Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

 

 

 

Det at det ikke er noe nytt gjør det uansett ikke greit hvis det er det man har blitt enige om. Og når man er 18 år vil jeg ikke akkurat kalle det tenåring lenger, da burde man kunne tenke litt lenger enn som så.

Så en atTENåring er ikke en tenåring lenger? Ok.

Strengt tatt, ja, men det er forskjell på en som er 13 år og en som er 18 år. Da regnes du som voksen og myndig. Det var poenget mitt.

Nå er det jo typisk rundt 18 årsalderen at man fester og eksperimenterer da.

 

 

Det har jeg altså ikke nektet for. Har man derimot en kjæreste er ikke det uansett en holdbar unnskyldning. Det er kanskje en forklaring, men ingen unnskyldning. Og man skal selvsagt ikke finne seg i det hvis det går utover de grensene som er satt for forholdet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Hva er deres syn på at dama kliner med andre jenter på fest?

 

Har vært sammen med denne jenta i godt over 1 år men hun har alltid en tindens til å kline og klå på andre jenter på fester, vertfall 3 forskjellige jenter som jeg vet om, både når jeg er der og når jeg ikke er med.

 

Syns dere dette er utroskap? Bare litt usikker på om dette er ''normalt'' på fester. Jeg er forresten 21 og hun er 18.

 

Anonymous poster hash: e5af0...d6e

 

Jeg ser ikke noe unormalt eller uvanlig i det, er mange jenter som kysser hverandre på munnen selv om de aldri kunne tenkt seg å ha seksuell kontakt. Personlig så anser jeg hverken kyssing eller klining alene som utroskap uavhengig av kjønn og legning -  en liten peck på munnen er jo noe mange foreldre gjør med barna sine. Men dette er nok ganske individuelt, og jeg hadde nok blitt temmelig såret dersom min forlovede råklinte med en annen jente, utroskap eller ei. Hadde det vært en gutt hadde jeg heller knekt sammen av latter og ikke tårer. Det som gjelder er å kommunisere med partneren om hvor grensene skal gå, og hvorvidt vi på forum anser dette som utroskap håper jeg ikke endrer din holdning. :) 

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke noe galt i et forhold der gutten syns det er greit at jenta kysser andre jenter, men ikke greit at gutten kysser andre gutter? Det er kanskje "urettferdig", men så lenge begge er klar over det og respekterer hva den andre personen føler, er det jo ikke noe gæernt.

Om jenta mener hun kan få kysse andre jenter, men ikke lar gutten gjøre det samme, så er hun vel hyklerisk?

 

Anonymous poster hash: 73eb4...9da

Lenke til kommentar

Det er jo som jeg sier. Begge må være enig. Jeg synes også det blir litt rart om det skal være ulike regler for begge partene. Om jenta kan kysse andre jenter, kan gutten kysse andre gutter - eller hva med andre jenter? Og hva med om jenta skal kysse andre gutter? eller er bare jenter ok fordi det er tryggere eller noe sånt? ;)

 

nei, man får bare bli enig om hva man synes er greit. Kanskje noen gutter synes det er kult å se på dama kline med andre jenter også? Tipper det er  tilfelle også.

Lenke til kommentar

 

Jeg ser ikke noe galt i et forhold der gutten syns det er greit at jenta kysser andre jenter, men ikke greit at gutten kysser andre gutter? Det er kanskje "urettferdig", men så lenge begge er klar over det og respekterer hva den andre personen føler, er det jo ikke noe gæernt.

Om jenta mener hun kan få kysse andre jenter, men ikke lar gutten gjøre det samme, så er hun vel hyklerisk?

 

Anonymous poster hash: 73eb4...9da

 

Det kan være helt spesielle grunner til at det er OK den ene veien, men ikke den andre. Hva hvis gutten er bifil og både jenta og gutten ser det som en reell risiko at han kan utvikle følelser for en annen gutt som katalyseres av intim kontakt?

 

Det ideelle er nok at begge parter har samme regler, men om reglene er ulike og det er enighet til tross, er det like greit. At reglene er ulike må jo ha sine årsaker.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ønsker å lufte noen tanker...

 

Har vært sammen med damen i noen måneder, men har så smått begynt å bli litt usikker på hun. Jeg er fortsatt veldig forelsket og vi har det veldig herlig sammen. Sexen er fantastisk selv om det er jeg som må gi, og sjeldent får noe "tilbake". Det er uansett noe jeg har sluttet med å forvente.

