Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Ok - problemstilling! Jeg var ute på byen i helgen og møtte en jente som jeg likte veldig godt, det endte opp med at vi klinte. Fikk vite av henne etterpå at hun hadde kjærste, men at hun likte meg veldig godt. Nå prater hun om problemene hun og kjæresten har i lange innlegg. Hvordan skal jeg gripe denne situasjonen? Jeg vil ikke virke kald på noen måte, men jeg vil heller ikke bli et lommetørkle hun kan grine på.

Endret av Mos Def
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snakket litt med eksen i det siste, stort sett bare "dirty talk" + litt bilder. Vi ble enige om å møtes for sex når vi kom hjem fra feriene. Men jeg dreit meg totalt ut å fylle ringte henne sist helg, husker ikke halvparten av samtalen en gang, bare fæle detaljer som at jeg bablet om å bli sammen igjen og at jeg elsket henne. Fikk skværa opp på facebook, men har ikke snakket noe mer etter det. Burde jeg prøve å finne ut alt jeg har sagt, eller bare drite i det? Kanskje lurt å holde seg litt på avstand fremover?

 

Er kun interessert i sex egentlig, har ikke noe ønske om å bli sammen med henne igjen, men føler hun har så mye "på meg" nå, får litt noia. Anonym poster: 5e241942b0e947b9c9410d9e63ad2b12

Lenke til kommentar

Hvordan skal jeg gripe denne situasjonen? Jeg vil ikke virke kald på noen måte, men jeg vil heller ikke bli et lommetørkle hun kan grine på.

Gi faen. Få det avslutta på en eller annen måte. Med mindre du vil høre på sutring og styr til det blir slutt mellom henne og typen, også skal du ta over og hoppe rett i smøreolja til en annen fyr. Hørt om "the reboundguy?"

 

Er kun interessert i sex egentlig, har ikke noe ønske om å bli sammen med henne igjen, men føler hun har så mye "på meg" nå, får litt noia. Anonym poster: 5e241942b0e947b9c9410d9e63ad2b12

 

Ingen ting er så godt som sex med sin ex, men hverdagen kommer inn og henter deg til slutt. Har du sagt du elsker henne i fylla, er sansynligheten for at du fortsatt elsker henne veldig stor. Gi faen, gi slipp og kom deg videre i livet. Du ødelegger kun for deg selv. Vet ikke noe om årsaken til at det ble slutt, men det var vel en grunn?

Lenke til kommentar

Har et lite spørsmål som har plaget meg ganske mye den siste tiden.

 

Hvordan i all verden kommer man i kontakt med jenter på sin egen alder? Og før du tenker ut det enkleste svaret ditt, mener single, uten barn og nogenlunde oppegående.

 

Føler at det er en betydelig grense på rundt 19-20 år der jentene plutselig bare forsvinner. Ta feks Decate, finnes nesten ikke jenter på alderen min ( 23-25 ) Som ikke ser ut som et takras, eller skriver og har intelligens som et.

 

Vet jo at man treffer på mye ute på byen, men det må da vel finnes andre arenaer også? På byen møter man oftest de oppmerksomhetsjuke. Har spurt noen av kompisene mine, men de har desverre samme problemtstillingen selv.

Lenke til kommentar

Venners venner er nevnt. Men det finnes mange andre måter. Gjennom jobb, trening, turer, lag, foreninger osv. Bruk fantasien da mann. Ser du ei pen jente på en frisørsalong, selg deg selv til henne, og avslutt med å inviter henne med ut på date. Ikke bruk date, det høres skummelt ut.

Jeg er en normalt utseende mann, men jeg "solgte meg" under en frisørtime, og enden på visa var at hun ba meg med ut :)

Som sagt i en annen tråd, ligg finner man på byen, kjæreste finner man edru!

Lenke til kommentar

Overalt, er vel egentlig et greit svar. Det eneste som begrenser plasser å finne jenter, er din komfortsone, og ballestørrelse. Mulighetene finnes overalt, du må bare finne ut hvor langt utenom den sosiale normen du er villig til å gå. Å bli kjent med venners venner, eller medelever, er såklart mer sosialt akseptert enn å stoppe en tilfeldig jente på Karl Johan. Det er mer krevende, men gir nok også tilsvarende større avkastning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Trenger litt tips her.

Har forsåvidt gjort det ganske greit siste året mtp plukke opp jenter på fester osv. Har mye inne.

Men ettersom jeg har forandret litt spillemåten, sliter jeg litt nå.

Eksempel:

Ei jeg vet hvem er.

På en fest for en måned siden var jeg edru og ho ganske beeruset. Ikke stupfull.

