Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Det var hele komboen av det du skrev i innlegget ditt. Men for all del, du er ung :)

Og da er du tydeligvis gammel :D .

Tydeligvis ;)

 

 

Det var hele komboen av det du skrev i innlegget ditt. Men for all del, du er ung :)

Og da er du tydeligvis gammel :D .
Hun er milf - og venter på at jeg skal bikke 26

Da må jeg faen meg vente en stund :p

Lenke til kommentar

Ai ai ai.

 

Så morsomt at vær gang jeg er på fest blir jeg tatt imot bra av jentene, masse kroppskontakt osv men jeg tar aldri det siste steget på hjemmefest. Er en slags sperre som gjør at jeg ikke kan hooke på hjemmefester, heller at jeg blir kjent med de også møter de ved seinere annledninger.

 

Får jo masse positive "tilbakemeldinger" men greier ikke utnytte dem der og da. Tror jeg må ta meg mer til rette, føle at jeg er gode nok for dem og bare kjøre på. Fortalte 2 deilige jenter som jeg fikset sjåfær hjem til idag at jeg skule ha innflytningsfest snart. Også svarer dem med at de håper jeg inviterer dem, såklart sier jeg at jeg gjør det. Men flytter til Oslo og utelivet for 96, altså 18 åringer i Oslo er ikke å skryte av så tviler på at dem kommer.

 

Ytret endel sterke meninger og var ordentlig ærlig mot hun ene så hun forteller meg at hun gir meg grønt flagg til å ha sex med venninna hennes som satt rett ved siden av når hun sa det. Og hun er faktisk damn diggg. Synd hun var litt sånn opptatt av en x-hook hun skulle møte, men jeg fikk det til at de dro hjem istede. Får satse på at jeg kan få hun med på fest ved en annen annledning!

 

Natta.

Lenke til kommentar

Å drive å sjekke opp damer er faktisk så latterlig tåpelig, og derav jævlig artig. Nå vet jeg ikke om jeg er noe god, i det at damer faktisk finner meg attraktiv, men fy faen jeg har hatt det morsomt ute de siste gangene. 90% åpner bra (jinxer meg sikkert nå :p ), og jeg blir stadig overrasket over det jeg gjør. Haha.

Lenke til kommentar

Klarer ikke sjekke jenter lenger :p

 

Blir så utrolig kleint for meg, husker jeg pugga mystery method som faen for ett par år siden og ting funka bra, fikk litt sex her og der.. Men så slo jeg mer til ro etter jeg ga opp hu siste exen min og dette er kanskje det beste rådet jeg kan gi noen, HOLD TING GÅENDE!

 

Ellers "kan" man miste feelingen på hele greia. Jeg finner det ikke naturlig lenger å bare åpne, starte eskalering osv osv, selv om jeg kan det så er det en slags sperre for meg, jævlig kjipt :p

 

Istedet har jeg blitt en sånn rolig kjedelig fyr som alle syns er ålreit å prate med, "Han duden der virker hyggelig" liksom :roll:

Lenke til kommentar

Ja, var der for 2 uker siden. Hadde ikke sjekket noe særlig siden i jul, og gjorde lite vettig for dagene, men så fikk jeg en liten reality check, i det at jeg gikk glipp av noen veldig gode muligheter fordi jeg sugde så hardt. Fant rett og slett ut at jeg må ta bedre vare på meg selv, og gjøre en liten innsats i livet.

 

Har hatt veldig små ambisjoner, i det at jeg egentlig ikke forventer så veldig mye. Tror dette hjelper jævlig mye på. Fjerner all prestasjonsangst.

Lenke til kommentar

Man er hva man gjør. Vil man bli utadvent er eneste måten, å være utadvent. Vil man være glad, er eneste måten å være glad.

 

Så lett er det :) . Nå i hvert fall :p , haha.

 

 

Men, har selv kommet til et lite gjennombrudd:

 

Jeg er jo blitt født inn på denne jord i kroppen jeg er blitt gitt, og i situasjonen jeg ble født til. Og, hele livet er jo i seg selv rimelig tåpelig, eller jeg finner det i hvert fall det. Ikke det at livet ikke er artig, for jeg har vært så heldig å oppleve flere gode øyeblikk. Så selv om jeg noen gang tenker jeg bare vil dø, så liker jeg livet.

 

Hvem er så jeg? Hvem jeg vil være er kanskje et mye bedre spørsmål. Jeg vil være en person som har det artig, er rolig og ikke tar livet så seriøst. Dette er også noe som 100% er noe jeg kan styre, og selv om noen kanskje prøver å ødelegge min moro, gi meg angst eller få irritert, så er det mitt ansvar om jeg lar de gjøre det.

 

Jeg er glad i personen jeg, men jeg vet at personen jeg er, er noe vel oppkonstruert, og ikke nødvendigvis den jeg tenker jeg er. Så derfor tar jeg meg ikke nær av det som skjer meg, fordi jeg er som en spillfigur i et spill, og det er bare artig å følge med hva jeg gjør, og hva jeg opplever.

 

___________________________

 

Når jeg taper i spillet, kaster jeg ikke stikka i veggen, for jeg vil spille videre.

Endret av Rescue me
Lenke til kommentar

 

Jeg ble forsåvidt slappet jævlig hardt nå på lørdagen, rett over øret :thumbdown: . Men, tror ikke jeg gjorde noe galt.

Haha. Wtf?

 

Føler det faktisk kom helt ut av intet. Gikk på gaten etter å ha vært ute, og jeg ser jo ikke bort fra at jeg gjorde noe, men var i godt humør. Tror hun bare tente på å slappe kiser i fjeset, folk er fucked :p .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...