Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Fyllesex er sjelden noe å rope hurra for da..

Fyllsex med den riktige personen derimot, aaa yeee! Men nå tilhører jeg den skjeldne rasen som nesten får mer glede av at dama kommer enn at jeg gjør det...

Det er fint som en avveksling til bra sex ellers, så jeg takker ikke nei hvis jeg er med en fyr jeg liker. Men sånn ons med fyllesex.. det kan jeg styre meg for.

Lenke til kommentar

 

Fyllesex er sjelden noe å rope hurra for da..

Fyllsex med den riktige personen derimot, aaa yeee! Men nå tilhører jeg den skjeldne rasen som nesten får mer glede av at dama kommer enn at jeg gjør det...

 

 

Signed!

 

Noen får man bare god kjemi med fra the get-go og da blir det som regel bra etterpå også. Jeg har flere gode enn dårlige opplevelser og får stort sett til det som forventes av meg og da er jeg i grunn fornøyd. Jeg har som regel ikke nubbesjans til å komme i mål hvis jeg har drukket en del, noe som stort setter kommer kvinnen tilgode siden jeg kan holde på en stund. Hun forrige jeg ble med hjem fikk seg fire omganger iløpet av natta. Var faktisk litt usikker et øyeblikk den siste gangen om hun faktisk var våken eller ikke :hmm:

 

Det eneste jeg sliter litt med er noe jeg opplever er mest en jenteting. Har av en eller annen grunn en liten tendens til å bli "knulleforelska" hvis det virkelig er ei bra dame, noe som kan være slitsomt innimellom. Menmen, undertrykte følelser har jeg nok av fra før så det går sin vante gang.

Endret av Feh
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Hadde verdens letteste "jobb" på byen på fredag.
Traff på ei på byen som var helt betatt av meg for noen år siden, men den gang ble det aldri pga. hun var søskenbarnet til den gang bestevennina og jeg var inn og ut av forhold med andre jenter.

 

Det meste klaffet av seg selv, men det var muligens fordi det var jeg som ble sjekket opp og ikke omvendt. :dremel:

Lenke til kommentar

 

Første bytur siden midten av juli i kveld. Gleder meg stort :D .

Må være snill gutt nå da ;)

Aldri vært noe annet en snill gutt, og sikkert derfor jeg har feilet så mye tidligere.

 

For å oppsummere gårdagen så ble det ikke så mange approaches da jeg var på konsert og måtte ta en tidlig buss hjem så fikk ikke med meg alt.

 

Åpnet en jente som var hot, og det gikk forsåvidt bra, meeeeeen i kveld trenger jeg kun å avtale med min mor, så da håper jeg at jeg kan være ute hele kvelden.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...