Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dårligste trailer ever? Spillet såg helt greit ut, men blir neppe noe kjøp.

9104385[/snapback]

 

 

Haha, ja wtf? Var det en 'reklame' MOT å spille spillet, eller en MOT å ha sex med damen, men heller være no-lifer som grinder hele tiden?

Endret av Bakkem
Lenke til kommentar

Skjønte den ikke jeg! :ohmy: Han ene duden spilte det sammen med dama, og fikk seg ligg og greier, imens han andre spilte aleine? Var poenget det at han burde ha åpna døra, fått dama inn, så spilt spillet istedet for å åpne døra, spille spillet, fått seg dama? Skjønte ikke en dritt jeg :wee:

Lenke til kommentar

Slik jeg forstår det virker det som Fury satser på å unngå grinding og satse på å slenge deg inn i action fra første til siste sekund. Slik at du skal kunne ha tid til både spillet og kjæresten, i stedet for å bruke timesvis på kjedelige ting i spillet når du heller kunne brukt de timene på noe annet, mens du likevel skal kunne få den samme dosen action.

 

Antar de sikter seg litt inn mot de som synes det er morsomt å spille når de har tid, men som ikke har nok av det til å kunne henge med i all grinding.

Lenke til kommentar

Beste trailer ever, også veldig samfunnsorientert. :D Poenget var at karen på PCen alene i rommet spilte et annet spill hvor han drev og grindet hele tiden (han satt der med strategiguider og alt), mens dama hans tok med pitsabudet inn i stuen og hadde det gøy med å spille (ikke grinde, spille) Fury (amongst other things...).

Lenke til kommentar

Så ut som et morsomt spill.. Dette må testes på laptop

Håper det blir litt mer involvering i kampene en pek-og-klikk

 

 

 

Ærlig talt.. Skjerp dere litt da med de fjollete kommentarene deres *hint koffeinkanin*

Men ok, dette bærer vel avsted med en advarsel fra en cowboy moderator nok en gang!

 

 

Og ja, jeg er i dårlig humør..

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...