Her prøvde ho seg big time, kroppskontakt ++++

men her holdt jeg på med ei annen og gjorde ikke noe av det.

 

Nå har vi begynt å snakke igjen. Kontakten går opp.

men sliter med hvordan man liksom holder kontakten uten å virke for pågående.

med tanke på alderen (jeg 17, ho 16) så blir dette mye facebook, snapchat osv.

 

Ettersom jeg sjeldent ser ho irl, synes jeg det er vanskelig å opprettholde kontakt.

Mener ikke kontakt i et på måneder fremover, men nok til å bli bedre kjent og ta det videre til irl byen, finne på noe, date ++ you know the drill

 

rotete, i know... Trøtt! Men noen som forstår og har meninger?

Lenke til kommentar

Ok, nå er gode råd dyre. Skriver det her som jeg har alt å tape. Selvom det er feil tankegang.

 

Uansett forrige helg var jeg ute, dro hjem på nach hos en kompis. Møtte en jente som er sånn 10/10 uten tvil. Gadd ikke å bry meg så veldig mye om hun, heller være litt tilbakeholden enn for frempå. Snakket litt med hun, lot hun søke min oppmerksomhet og ikke motsatt. Endte opp med å få snappen hennes.

 

Så skulle en venninne ha bursdagsfest, jeg var ikke invitert men en kompis var så vi planla og dra til byen først så sjekke livet der. Også spurte jeg han om hvem som skulle dit, han ramset opp endel mange som jeg egentlig ikke fordrar trynet på, men noen av mine beste venner også. Og hun jenta skulle dit å. Så da var det liksom ikke noe tvil at jeg ville dit.

 

Vi kommer dit hilser på mange gamle kjente og snakker løst om livet, hva folk skal osv. Ser hun flere ganger men var så hyggelig og snakke med de andre at jeg ikke brydde meg. Tiden tikker og går, jeg får litt mye innenbords så jeg blir ordentlig sliten og litt lyst til å dra hjem. Så trasker jeg litt rundt i huset, plutselig ser jeg hun står ute og røyker med en kar,(mener jeg da) røyking er forøvrig det værste jeg veit om. Så jeg blir lite deppa, burde ikke bli det men.

 

Finner meg noe vann og tenker jeg skal finne en seng og bare slappe av. Også ser jeg hun ligger i den ene senga alene. Her er sjangsen min, hun snakker i tlf så går på do og kommer tilbake. Hvor jeg spør om jeg kan legge meg ned med hun. Og hun sier såklart ja. Også begynner vi og snakke. Hva vi heter, hvor vi er fra osv fordi jeg hilste ikke på hun forrige gang bare, ja. Uansett også sier hun, legg ut armen din. Og jeg: hva? Legg ut armen din. Sånn at hun kunne sove på den osv. Samtalen flyter utrolig bra endel flørting.

 

Vi delte på dynen selvom det fantes fler, var ordentlig koslig og bli kjent med hun. Men så begynner vi på hva vi skal osv, også jeg har jo fucket opp endel. Droppet ut, militæret i dass siden jeg røk korsbåndt, masse dype ting. Også viser det seg selv at hun også hadde mye å snakke om. Og vær gang det kom noen inn på rommet så ba hun dem stikke fordi vi snakket og koste oss.

 

Også er det en annen kar som jeg hater, han er hyggelig men vi har slåss før. Han er uber kåt på hun, maser på og hente hun. Også kommer venninen hennes og egentlig litt cockblocker meg. Fordi tror hun hadde lyst til å bare ligge og sove med meg egentlig. Men hun følte seg kanskje litt løs foran venninnen siden det var 2. gang vi møttes. Også kommer det 2 andre jenter inn, så jeg ligger der liksom med ett helt harem.

 

Vi ligger å prater også legger hun seg oppå brystet mitt og holder rundt meg. Det var helt magisk forresten, Og vær gang noen sa noe morsomt så jeg begynte og le så hoppet jo kroppen min på en måte, dere skjønner hvordan når dere ligger i senga og da klemte hun seg enda mer mot meg. Det var bare sykt deilig sånn ordentlig kjæreste greie nesten.

 

Uansett hun ender opp med å dra, jeg gidder ikke virke for desp og mase om å bli. Hun gir meg en stor hade klem med kyss på kinnet også sier hun noe jeg ikke husker nå.

 

 

Det her ble sykt mye, prøvde og korte ned. Jeg er ræv i norsk og :)

 

 

TL;DR: Vi flørtet, koste, puste hun på ryggen som hun sa hun elsket. Snakket om masse dype ting osv. La hverandre til på face og jeg hadde en helt sykt koslig kveld med hun.

