Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Gjest medlem-1432

Jeg pleier å åpne med

"Hei! Vet du hvor mye en isbjørn veier?"

Da er hun superinteressert og på kroken med en gang!

Så svarer hun:

"Nei! Men du er veldig søt. Hvor mye veier egentlig en isbjørn?".

Da svarer du

"Nok til å bryte isen!"

http://www.trommelyd.no/

 

Hahaha, denne har jeg fått :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Jomfru

Ja, har kinda bestemt meg får å gjennomføre dette nå. Hun det gjelder jobber sammen med meg, og både hun og venninnene har mast ganske lenge for å si det sånn.. Dessuten har hun bursdag på tirsdag. Og må si jeg begynner å bli ganske klar for å miste jomfrudommen nå, føler det er litt flaut å være 18 og et halvt, og fortsatt jomfru. Ihvertfall i de miljøene jeg vanker i.

 

Er ganske sikker på at jenta er rein, i tillegg til at jeg vet hun går på p piller. Vet dong er det lureste og tryggeste uansett, men er litt redd jeg ikke vil klare å komme med både forhud og dong som "skall"?

 

Eller vil jeg klare å gjennomføre uansett?

 

Vet jeg beveger meg litt for langt mot off topic nå, så setter pris på alle svarene jeg får :)

 

Dere skal selvfølgelig få rapport i etterkant :)

Lenke til kommentar

Jeg pleier å åpne med

"Hei! Vet du hvor mye en isbjørn veier?"

Da er hun superinteressert og på kroken med en gang!

Så svarer hun:

"Nei! Men du er veldig søt. Hvor mye veier egentlig en isbjørn?".

Da svarer du

"Nok til å bryte isen!"

http://www.trommelyd.no/

 

Hahaha, denne har jeg fått :p

Seriøst? Det var egentlig en spøk. Jeg hadde i hvert fall aldri klart å pulle off noe slikt.

Lenke til kommentar
Gjest Johan

Lurte på om noen hadde noen enkle triks i forhold til damer man kjenner allerede fra før. Tenker da som man går på samme skole osv. og som man snakker med fra før av.

 

Har jo ting som:

 

Øyekontakt, prøve å berøre personen. Mener å ha lest et sted her at det å ta på korsryggen visstnok er ganske effektivt.

 

Har noen slike enkle tips man kan innføre?

Lenke til kommentar

Kan jeg spørre hva du jobber med? Jeg vil gjerne ha en jobb der kollegaene og venninene deres mine maser om å ha sex med meg! :)

 

Orker ikke gjestepost lenger.. Er vel ikke noe å skamme seg over at jeg slutter å være jomfru snart..

 

Men jo, jeg jobber som selger :) Folk gjør stort sett ikke annet enn å pule, drikke og røyke her. Så skal det jo sies at ikke alle gutta på jobben har det slik, jeg har nok lært en del i denne tråden her som hjelper en del ;)

 

Det er flaut at du sier 18 og et halvt, ikke at du ikke har hatt sex.

 

Tok den ikke?

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

En risiko du løper ved å ikke operere bort den trange huden er at du under akten får huden over hodet, men ikke tilbake igjen når du er ferdig.

 

Da dør penisen din.

 

Vel, iallefall en tur på akutten for å operere.

 

Et annet alternativ er at du får så vondt at du ikke klarer å gjennomføre, dette blir flaut for deg og flauere når det blir et samtaleemne på jobben. :thumbup:

Lenke til kommentar

Det gjelder jo bare om han har trang forhud da.

 

For det andre er det ikke noe stress om du ikke kommer. Det skjer alle en gang i blant, noen oftere enn andre og så videre. Bruk dong, så slipper du noe drit - med mindre du ikke får den opp med dong, da kjører du heller uten.

 

For det andre Bjarnemann:

Jeg debuterte når jeg var 18 og et halvt. Nå er jeg 21. Jeg har også lenge tenkt at jeg debuterte jævlig sent. Jeg siterer noen av de siste jeg har puffet.

"18 år er jo ikke sent i det hele tatt!"

"Jeg angrer på at jeg hadde sex når jeg var 16.."

