Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

@Artistic.Hipster: Håper du leser EDITen min i forrige post da jeg faktisk bidro til diskusjonen der ;)

 

Jeg må si meg enig i hva du egentlig vil si angående å avfeie idioter. Men jeg tror at det kommer et element inn her som du kanskje ikke har tenkt på, da i sammenheng med å holde på dama. Å avfeie idioter mener jeg nemlig er noe annet enn å være på vakt mot andre PUAer. For det er jo ikke disse igjennomskinnende dustene som er problemet. Det er jo andre PUAer, kanskje med høyere verdi enn deg selv, slike kule folk som man vil henge med som er faren med tanke på å miste dama. Som en tidligere sa: Hei, du er så awesome og kjekk å være med at vi ditcher deg. Dette gjør man jo ikke :/

 

Hvis du tenker deg at fullstendig lykke (Nirvana) er et puslespill, der hver brikke er en omstendighet som du personlig må ha for å oppleve fullstendig lykke. Altså at når hver omstendighet er møtt, da vil du oppleve fullstendig lykke. External validation er bare et begrep (egentlig på siden av metaforen som jeg bruker) som beskriver det at en bestemt omstendighet er ekstern. F.eks. (og nå forenkler jeg veldig): Hvis kjærlighet er en brikke du må ha for å oppleve fullstendig lykke, da kan denne brikken være ekstern (f.eks. en kjæreste) eller den kan være intern (f.eks. å lære seg å godta nået). Det O, Store Målet bør for alle være å kunne skape sin egen fullstendige lykke, for deretter å utvide til f.eks. å ha en partner, eller å være i prosessen om å skape fullstendig intern lykke, men ha forholdet "på siden" (selvfølgelig skal ikke dette forholdet lide av mangel på fokus - "do or do not, never try"). Forstår du hva jeg mener nå?

 

Det er fryktelig fristende å begynne å diskutere det Eckhart Tolle skriver om i "The Power of Now" rundt dette. Ikke for å være nedlatende, men mange av prinsippene som nevnes der kan man ikke bare presentere og håpe at folk forstår. Men for å ta noe veldig kort: Du føler deg i stand til å skape din egen virkelighet, har en positiv holdning til alt og føler deg veldig fri med tanke på dette. Men hvis alt som du "setter pris på" forsvant, ville du vært i stand til å godta den situasjonen?

Endret av StianGH
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde ikke lest edit'ene i noen av postene, men leste gjennom det nå. Valid points, selv om det kunne se ut som om den første editen kanskje var skrevet med litt vel mye aggresjon :p

 

Men nå begynner vi virkelig å komme inn på noen spennende punkter. Dette er bra greier. Jeg er helt for å utforske alle muligheter og analysere situasjoner.

 

Sånn i bunn og grunn så ser jeg virkelig ikke for meg at noen av høyere verdi kan komme. Det høres arrogant ut og jeg håper jeg ikke fremstår som en pikk når jeg sier det, men jeg er såpass fornøyd med meg selv og vi klikker på så mange plan at jeg tror virkelig ikke hun kan finne noen som passer henne bedre. Jeg tror dette har mye med å gjøre at vi begge er ganske kunstneriske og til en viss grad sære :p Vi deler begge verdier som allmenheten ikke bryr seg om, og vi har akkurat passe forskjellig bakgrunn til at livssynene våre er forskjellige og hun kan sette mine tanker i ett nytt lys samtidig som jeg kan sette hennes tanker og følelser inn i ett nytt perspektiv.

 

Men la oss nå utforske konsekvensene av ett eventuellt utroskap. For det første jeg hadde dumpet henne på dagen. Jeg har ekstreme følelser for henne, men en ver form for utroskap er sett på som det kraftigste tillitsbrudd og er helt uaktuellt. Vi har snakket om det og jeg føler vi er enige på dette punktet. Og jeg tror rett å slett ikke at noe virkelig kan gå så galt i livet mitt at jeg vil gå bort fra mine positive holdninger. Jeg studerer/jobber med mote. En bransje i konstant forandring, som alltid er i utvikling og som er krevende og givende på flere plan. På si driver jeg også med kunst, og jeg har fått mye trøst gjennom kunst i min fortid, og kunne garantert funnet trøst der igjen. Noen av verdens fineste kunstverk er laget av folk med store depresjoner ;) Damer tror/håper jeg ikke ville blitt noe problem. Jeg måtte selvfølgelig satt av mer tid til å tenke på det, men igjen så må jeg si at det er ikke akkurat noe problem å få kontakt med jenter i motebransjen. Er man heterofil så ligger man plutselig ganske høyt på listen over aktuelle "partnere" på arbeidsplassen :p

