overhodet ikke har hastverk med å komme tilbake som trener. Rodgers har signert ny kontrakt med Leicester. Pep sier ingen fra Arsenal har tatt kontakt om Arteta, og Rafa har utkjøpsklausul på 20mill pund i sin kinesiske klubb. Så da er denne shortlisten til Arsenal styret blitt enda kortere.

https://arseblog.news/2019/12/guardiola-eager-for-arteta-stay-leicester-tie-down-rodgers/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Endret av archongamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...