"18 år? Det er jo helt normalt da dust"

 

Dette er mer eller mindre ordrett sitert fra hukommelsen (...). Enjoi!

 

Og for det tredje, jeg angrer litt på at jeg hadde sex når jeg var atten. Skulle mye heller ventet til den andre jeg hadde sex med - for det var en person jeg svært gjerne heller ville at skulle tatt jomfrudommen min.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er nettop det som gjør meg usikker Chasseur, forhuden er trang.

 

Er klar over at det er helt normalt å være jomfru som 18 åring, men jeg kommer likevel ikke vekk fra følelsen av at jeg henger etter. Jeg er den eneste jomfruen på jobb nå, og i vennekretsen min så er det vel bare et par stykker som også er det. Har ikke komplekser for det, men begynner å tenke at jeg kanskje burde få dyppa litt jeg og, for ikke å havne bakpå. Selv om jeg vet det er feil ser jeg at alle rundt meg løper rundt og har seg, og bygger opp masse verdifull erfaring, mens jeg bare sitter på sidelinja og ikke tør å hoppe i det pga manglende erfaring.

 

Har sagt til meg selv lenge at jeg ikke skal bli en av de desperate som løper rundt å tar hva som helst for å bli kvitt jomfrudommen, og har nok takket nei til en del tilbud pga det. Det var i starten, mens i nyere tid har jeg vært mer tilbakeholden pga at jeg som sagt ikke hopper på hvem som helst, i tillegg til en voksende usikkerhet pga manglende erfaring.

 

Men nå som det er en så opplagt sjanse som dette med ei jente som jeg har blitt ganske god venn med, som ser ganske bra ut og som liker meg godt, så føler jeg at dette er en grei anledning til å bli kvitt jomfrudommen likevel. Er kjedelig å bli 19 år og ha null erfaring tenker jeg.

 

Men så var det det med trang forhud som plager meg.. Vil jeg mest sannsynlig ende opp med å lage blodbad, eller vil jeg merke dette selv før det evt skjer? Og vil jeg klare å komme? Å ikke klare å komme, eller å ende opp med å bli ufrivillig bloddonor er noe jeg helst vil unngå med en jobbkolega.

 

:)

Lenke til kommentar

Sånn som du har beskrevet det, så kommer det til å bli en nedtur og noe jeg er ganske sikker på at du vil angre på.

 

Jeg hadde også vært utålmodig om jeg var deg, men prøv å være realistisk. Det vil antagelig bli en flau og smertefull greie.

 

Du mener at du skal ha sex med forhuden over hodet? Tenk over det, se det for deg, og du vil skjønne at det funker dårlig.

Lenke til kommentar

Du har litt hastverk nå, Bjarnemann. Du stiller til start med dårlige betingelser, og det med en jente du jobber med. Det kan bli skikkelig flau stemning på jobb, og jenter liker å prate om _alt_ med venninner, så du må tenke litt på det også.

Btw, du føler deg sikkert hauggammel nå, og særlig med tanke på at du ikke har hatt sex. Men om noen år vil du se at når du er 18, så er du ikke gammel. Du er fremdeles en ungfole. Jeg var eldre enn deg når jeg først hadde sex, og som Chasseur, jeg skulle ønske jeg hadde ventet.

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke helt pointet i ha sex fort som mulig.

Nå er vel jeg litt i mindretall i denne tråden, da det virker som at målet til de fleste her er å få så mange ligg som mulig :p

 

Tror det er veldig individuelt. Målet med tråden er at man skal føle og være i stand til å gjøre det ved å hjelpe seg selv til å komme i slike situasjoner. Selv har jeg personlig kasta bort haugevis av "direkte forespørsler", rett og slett fordi jeg er en håpløs romantiker som håper å treffe den rette. Tror alle har ulike visjoner og ønsker i denne tråden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ser ikke helt pointet i ha sex fort som mulig.

Nå er vel jeg litt i mindretall i denne tråden, da det virker som at målet til de fleste her er å få så mange ligg som mulig :p

Det virker som de fleste innlegg så langt har vist at du er i majoriteten. Ingen anbefaler dårlig sex for sexens skyld første gang. Det er derimot mange som anbefaler tilfeldig sex for sexens skyld, blant annet meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...