 

Blir litt vanskelig å svare på resten av innlegget, men jeg lufter litt synspunkter. Noe av det som gjør meg så lykkelig sammen med dama jeg har nå er rett å slett at vi smelter veldig godt sammen personlighetsmessig, vi kan være sammen vært eneste sekund i en måned uten at det blir kjedelig, men jeg klarer meg også helt fint alene her i New York mens hun er hjemme i Norge. Jeg er totalt avhengig av henne, samtidig som jeg fint klarer meg på egenhånd.(ja det var en bevisst selvmotsigelse ;) ) Jeg kan virkelig ikke forklare det, men jeg føler akkurat det at vi nå har ett avstandsforhold har hjulpet meg mye med å se for det første hvor mye hun faktisk betyr for meg, men for det andre hvor greit livet kan være alene i en storby, og hadde jeg vært singel så ser jeg nå at storbyen absolutt byr på mange flere muligheter enn hjemme :p

 

Kort forklart så er det så lite realistisk at alt som jeg "setter pris på" forsvinner at det er vanskelig å sette seg inn i, men om det i teorien hadde skjedd så hadde jeg nok sett anderledes på ting ja.

Endret av Artistic.Hipster
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Og etter å ha lest litt for mange bøker om emnet så ble det bare satt opp litt på samme måte :p

 

Ang. External Validation så var det ett utrykk jeg ikke kjente igjen så jeg tolket det bare selv ja :p

 

Hvis du har lest så mange "PUA-bøker" som du hevder, finner jeg det utrolig merkelig at du ikke kjenner igjen external validation som jeg mener å huske til og med nevnes i The Game. Det er også en rekke prinsipper som baserer seg på det faktum at mennesker søker bekreftelse hos hverandre. Kvalifisering for eksempel.

 

Slik jeg ser det er bare det å være klar over at du by default vil søke validering hos andre en stor brikke i game. Franco skriver mye bra om dette i sin post om Neediness management. Denne paragrafen kan være interessant for deg:

 

Even if you are in an exclusive LTR never quit sarging. Sarging is a social interaction and gives you a good state of mind and frees you from neediness. Pickup is the art of bringing the woman from the pickup venue to the isolated venue ( in our culture in most of the cases this is = having sex with the woman). Seduction is the art of having the female agree to sex in an isolated venue ( well not in all the cases.. LOL ). Pickup is a hunting skill and to keep it up you need constant practice. If you are in an exclusive relationship simply pickup chicks and bring them to "the edge" and then give them to your wings for the f.close.

 

It is important to keep your hunting skills. That frees you from neediness in regard to any single female.

 

Jeg er selvsagt i mot utroskap, manipulering og løgn, men det er en grunn til at uttrykket "luremus" eksisterer. Ekstern validering.

Lenke til kommentar
Kilder på at det ikke er sosialt akseptert å sjekke opp fremmede i singapore takk?

 

"The government isn't holding guns to people's heads – it recognizes that marriage is a deeply personal choice,'' says Pamela Pung, an SDU spokeswoman. "This is just a way of widening the circle of opportunities."

 

Kjenner flere studenter som har studert i singapore, og kanskje skal jeg studere der selv om et par års tid. Har aldri hørt noe i nærheten om at det ikke skal være sosialt akseptert å sjekke opp fremmede der. Husk at singapore har et veldig utbredt studentmiljø, jeg nekter faktisk å tro at det ikke er sosialt akseptert at disse lærer hverandre å kjenne.

 

Hvis jeg hadde hatt en kilde forran meg hadde jeg referert til den i stedet for artikkelen. Er jo også derfor jeg skrev "er ikke sikkert at det kommer frem i denne artikkelen" og refererte kun til den for å vise at regjeringen har tatt saken i egne hender pga lav befolkningsvekst.

 

Jeg så en dokumentar om akkuratt det på TV. Om dokumentaren dro det for langt? Muligens, men jeg tror ikke på det da mange Asiatiske land har liknende tendenser. ONS o.l. ikke er like akseptert.

