Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
16 minutes ago, #Unaiout said:

Synes han det er frekt at vi diskuterer alternativer når vi har PLs værste manager etter Frank de Boer? Han er jo fjått som var i klubben så lenge selv om han ikke spilte eller var god nok. Han er ikke bedre selv..

Nei, det er en kritikk til den noe hysteriske reaksjonen på ryktet om Emerys avgang der managere ansettes og sparkes i hytt og pine og i ulik rekkefølge. Hvis du har fulgt med på Twitter så er det faktisk mye god underholdning i det.

Det er forøvrig ikke Carl Jenkinson, men en Arsenal-fan som twitret det. Han er altså garantert ikke bedre selv.

Lenke til kommentar

Nå er det ikke sikkert det blir en sånn oppsving heller. At Solskjær fikk det til betyr ikke at det er det samme i Arsenal. Solskjær fikk en del medvind fordi han ikke var Mourinho, men han og trenerteamet hans gjorde også noen veldig gode taktiske valg som fungerte skikkelig bra, og han brukte spillere i andre posisjoner. Mourinho hadde en klar spillestil som var i direkte konflikt med Uniteds tradisjoner, mens det er mer... vanskelig å skjønne hva Emery står for som endrer alt i hver kamp. Men det er klart at å få han ut sikkert vil gi en boost på en eller annen måte uansett, om han har tapt garderoben.

Lenke til kommentar
13 hours ago, barezell said:

Tenkte på oppsvingen. Det er jo typisk i situasjoner som dette. Det er nok neppe lurt å kjøre Ljungberg permanent. Arteta blir jo annerledes ettersom vi evt henter han inn. Tviler på at han er interessert i å holde på 6 måneder og så bli tuppa ut. 

Hvis det går bedre blir det fort et krav fra fansen at han bør få fortsette. Det er jo etterhvert ganske mange eksempler på at det skjer. Det kan jo selvsagt gå bra, men håper heller at de finner en trener med litt mer på cv'en.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...