Gå til innhold

1 2 3 4


834HF42F242

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Til de som tenker på å skaffe seg billett, så ser jeg nå at billettene faktisk allerede er lagt ut for salg. Det vil si, jeg fant ingenting inne på Billettservice ved å søke, men hvis du går på Spektrums sider, trykker inn på Muse-saken der og går på Kjøp billetter, så går det faktisk an å bestille!

9306234[/snapback]

 

Hmm. Gjorde dette nå. Men hvordan får jeg billetten? Har betalt med Master, men det står null niks om leveringa. Hente på posten? Får i postkassa? Wtf.

Lenke til kommentar
Håper det er 18 års aldersgrense da jeg blir 18 4 dager før! :) Ganske teit dag å ha konsert på for et storband da mange reiser til Oslo for å se.

9273944[/snapback]

 

Hvorfor er det en teit dag?

 

Hvor mange er det plass til i spektrum ca??

9314024[/snapback]

 

Tar de ikke 7000 på en god dag?

Endret av Mojo Pin
Lenke til kommentar

Sanger som Stockholm Syndrome, Hysteria, Supermassive Black Hole, Take a Bow, Knights of Cydonia, Time Is Running Out, New Born og Plug In Baby er sanger som har vært så og si bankers på alle konsertene på turneen de hadde i USA for en måneds tid siden, så disse sangene er det stor sannsynlighet for å få høre, vil nesten si at vi er garantert å få hvert fall så og si alle av dem i Oslo. Nå har de turnépause, men starter opp igjen i USA i september, så da vil vi få se hva de spiller på turneen nå, men jeg regner det som sikkert at alle disse sangene vil være med i settet til Europaturneen, sammen med en del andre sanger som det roteres litt på fra konsert til konsert.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...