Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ufattelig at Wenger ikke bekrefter Sanchez fra start i morgen. Vi så alle forskjellen han utgjorde med det samme han kom innpå lørdag. Det gjør det ikke bedre at han avkrefer ryktene om hva som har skjedd på treningsfeltet heller.

 

Når det er sagt så tror jeg han starter uansett og de eventuelle disputtene på treningsfeltet er det vell åpenbart at han avkrefer (selv om det skulle ligge noe i det )

Lenke til kommentar

Det verste med dette laget er ikke resultatene i seg selv, men hvordan de har fått meg til å ikke bry meg lenger.

 

Skammelig ting å si? Kanskje, men jeg lyver om jeg sier noe annet. Dette resultatet ville normalt ødelagt dagen, men dette passerer bare forbi et nå apatisk sinn.

 

Og Wenger? Snakk om å bygge opp og bryte ned. Kunne ha gitt seg som en legende, men vil nå uunngåelig bli husket for sin inkompetanse, stahet og sin særegne evne til å regelrett drite ut laget og fansen til det punktet du ikke trodde var mulig.

 

Vi skal huske Wenger for de fantastiske minnene. (For de er usedvanlig gode.) Men det er vanskelig å fatte hvorfor han måtte kompensere for det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kom an. Deilig for Arsenal å aldri komme lenger enn åttendelsfinale, så får de hvilt mellom Premier League kampene på våren. Sikkert et taktisk trekk fra Wenger.

Vi har allerede lest den samme kommentaren din i 2 tråder nå, hvor mange flere tenkte du å poste i?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Kom an. Deilig for Arsenal å aldri komme lenger enn åttendelsfinale, så får de hvilt mellom Premier League kampene på våren. Sikkert et taktisk trekk fra Wenger.

Vi har allerede lest den samme kommentaren din i 2 tråder nå, hvor mange flere tenkte du å poste i?

 

Sorry, poenget var et annet. Det var faktisk i forhold til det jeg har diskutert om Wenger og at Arsenal bør satse videre på han og at de kan vinne PL igjen under Wenger og slike ting.

 

Jeg står for det jeg har sagt, men når Arsenal taper 5-1 mot Bayern i to kamper på rad, så er vel det en grunn til at Wenger selv bør vurdere stillingen sin?

 

Angående det med åttendelsfinaler så er det vel en rimelig lang evighet siden Arsenal kom videre fra åttendelsfinale i Champions League? Da skinner plutselig ikke tredje og fjerdeplassene i Premier League på samme måte.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

Kommentarfelt-utdrag fra Guardian:

 

 

 

Watching Arsenal is like Wenger putting on his puffy jacket, fumbling with the zipper, an endless ritual of pulling up and pulling down, until a glorious fraction of a moment, the seams align for smooth ride up. But the zip pulls up and the seams don't hold leaving a yawning gap.

:grin2:  :grin2:  :grin2: 


https://www.theguardian.com/football/blog/2017/mar/07/arsenal-illusion-of-comeback-bayern-munich-gives-way-latest-collapse-champions-league

Endret av Calippus
Lenke til kommentar

Wenger er riktignok en garanti for millioner i CL, men så var det saken med å tryne i hoppbakken. Skal man ta sjansen på en ny sjef som tør å risikere, men som gir utrygghet i ligaen? Ja mener jeg. Arsenal kan ikke bli dårligere enn topp fem, det er de andre lagene et bevis på. De samme som ønsker dypt og inderlig å vinne PL hvert år.

Lenke til kommentar

Er Wenger virkelig inkompetent, synes dere? I så fall, hvorfor, hvordan? Hvordan står kompetansen seg mot en Mou f.eks...?

Husker ikke hvem som sa det, men det var en tidligere Arsenal spiller som sa det. At Wenger forbereder aldri for laget hvordan motstand spiller, hans filosofi er at de skal kun spille for seg selv. Mou er jo totalt det motsatte når det gjelder sånt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...