Gå til innhold

Dell Vostro tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+19283741

Bruk kabel til større datamengder, går uansett mye raskere.

 

Hvilket nettverkskort er det i denne pc'en? 100 mbit eller 1000 ?

Endret av Slettet+19283741
Lenke til kommentar
Ser at skjermkortet er GeForce 8600M GT. Er dette bra? DirectX10? Noen erfaringer?

9329470[/snapback]

 

Er bare 8700GT som er et bedre dx10 kort og det finnes bare i bærbare som koster 5000++ mer.

9329508[/snapback]

 

Stemmer nesten, ATI Mobility Radeon HD 2600 XT er bedre :)

9338882[/snapback]

Ja, glemte ATi :p

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphi...List.844.0.html

 

Men det er vel bare HPs "drage" som har det... enda.

Endret av NorthernAvenger
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+19283741

Har kommet borti en litt kjip situasjon. Jeg klarte nettopp å fikse pc'en min så jeg trenger ikke ny, men jeg har allerede overført pengene til den nye pc'en til dell. Er det problematisk å angre kjøpet?

Lenke til kommentar
hvis det er noen her i forumet som eier vostro 1500, så lurer jeg på om pc'en virker veldig tykk i forhold til andre 15,4 tommer'pcer. det er det som holder meg fra å kjøpe den nå. tror dere at 6-cellers batteri holder til 2,5 timer med vanlig bruk (litt nett, word o.l.)?

9344177[/snapback]

 

 

Jeg har nylig bestilt en Vostro 1500 og sett bildene der. I forhold til en Inspiron er det nok akkurat samme tykkelse. Men de som eier maskinen kan gjerne skrive inn sine erfaringer.

 

Når det gjelder batteriet avhenger det helt av bruken, men jeg tror nok at du bør kjøpe 9-cellers batteriet hvis du vil være sikkert på at maskinen holder lenge. Jeg bestillte 9-cellers og eneste problemet er vel at det stikker ut litt bak. På den annen side øker jo batteritiden og det er veldig greit.

Lenke til kommentar
har dell vostro tv tuner, eller hva det nå heter, så jeg kan få inn tv-kanaler på den?

9352141[/snapback]

Nei, det følger ikke med TV-tuner på Vostro.

9352163[/snapback]

æsj, det var j*** dumt:( jaja, hadde sikkert bare fått inn nrk uansett

9352180[/snapback]

Ja med det nye digitale nettet så må man jo uansett ha en ekstern tuner. Eller vente på at det kommer PC-card / USB løsninger.

Lenke til kommentar

Poster denne her og.

 

Min Dell Vostro 1500 ble levert på 8 dager selv om den ble "antatt" 1 okt (4 uker). Er vel bare en garanti de har tatt slik at du ikke kan få prisreduksjon dersom den kommer senere.

 

Har 8600GT kortet i min sammen med 2.0ghz prosessor og 2GB minne og er veldig godt fornøyd med spillytelsen. Den kjører alt.

 

Den virker veldig bra satt sammen uten noe knirk og slark og ser veldig stilren og pen ut i virkeligheten (ser litt kjedelig ut på Dell sine bilder). Lokket er litt følsomt for fingermerker, men det kan du forhindre selv ved å være litt forsiktig og vaske deg på hendene. Tastaturet, innsiden og touchpadden har ikke fått noen fingerflekker enda :)

 

Den er også veldig behagelig i bruk, tastaturet er behagelig å bruke og museknappene er fine i hardheten. Touchpadden kunne vært litt større men det blir småpirk.

 

Den er ingen lettvekter da så hvis du skal bære den sammen med en skolesekk full av bøker og skolesaker kan det kanskje bli litt tungt. Men hvis du tar sekken på ryggen og PC'n i en bæreveske i hånda bør det bli overkommelig.

 

Jeg har hatt et lite problem med nettverket på min, men det kan være routeren min eller windows vista som fusker og ikke selve laptopen. Uansett har jeg jo tre års full garanti og 5 års reklamasjonsrett iflg. kjøpsloven så ingen bekymringer ;)

 

Og til deg som lurte på om den kunne være litt tykk; ja, den er litt tykk. Du skjønner fort at denne maskinen ikke er laget for ultraportabilitet for å si det sånn. Min far har en Dell Precision på 14" (6mnd gammel modell) og den er en del tynnere for å si det sånn.

Lenke til kommentar

Må bare legge til at det McAfee antivirus / firewall greiene som følger med ødelegger nettverkshastigheten din fullstendig. Jeg avinstallerte det og nå er alle problemene jeg hadde med nettverket borte. Skal si ifra til Dell om dette, får se hva de sier.

 

Jeg syns personlig at Business er bedre enn HomeP.. mer nyttige funksjoner, HomeP kommer bare med noe media-greier og litt sånn forskjellig funksjonalitet som du kan få med tilleggsprogramvare men Business kommer jo med ting man ikke kan legge inn senere hvis man vil, grunnleggende windows-funksjoner og sånn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...