 

Fortalte om Singapore situasjonen til en vennine som har studert i Australia (hvor mange Singaporere(?) studerer). Hun mente først at det måtte være tull fordi der nede var studentene fra Singapore kjent som bortskjemte partyfolk som festet hele tiden. Men når hun forstod at det gikk ut på sexliv, ikke festliv så var hun helt enig, da så og si alle fra Singapore var jomfru og en del av de ikke hadde kysset en jente før.

 

Men hvis du skal studere der kan du nok høre med tidligere studenter o.l. Som en annen nevnte er det nok stor forskjell fra studentmiljøt og fra selve befolkningen, og det kan godt hende at turister blir behandlet annerledes.

 

Og for alt jeg vet kan jo dokumenteren ha blåst det litt opp for å skape kontraster... :)

Lenke til kommentar

@Wh1te, Ja, det var jo slik jeg tolket det og svarte på external validation, men jeg stusset når Stian kom med en annen forklaring på det. Og så må det nevnes at det er godt over ett år siden jeg har lest i PUA bøker så jeg kjenner at visse utrykk har forsvunnet litt ;)

 

 

Slik jeg ser det er bare det å være klar over at du by default vil søke validering hos andre en stor brikke i game. Franco skriver mye bra om dette i sin post om Neediness management. Denne paragrafen kan være interessant for deg:

 

QUOTE

Even if you are in an exclusive LTR never quit sarging. Sarging is a social interaction and gives you a good state of mind and frees you from neediness. Pickup is the art of bringing the woman from the pickup venue to the isolated venue ( in our culture in most of the cases this is = having sex with the woman). Seduction is the art of having the female agree to sex in an isolated venue ( well not in all the cases.. LOL ). Pickup is a hunting skill and to keep it up you need constant practice. If you are in an exclusive relationship simply pickup chicks and bring them to "the edge" and then give them to your wings for the f.close.

 

It is important to keep your hunting skills. That frees you from neediness in regard to any single female.

 

Jeg er selvsagt i mot utroskap, manipulering og løgn, men det er en grunn til at uttrykket "luremus" eksisterer. Ekstern validering.

 

Som jeg nevner i en av mine tidligere poster så kan jeg enda være litt småflørtete med jenter, leke med blikk osv. Men jeg ville aldri tatt det så langt som å gå ut å sarge. Det blir for meg ett ganske greit tillitsbrudd, og jeg hadde ikke vært komfortabel med å gjøre det bak ryggen på dama mi.

Lenke til kommentar
Hva foretrekker folk? Kjæreste eller singelliv? Lurer litt siden jeg heller mot en kjæreste liksom :o

Jeg foretrekker kjæreste når jeg er singel og singellivet når jeg får meg kjæreste. Det er vanskeligere å bli sammen med en jente enn å slå opp, og derfor er jeg som oftest uten kjæreste. F eks nå. Og nå frister det med kjæreste, men jeg ser for meg at jeg etterhvert mister interesse i det og savner singellivet igjen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg er veldig lik Dorian. Var singel i tre år og levde det livet, fikk meg dame og gjorde det slutt like etter. Er egentlig forholdstypen, men jeg har problemer med å ha andre mennesker nær meg over lengre tid. Gresset er alltid grønnere uansett.

Lenke til kommentar

:!: Verste er at jeg kjenner meg igjen, til en viss grad :ermm:. Anyways, enig med tankegangen om at gresset er alltid grønnere på den andre sida. Mens jeg datet, tenkte jeg alltid på hva jeg mister av andre jenter osv. Nå som det er slutt med datingen, så tenker jeg på hvordan det ville ha vært med et LTR :hm:.

Endret av Working Class Hero'
Lenke til kommentar

Synes pua-begrepet blir brukt altfor vidt av mange. Spm er hvordan en definerer en pua. En fyr kan ha et kongruent natural game, har jobbet målretta i lang tid, og utviklet gamet sitt til et høyt nivå. Alt han sier er situational og naturlig. På byen er han vanskelig å skille ut.

 

En annen kar kan ingenting, men har lært en opinion-åpner og en neg. Lett å skille ut, men fyren er selvsagt ingen pua. Noen "spotter" kanskje en pua når noen har baller til å åpne ei dame, og vedkommende kjører kino, samt energi og teasing. Men så er fyren natural, og har aldri hørt om puas og gaming overhodet.

