Gå til innhold

Ting som er hyggelige og gjør deg glad


Gjest Slettet-Axby2kEH

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Filmer, serier og musikk som gir en sterk nostalgifølelse hvor man blir varm i hele kroppen av de gode minnene som bobler opp i en.

Nostalgi er kanskje ikke like kraftfult for alle men jaggu er det kos. Det samme med uventede lukter eller inntrykk som plutselig får opp et kjært og godt minne du ikke hadde besøkt på mange år. Der er lukten av jul i huset en stor vinner her.

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Når jeg hører at politikerne skal gjøre alt de kan for å kompensere for de høye statspåførte strømregningene og levere tilbake alle skatter og avgifter slik at jeg likevel kan reise på ferie og betale lånet jeg må ta opp for å forskuttere pengene. Og at de skal slutte å selge strømmen som vi selv trenger. 

Gutten har 30 høner men selger alle eggene til naboer og venner så vi ikke får egg selv. Så må vi kjøpe egg dobbelt så dyrt på Rema 1000 så vi har til egen bakst, matpakker og frokost. Han dekker heller ikke kostnadene for fòr til hønene - men tar alle pengene selv.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet+6132

At det er ansatt en ny blid, selvsikker, voksen og profesjonell dame som legesekretær og en ditto sykepleier på helsesenteret. Det er mangelvare.

Når vi blir gamle opplever mange pas at vi får kjeft og at ingen f eks ser oss i øynene lenger på et legesenter med kommunal avtale. Pas er ikke "kunder". Litt som på et sykehus i det gamle Sovjet.

De eldre pasientene som har råd oppsøker private legesentre og får oppleve ekte og god service. 

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
GiaMahan skrev (15 timer siden):

Så hyggelig! ❤️ 

Utvilsomt. For mange i helsevesenet er lei av jobben, utbrente. Tegnene er at de ikke ser deg i øynene, rydder vekk tingene dine uten et ord om du skal bruke det - og ingen spørsmål om du føler deg bra elle bedre.  Noen har vel opplevet å blitt kommandert: "LIGG STILLE" hvis du skjelver eller rører på deg når de skal sette en kanyle eller Veniflon. Da har de problem med å finne blodkaret de skal stikke i og koker over av irritasjon. Det som er merkelig er alle majoriteten som er proffe, oppmerksomme og hyggelige selv om de har jobba fullt i 30 år. En gang spurte jeg 4 ulike om de kunne kjøpe en Fishermans Friend i kiosken for meg når de gikk forbi.

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...