 

Så, det jeg trenger hjelp til er når blir det forseint å kontakte hun på face? Noe spess jeg burde gjøre? Jeg er sykt keen på og bli bedre kjent med hun, kanskje noe mer å.

 

Takker for alle tips, negativ og positiv kritikk. Og sorry for wall of text.

Lenke til kommentar

Ok, nå er gode råd dyre. Skriver det her som jeg har alt å tape. Selvom det er feil tankegang.

 

 

Nå er det evigheter siden jeg var en del av community'et, så jeg vet ikke hvilke metoder eller type game som er populært nå. Da jeg fortsatt var et medlem var det to schools of thought som dominerte. Det ene var fokus på inner game, det å bygge opp selvtilliten slik at den man er og det man gjør naturlig blir attraktivt. Det andre var fokus på sexual tension. Basicallly, cut the crap og rett på business. En quote med tanke på den siste school of thought: "Det er allerede en naturlig, seksuell spenning mellom menn og kvinner. Du trenger ikke å skape den. Alt du trenger å gjøre er å ikke ødelegge den."

 

 

Om ditt tilfelle,

 

jeg syns du fokuserer så mye på å være laidback og på å la henne komme etter deg.

 

Hadde jeg sett drømmejenta hadde jeg gått rett bort til henne og vist min interesse.

Dog, det er meg, om det ikke faller naturlig for deg å gjøre det, så er det bedre at du gjør det som funker for deg. Men, ikke vær redd for å vise interesse i henne. Før eller siden må du gjøre det. Det å vise interesse i seg selv bidrar også til at man blir bevisst over den spenningen som er mellom dere. Dog, vil du drepe den spenningen ved å virke desp. Så lenge du er et selvsikkert individ, som tør å vise at du er interessert i noen, samtidig som det er veldig klart at du ikke trenger dem, så vil det som regel gå bra.

 

Det er flere måter å vise interesse på. Du trenger ikke å gjøre det via ord. Øyekontakt for eksempel er utrolig effektivt på å formidle interesse og bygge opp spenning. Faktisk vil jeg si at er det to ting du skal lære fra denne tråden eller dette communityet, så er øyekontakt en av dem.

 

 

Kontakt henne, bli mer kjent med henne samtidig som du gjør det klart hva det er du vil, ikke vær redd for å feile. Jo mer du frykter å feile, jo større sjanse for å feile. Det som skjer, det skjer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Okei, takk :) Jeg prøver alltid og ha mye øyekontakt + ikke vike først. Men ja, kan si meg litt enig i det med vennegreiene. Men det var så mye annet sånn vær gang hun flyttet på seg og hele kroppsspråket hennes. Slik jeg tolker det ihvertfall viste motsatt, holdt meg på låret, rundt meg, klemte seg inntil meg.

Lenke til kommentar

gjengjeldte du det eller lå du bare der?

 

Hvis du er usikker på eskalering og på hennes grenser, så kan du gjøre dette neste gang:

 

Øyekontakt, hvis du prater, bruk en hviskete og intim stemme, stryk vekk hårlokkene fra ansiktet hennes. Ha sakte og flytende bevegelser. Fortsett å stryke ømt fra pannen ned over kinnet, ta deg god tid, deretter ned mot haken og så over leppene. Du kan bruke tommelen din og bare følge leppene rundt og rundt. Fortsatt øyekontakt, og så kysser du henne mens du holder bakhodet hennes, gjerne tar tak i håret hennes, men ikke for hardt. Deretter er det bare å eskalere så langt som dere er komfortable med. Men, hvis du ser at hun blir ukomfortabel så stopper du. Du vil at hun skal føle seg trygg med deg.

 

 

Edit: Ikke la dette være en oppskrift som du følger mekanisk. Kosing er noe du gjør fordi det føles godt for deg og for henne.

Endret av Raijin
Lenke til kommentar

gjengjeldte du det eller lå du bare der?

 

Hvis du er usikker på eskalering og på hennes grenser, så kan du gjøre dette neste gang:

 

Øyekontakt, hvis du prater, bruk en hviskete og intim stemme, stryk vekk hårlokkene fra ansiktet hennes. Ha sakte og flytende bevegelser. Fortsett å stryke ømt fra pannen ned over kinnet, ta deg god tid, deretter ned mot haken og så over leppene. Du kan bruke tommelen din og bare følge leppene rundt og rundt. Fortsatt øyekontakt, og så kysser du henne mens du holder bakhodet hennes, gjerne tar tak i håret hennes, men ikke for hardt. Deretter er det bare å eskalere så langt som dere er komfortable med. Men, hvis du ser at hun blir ukomfortabel så stopper du. Du vil at hun skal føle seg trygg med deg.

