Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

"Du kan ikke late som om (...)"

 

Du får det til å høres ut som om alle her i tråden spør deg, at denne tråden er ment for at du skal hjelpe folk. Du kommer med det nøyaktig samme oppgulpet hver gang. Jeg kan forsåvidt ikke huske at noen her inne på noe som helst tidspunkt spurte deg.

 

Dessuten, du får det til å høres ut som at dersom du har et ørlite sekund hvor du ikke er 110% sikker på deg selv så vil alle i hele verden bli instinktivt klar over dette og løpe fra deg.

 

Om du stammer, rister og kaldsvetter i nærheten av h*n, da vil det selvfølgelig være negativt, men om du sitter hjemme og vurderer om du skal ringe eller har ikke en døy å si, ikke en dritt. Anonym poster: 5b5c605f9483b7c628c8b07b4e2f71fb

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har heller aldri bedt deg om å kommentere meg. Hvor kjøpte du dobbeltmoralen din og hvorfor kan du ikke poste fra en bruker slik som andre? Sikkert gøy å henge ut andre ved hjelp av en anonym bruker.

 

Hvis folk hadde ting på stell hadde de ikke postet her og dersom de ikke tåller og høre det de kanskje ikke ønsker å høre, bør de vurdere å avstå fra å poste.

 

Synd man ikke kan gi buksevann over internett

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Siden jeg har vært slik siden tenårene, var jeg vel gammel og bitter allerede som 13-åring. Hvis du skal lykkes med å fornerme meg er det en fordel om det du skriver stemmer.

 

Hvis jeg stiller et sprøsmål om hva x skulle se i usikkerheten til y så er det et konstruktivt spørsmål og ikke å rakke ned på. Andre kan føle seg rakket ned på, men det betyr ikke at jeg faktisk har rakket ned på noen.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Det er ikke jeg som sliter med kjærligheten, en jeg kjenner til temaet både fra regn- og solsiden og jeg hadde sympati for enkelte her inne.

 

Dere kan ta så mye personangrep dere vil, kanskje jeg til og med blir borte, men dere sliter ikke noe mindre av den grunn.

 

Så mye som enkelte av dere sliter burde flere her vært glad for at noen i det hele tatt bryr seg da mange kun ville hånflirt og ristet på hodet.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke nevnt at du sliter med kjærligheten heller.

 

Folk påpeker støtt og stadig den nedlatende holdningen din, enten er du bare veldig arrogant, ellers så har du store problemer med å forstå dette. Går fint an å gi konstruktiv kritikk uten å være nedlatende.

 

Ser også ut at du har misforstått poenget med tråden her. Den er her nettopp pga at de som er usikker og trenger råd, eller bare vil fortelle hvordan det går for eks. Dersom du ikke tåler å høre at du har en nedlatende holdning, når du prøver å "hjelpe", så er ikke denne tråden noe for deg. Da kan du avstå fra å poste.

 

EDIT: Å jeezuz, gå å syt en annen plass. Du kaller det konstruktiv kritikk og personangrep, som det passer deg selv best. Du har fint opplyst om hvordan du ligger til psykisk tidligere, og flertallet her er imot deg uansett.

 

Gå tilbake til hulen din, praktiser religionen din, snakk språket ditt etc.

Endret av Cakenommy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du vet vel nøyaktig hvor mange jeg har imot meg osv. Et par sider tilbake fikk jeg 5 liker for noe jeg postet, noe som er ganske mye til denne tråden å være.

 

Jeg har gitt de fleste rådene jeg kan for dette temaet og siden sliterne heller ønsker å fortsette å slite og fortsette med å "brute-force" seg inn i et forhold med hodet først i en murvegg har jeg nå ignorert visning av nye poster i tråden for en lengre pause.

Lenke til kommentar

Du vet vel nøyaktig hvor mange jeg har imot meg osv. Et par sider tilbake fikk jeg 5 liker for noe jeg postet, noe som er ganske mye til denne tråden å være.

 

Jeg har gitt de fleste rådene jeg kan for dette temaet og siden sliterne heller ønsker å fortsette å slite og fortsette med å "brute-force" seg inn i et forhold med hodet først i en murvegg har jeg nå ignorert visning av nye poster i tråden for en lengre pause.

 

Ingenting galt med å gi råd, men måten du formulerer deg på er feil.

Lenke til kommentar

Som du pent sier det selv, så kalles det konstruktiv kritikk. Men det du visst ikke istand til å motta.

Det er virkelig ikke noe rart du er en bitter arrogant gammel gubbe. Virker som de damene du har vært borti, har hatt vett nok til å dumpe deg, før et uhell var ute og du satte barn på dem.

Lenke til kommentar

Hvorfor skulle jeg være gammel og bitter? Jeg er lykkelig, gjensidig forelsket, har et omfattende kontaktnett med givende mennesker, damene jeg fester med er fremdeles 20 år, og jeg har en herlig vår foran meg med workshops og utenlandsturer. Det kan tenkes jeg blir gammel og bitter den dagen jeg ikke lenger greier å henge med i timevis på et dansegulv, men den sorgen tar jeg ikke på forskudd.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Du har ikke tilfeldigvis 5 biler i garasjen, 1.5 mill i årslønn og 2 hus i Karibien? Uansett, ikke dårlig av en på 35-40 år å feste med masse jenter på 20. Jeg antar at du er er 35-40 siden du i en post på forrige side antydet at du var dobbelt så gammel som brukerne her og jeg vil tippe de fleste her er rundt 15-20 år.

 

Og før du arresterer meg så har jeg allerede bestemt at dette er konstruktiv kritikk så ædda-bædda. Om du synes det er noe annet så er det du som ikke takler sannheten. Anonym poster: 5b5c605f9483b7c628c8b07b4e2f71fb

Lenke til kommentar

Sorry folkens, jeg startet denne diskusjonen, ja. Men hør, vi kan ikke fortsette å poste om dette inne her. Så, BadCat; jeg sa aldri at du skulle komme deg vekk. Tråden er her for en god grunn som sagt, og visst du ikke har noe du kan hjelpe med i de ulike situasjonene, så ikke svar. Vis respekt for alle, og du eier ikke tråden, gjør du vel?

 

Takk, nå tilbake til temaet. Jenter! (eller gutter).

Lenke til kommentar

Noe litt mer relevant til tråden:

 

Sitter med et problem. Jeg har en god venninne som jeg har kjent i et par år, og vi har ikke funnet på noe sammen siden jeg og kjæresten ble sammen. Vi ønsker nå å gjøre noe igjen, men kjæresten er absolutt ikke fan av det. Jeg og denne venninnen har en felles venn vi kan gjøre noe sammen med, men hun bor i et annet land for øyeblikket. Nå virker det som om jeg må velge mellom å nesten ikke kunne møte denne jenta, eller ha en kjæreste som går rundt og er i dårlig humør fordi ho ikke føler at jeg ikke respekterer følelsene hennes ved å finne på noe med denne jenta.

Endret av Knut Knudsen
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...