Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Lymfeknuter i lysken


-Redhead-

Anbefalte innlegg

Nå har det seg slik at jeg har hatt et par lymfeknuter store som klinkekuler i lysken, disse har jeg hatt i noen uker uten å tenke noe serlig over det egentlig. Trodde det ville forsvinne av seg selv, men det har de da altså ikke gjort. Kjenner de godt når jeg tar på de, og da gjør det samtidig litt vondt.

 

Fikk bestilt legetime i dag, men vil alikevel høre litt med dere her.

 

Leste litt rundt på nett og fant dette:

 

"Kan hovne lymfeknuter være tegn på en farlig sykdom?

 

Ja. Hvis det kommer hovne lymfeknuter uten at man har noen luftveisinfeksjon eller feber, kan det være tegn på ondartet svulst i lymfevev, såkalt lymfom(Kreft med utspring i en lymfeknute)."

 

"De som har kuler i lysken, da mener jeg at kulene er på en størrelse av klinkekule da bør dere sjekke det. Men vist kulen er som en liten ert er det ganske normalt det hender seg nå å da at knutene hovner opp som et signal på at du har vært forkjølet eller bare kansje forstrekt noe. Men vist du har en klinkekule stor kul på lysken uten at du har feber eller innfeksjoner i den foten bør du skjekkes"

 

Har nå hatt disse kulene i noen uker, men har ikke hatt noe feber, luftveisinfeksjon eller andre infeksjoner. Det eneste er at jeg ble litt smått forkjøla i går. Fordi jeg sov med vinduet på vidt gap.

Har ikke trodd det var noe spesielt før jeg leste om det nå. Kanskje jeg er litt paranoid, men når jeg leser at det kan være noe farlig, så blir jeg sånn.

 

Noen andre som har hatt noe som dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har det likens. Hos meg kan det lett forkalres med betennelse i ..noen svettekanaler som skal ut i lysken. Du kan få det på alle lysker (under hender, skritt), det gjrø dritvodnt, men lite å gjøre med.

 

Dunno om dette gjelder deg :) Men uansett så er det helt sikkert ingenting å være redd for

Lenke til kommentar

Hadde det samme problemet i vinter nesten.

Det kan være kyssesjuken, men dette tester de deg for, og hvis du ikke har hatt noen andre symptomer, så er det mest sannsynlig ikke noe.

 

Mine hadde hovnet opp av ingen grunn. Jeg var ivvertfall ikke syk.

 

Så lenge du ikke har noen andre symptomer, så bare slapp off. Det er nok ikke noe, men det kan være, så fortsett å gå til legen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...