 

Det var en kort avsporing. Poenget er at hun aldri tar initiativ til noe. Det er alltid jeg som tar initiativ til sexen og kysset, og hun sier aldri "glad i deg" eller annet kliss først. Hun sier det alltid tilbake hvis jeg sier det riktignok, men da føles det nesten som et automatisk svar. Det ville vært fint å høre det ut av det blå innimellom. Jeg har faktisk poengtert det tidligere og hun sa hun skulle bli flinkere, men det skjedde ikke. 

 

Hun åpner seg aldri for meg. Snakker aldri om følelser. Selv om jeg vet hun har hatt en vanskelig dag nekter hun å si hvorfor eller hva som har skjedd. Det er kanskje teit, men jeg blir nesten litt såret over at hun ikke føler hun kan si "alt" til meg.

 

Det området hvor hun virkelig tar initiativ er over meldinger eller snapchat. Her er det stort sett hun som sender meldinger først, da jeg er litt lat på området.

 

Hun er en veldig sjenert jente, og jeg lurer på om det er derfor hun sliter med å ta initiativ, eller si "glad i deg" osv. først. Kanskje hun er redd for at jeg skal "avvise" henne... Det ville ikke skjedd. Hun virker dessuten ikke sjenert i mitt selskap lenger. Forskjellen fra hvordan hun er nå og hvordan hun var når vi møttes er som natt og dag. I begynnelsen sa hun nesten ingenting, men nå virker hun trygg på meg. Bortsett fra alle klissete kjærestetingene.

 

Av og til føles det nesten som et "friends with benefits"-forhold. Det er ikke det jeg ønsker...

 

Tanker luftet.



Anonymous poster hash: afd92...686
Lenke til kommentar

Anonym over meg:

 

Jeg er på akkurat samme måten som jenta du beskriver nå, og min kjæreste føler det akkurat sånn som du sier du føler deg i forholdet ditt.

 

Nå vet ikke jeg noen ting om denne jenta du er sammen med, men for min del, er det at jeg har problemer med å uttrykke følelser. Jeg liker ikke å gi av meg selv lenger uten å få noe tilbake (har gjort det altfor mye i mitt liv), og liker ikke å si "elsker deg" 10 ganger til dagen. Det føles så overfladisk, som om det ikke betyr noe.

 

Jeg har gått fra å være en kosete, kjærlig jente, til å være ekstremt privat, tilbakeholden og trenger mye tid til meg selv. Nøyaktig hvorfor denne forandringen har oppstått, vet jeg ikke, men det kan hende at det er fordi kjæresten har vært for krevende og pushy med meg. Når folk er det over lang tid trekker jeg meg mer og mer vekk. Det er i alle fall min bakgrunn for å være på den måten. Kanskje det er tilfellet for henne også? Jeg også er sjenert, og da er det ekstra vanskelig å vise følelser. Og spesielt når jeg føler at disse følelsene egentlig ikke blir gjengitt. Du må ha en skikkelig prat om det med henne. Det er det eneste som kan løse slike situasjoner. Hvis ikke, vil det bli verre og verre, til dere glir fra hverandre helt.

 

Anonymous poster hash: dc1a1...715

Lenke til kommentar

Vi sier det ikke mange ganger daglig. Sier det ikke hver dag en gang, selv om det ofte er noe jeg skriver før jeg legger meg. Det er allikevel noe som er veldig fint å høre når man er i et seriøst forhold.

Har enda ikke sagt "elsker deg", det går fortsatt i "utrolig/veldig/kjempe/osv. glad i deg". Forholdet er bare noen måneder gammelt.

 

Slik sett forstår jeg at noen har vanskeligheter med å uttrykke følelser for andre, men det er veldig viktig i mine øyne. Jeg har for sterke følelser for denne jenten til å holde på med et "fuckfriends-forhold". Hun må gi av seg selv, selv om hun synes det er vanskelig. Tror vi kommer oss igjennom denne kneiken. Har så vidt pratet om dette, og vi ble enige om at det var viktig. Er vel kanskje bare meg som overreagerer også. Disse sterke kjærlighetsfølelsene er litt nytt for meg.

 

 



Anonymous poster hash: afd92...686
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...