Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

min erfarin ger av kvinnfolk har mere issues med å date kortere menn. var på fest og ei jente jeg kjenner som er ca 2 meter stoppa plutselig å kline med en fyr for å si : "Faen heller jeg kanke kline med en dverg" han var type 175-180 eller no.

 

haha æsj, ser for meg en høøy kraftig dame som ser ut som en mann :p damer oppi 2 meter er ikke akkuart så fint det heller ^^ og 175 er ikke akkurat dverg, så h*n virker ikke så smart :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har man en one night stand med en jente man virkelig klikket med og som man synes er interessant så kan man bli. Hvis man først lager frokost sammen og smiler litt så skulle man jo tro at det ble til mer enn bare en ONS? Hvorfor skulle man ligget med en jente man har god kontakt med én gang og deretter stikke for alltid? Det er en forskjell på "same night lays" og ONS, der førstnevnte kan være starten på all slags, men sistnevnte som oftest er en småpinlig affære med mye alkohol og lite vett involvert. Da er man høflig og forsvinner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nja.. Sender de alltid en melding etterpå, som takk for dagen før òg, men thats it. Det er aldri starten på noe, ettersom jeg aldri har gjort noe mer enn det. Pleier som oftest å vise at jeg bare vil ha 1 natt, og ingenting mer. Dermed tror jeg at det er mye lettere om morningen, så slipper man det at jenta lurer på om jeg skal ringe senere eller ikke . Alt er mye mer avslappet.

Lenke til kommentar

Noen som har erfaringer med edru game?

Kort forklart kan jeg bare ikke drikke rett og slett. Alkoholen sliter på psyken. Har det fett på byen og under påvirkning, men jeg får langvarige bivirkninger i ukene etterpå.

 

Har da vært lucky på byen før, men det var under påvirkning av alkohol og nå har jeg ikke vært ute på lenge.

Det vil ikke være noe problem å finne seg noen damer. Kanskje en del approach anxiety i starten.

Men det funker å starte på litt "dårlige" utesteder, eller få en kommentar på gata og ta det derfra. (Nå er jeg ikke verdens kjekkeste som får kommentarer slengt etter seg overalt, but you know... Fulle jenter.)

 

På den måten kan jeg hvertfall bygge selvtillit.

Deretter kan jeg approache selv.

 

Men det er nå et sykt press å være edru på byen, jeg har blitt kalt kjedelig fordi jeg ikke drikker noe særlig f.eks. Og nå har jeg faktisk tenkt å være 100% edru.

Noen tips? Jeg tror jeg må bli rusa på livet eller noe sånt. Haha.

 

Postet av anonym: 1074ad677809272d7538c27f70016292

Lenke til kommentar

Du får unngå å nevne at du er edru, så ordner det seg nok. Folk liker ikke å være full rundt folk som er edru. Man får lov til å være litt dum som full, fordi alle andre er det. Det er litt av moroa. Bare man ikke fremstår som dømmende eller kjedelig så går det greit å ikke drikke.

 

Jeg ville lagt fra meg tanken om å forsøke å sjekke opp jenter når du er på byen, og heller fokusere på å bli kjent med folk. Det er den naturlige starten på å sjekke, men da blir man litt mindre avhengig av resultater. Det er lett, spesielt uten alkohol, å tenke at man må imponere jenten for å få henne interessert slik at man kan vinne henne over, i stedet for å bare bli kjent med henne og vennene hennes og se hvor kvelden tar dere. Er du opphengt i resultater så får du dem ikke, og da blir det en ond sirkel av dårlig selvtillit.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Ved å nesten gjøre det flere ganger. Du må bygge opp en sexual tension mellom deg og jenten, slik at kysset ikke kommer ut av intet. Man får sjeldent avslag på den måten, og hvis man får det så er det ikke "Æsj, nei!" men heller "Vent litt" eller lignende. Man skal merke det på henne at hun er klar, og det gjør man ved å være seksuell.

Lenke til kommentar

 

 

Jeg ville lagt fra meg tanken om å forsøke å sjekke opp jenter når du er på byen, og heller fokusere på å bli kjent med folk.

 

Dette er et godt råd mange burde ta innover seg. Det forutsetter dog at du selv tror på at du bare skal bli kjent med folk, ikke sjekke damer. Så man må endre mindsettet litt.

Lenke til kommentar

 

 

Jeg ville lagt fra meg tanken om å forsøke å sjekke opp jenter når du er på byen, og heller fokusere på å bli kjent med folk.

 

Dette er et godt råd mange burde ta innover seg. Det forutsetter dog at du selv tror på at du bare skal bli kjent med folk, ikke sjekke damer. Så man må endre mindsettet litt.

For å dra det Dorian sier litt videre: Fokusér på å ha det gøy! Jeg har fått langt mer respons fra jenter når jeg danser og har det skamfett enn når jeg sitter ved bordet å slapper av.

Men det du sier, Grendal, er rett. Jeg har dame, så jeg går ikke ut for å sjekke opp noen, men for å ha det kult. Og interessen fra det motsatte kjønn er større nå enn når jeg var singel. Livets ironi.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...