 

 

Edit: Ikke la dette være en oppskrift som du følger mekanisk. Kosing er noe du gjør fordi det føles godt for deg og for henne.

 

Takk, ja gjengjeldte det hun gjorde liksom. Når hun la seg oppå meg og holdt rundt meg så da jeg begynte å puse hun på ryggen. Og hun sa hun elsket det, så jeg bare: greit, nå er det min tur. Og hun bare: hahahah, nei litt mer da. Også drev jeg og tullet med håret hennes osv.

 

Skal fikse en ny rapport etter jeg har snakket med hun igjen/møtt hun :) hvis folk er keen på det da :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar

I sommer har jeg fokusert på å rett og slett skaffe meg flere jentevenner istedenfor ONS, men herregud å mye dritt enkelte mennesker bærer på. Jeg aner ikke hva slags signaler jeg gir, men noen av de tingene de har fortalt, første gangen jeg har møtt de noensinne, er ting jeg aldri ville ha avslørt for noen første gang jeg hadde møtt de. Det gjør meg ingenting at noen betror seg til meg og jeg er ganske vant til at folk åpner seg veldig lett for meg, men jeg syns man kan vente litt før man dropper slike ting i fanget på noen.. Vi sitter å fjaser og tuller og plutselig som lyn fra klar himmel har jeg blitt fortalt historier om overgrep, voldelige eks-kjærester, alkoholiserte familier og whatnot. Dype, tunge greier som bare buzzkiller hele stemningen og gjør det dødsvanskelig å skulle følge opp samtalen videre.

 

Et annet "problem" jeg har hatt er at prosjektet mitt med å finne meg en kjæreste begynner å drøye i det lengste. Og jeg sliter virkelig med å klare å interessere meg for noen. Jeg har alltid blitt ganske lett betatt, men ikke nå lenger, tydeligvis. Og når man ikke får den kriblingen i magen blir det også så vanskelig å bevare interessen. Også tror jeg at jeg har begynt å få det singelsyndromet med at man ikke klarer å se det som er bra, men bare fokuserer på det som er negativt ved personen.

 

Enda en håpløs ting som har skjedd i sommer er at jeg gjennom venner har fått høre at en venninne av meg egentlig bare venter på at jeg skal sjekke henne opp, og at hun har gjort det nå i flere år. Vi har vel kjent hverandre i snart 10(!) år tror jeg, men jeg har ALDRI følt at det har vært noen interesse fra henne, selv om jeg tidvis har vært det i hun, og vist det. Da skjønner ikke jeg hva som skal til?

Endret av Feh
  • Liker 3
Lenke til kommentar

I sommer har jeg fokusert på å rett og slett skaffe meg flere jentevenner istedenfor ONS, men herregud å mye dritt enkelte mennesker bærer på. Jeg aner ikke hva slags signaler jeg gir, men noen av de tingene de har fortalt, første gangen jeg har møtt de noensinne, er ting jeg aldri ville ha avslørt for noen første gang jeg hadde møtt de. Det gjør meg ingenting at noen betror seg til meg og jeg er ganske vant til at folk åpner seg veldig lett for meg, men jeg syns man kan vente litt før man dropper slike ting i fanget på noen.. Vi sitter å fjaser og tuller og plutselig som lyn fra klar himmel har jeg blitt fortalt historier om overgrep, voldelige eks-kjærester, alkoholiserte familier og whatnot. Dype, tunge greier som bare buzzkiller hele stemningen og gjør det dødsvanskelig å skulle følge opp samtalen videre.

 

Et annet "problem" jeg har hatt er at prosjektet mitt med å finne meg en kjæreste begynner å drøye i det lengste. Og jeg sliter virkelig med å klare å interessere meg for noen. Jeg har alltid blitt ganske lett betatt, men ikke nå lenger, tydeligvis. Og når man ikke får den kriblingen i magen blir det også så vanskelig å bevare interessen. Også tror jeg at jeg har begynt å få det singelsyndromet med at man ikke klarer å se det som er bra, men bare fokuserer på det som er negativt ved personen.

 

Enda en håpløs ting som har skjedd i sommer er at jeg gjennom venner har fått høre at en venninne av meg egentlig bare venter på at jeg skal sjekke henne opp, og at hun har gjort det nå i flere år. Vi har vel kjent hverandre i snart 10(!) år tror jeg, men jeg har ALDRI følt at det har vært noen interesse fra henne, selv om jeg tidvis har vært det i hun, og vist det. Da skjønner ikke jeg hva som skal til?

 

Lyn fra klar himmel. Der sa du det! Det er faktisk sykt hvor mange som gjør det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...