 

Konklusjon: Mange gode pua-er er vanskelige å "spotte", fordi de har blitt så kongruente. Mens de dere omtaler her stort sett er "wannabee-puas" med et enkelt game. Ja, jeg har sett noen av dem sjøl.

 

Angående å beskytte dama mot pua-er: Jeg er bevisst naiv av natur. Hadde jeg hatt dame, ville det ikke falt meg inn at hu kan være utro. Blant annet fordi jeg er ekstremt kresen. Men kan sikkert være både artig og irriterende når noen wannabee-puas legger an på henne. Men å forklare henne gamet for å "beskytte" forholdet vårt kunne aldri falt meg inn. Og som sagt, hva skal hun beskyttes mot? Må i så fall generelt være mot folk med draget. Og det ekskluderer uansett wannabee-puaene som enkelt kan spottes.

 

Noen nevnte forventninger her (Nikken?). Er så innmari enig. En vis mann (Bill Gates?) sa en gang at du ikke får det du fortjener her i livet, men det du forventer. Riktig mindset er derfor viktig, og er blant det jeg vektlegger i gamet mitt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Det var nettopp en særdeles god post (etter min mening) om AA og forventninger på et annet forum. Regner med flere av dere leste den. Iz nice.

 

Jeg for min del synes det er teit å oute PUAs selv om jeg synes det også er teit å gå rundt og kalle seg en PUA. La folk seile sin egen sjø. Nok fisker i havet. Alle skal få.

Lenke til kommentar

Hvorfor gidder dere i det heletatt å diskutere med Artistic.Hipster?

Det er jo tydelig at han ikke har en fjerneste anelse om hva han prater om. Omtrent alt han tar opp er Mystery Method hentet fra The Game. Man trenger ikke være geni for å forstå at han kun jobber med å sette folk som driver med selvutviklig i ett dårlig lys.

Lenke til kommentar
Hvorfor gidder dere i det heletatt å diskutere med Artistic.Hipster?

Det er jo tydelig at han ikke har en fjerneste anelse om hva han prater om. Omtrent alt han tar opp er Mystery Method hentet fra The Game. Man trenger ikke være geni for å forstå at han kun jobber med å sette folk som driver med selvutviklig i ett dårlig lys.

 

Haha, tydelig at du ikke har lest skikkelig gjennom postene mine ja. Jeg prøver ikke å sette noen i dårlig lys. Jeg kom over tråden ved en tilfeldighet, delte noen erfaringer jeg hadde rundt det og ville ikke noe mer med det. Jeg synes det er bra folk bruker tiden sin på personlig utvikling og til å bygge opp sine sosiale kunnskaper. Men med det sagt så synes jeg mange tar det alt for langt, og med sære ord, utrykk og forkortelser så må jeg si at det til tider nesten blir flaut å lese.

 

Jeg kan nevne at jeg egentlig gir totalt faen i PUA for tiden, og mye har sikkert skjedd siden jeg "sluttet" å lese på det. Det siste jeg fikk med meg var RSD og jeg regner med at ting har utviklet seg enda mer siden det. Interessant er det iallefall.

 

peace.

Lenke til kommentar
Haha, tydelig at du ikke har lest skikkelig gjennom postene mine ja. Jeg prøver ikke å sette noen i dårlig lys. Jeg kom over tråden ved en tilfeldighet, delte noen erfaringer jeg hadde rundt det og ville ikke noe mer med det. Jeg synes det er bra folk bruker tiden sin på personlig utvikling og til å bygge opp sine sosiale kunnskaper. Men med det sagt så synes jeg mange tar det alt for langt, og med sære ord, utrykk og forkortelser så må jeg si at det til tider nesten blir flaut å lese.

Jepp, stemmer det. Jeg har andre ting å gjøre enn å sitte og lese svada fra noen som ikke vet hva de snakker om :)

Lenke til kommentar

Da stusser jeg over i at du i det hele tatt gadd å kommentere på det. Hva faen er poenget om du ikke gidder å lese gjennom skikkelig.

 

Get it fucking straight, jeg kom ikke inn her for å fore fakta til ett jævla uptight community bestående av reformed nerder som har fått ett lite selvtillitsboost. Jeg snublet over tråden ved en tilfeldighet og delte mine erfaringer. Ikke ta alt som ett jævla angrep. Hadde jeg visst hvordan folk her inne oppfører seg og snakker når det kommer til PUA så hadde jeg ikke giddet å rote frem kontoen min igjen.

Endret av Artistic.Hipster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...