Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har egentlig gitt opp den jenta jeg møtte for snart 17 måneder siden, men hver eneste gang jeg ser henne klarer jeg ikke la være å prate med henne osv, har vel fortsatt ett helt urealistisk håp om at det skal skje noe mellom oss selv om hun egentlig har sagt nei til å gå ut en hel drøss ganger.

 

Hun er veldig hyggelig å prater som en foss når vi møtes om alt og alle, men noe mer enn det skjer aldri. Bleh, håper jeg klarer å ikke få 400 i puls hver gang jeg ser henne snart, begynner å bli lei når hjertet vil ha noe men hodet vet det aldri skjer. :(

 

Prøver å la være å dra innom steder jeg vet hun er, men noen ganger virker det som jeg mister litt kontroll heh.

Endret av Keylar
Lenke til kommentar
Misforståelse. "Sammen" som i "forhold."

 

Folk mener det er hyggelig fordi, slik som Shik presenterte det, virker det ikke som at han er ulykkelig forelsket. Dvs: Forelsket i en person som, for han, er uopnåelig. En silk forelskelse suger balle, det vet vi alle, men man proklamerer den ikke over ett forum med: ":D".

 

Følgelig er det sadfacemongofuck å være forelsket i en person uten at følelsene blir reflektert tilbake, men når de blir det så får du...?

Lenke til kommentar
Folk mener det er hyggelig fordi, slik som Shik presenterte det, virker det ikke som at han er ulykkelig forelsket. Dvs: Forelsket i en person som, for han, er uopnåelig. En silk forelskelse suger balle, det vet vi alle, men man proklamerer den ikke over ett forum med: ":D".

 

Følgelig er det sadfacemongofuck å være forelsket i en person uten at følelsene blir reflektert tilbake, men når de blir det så får du...?

Greit nok, tenkte meg noe slik. However, man innser jo gjerne følelser selv før den andre vet det. Man blir jo liksom ikke sammen før man føler noe, sånn utover barneskolen. Men men, bytt ut hyggelig med sketchy så er jeg med.

Lenke til kommentar

I det siste har jeg følt meg så jævlig lost... Har aldri vært noen ladies man. Jeg er for feig. Men jeg har vært forelsket så lenge jeg kan huske. Først nå i det siste har jeg begynt å komme meg.

 

Jeg brente meg utrolig sterkt på ei jente jeg var dødelig forelsket i på ungdomsskolen. Det bynte halvveis inn i 8ende klasse og pinte meg sakte men sikkert ihjel. Og la meg få det på det rene. Den ungdomsskola fikk meg virkelig på bena. Jeg var DEN pinga på barneskola, og det meste jeg har lært, lærte jeg av festene vi hadde med den gjengen. Uansett.

 

Når jeg endelig fikk guts nok til å let it all out i en massiv bølge av følelser og shiett (jeg er kreps og meget, meget emosjonell xD) så var det et ganske så vennlig avslag hun gav meg. Jeg orker ikke å fortelle hele historia. Den er så vanvittig lang... Så, det var min første store, og alvorlige forelskelse. Denne jenta er den eneste som noen gang har fått meg til å grine. Jeg tror hun ødela en god del. Men det er jo min feil, da...

 

Anyways. Halvveis utti første vidregående møtte jeg ei jente jeg kjente litt fra før. Vi prata litt på msn, og jeg manna meg opp til å vandre litt rundt i byen med henne. Dette her var ei jævli fin jente. Og jeg ble utrolig overrasket over den interessen jeg trodde hun viste meg. Hun sendte meg masse meldinger. Mange "<3" hjerter og sånt. Lett flørting, etc. På bursdagen hennes var det bare hun og jeg hjemme hos henne. Vi så film og koste oss.

Men, alt dette var som det virka. For godt til å være sant. La meg bare få understreke at jeg aldri har vært i noe seriøst forhold. jeg flyr ikke etter alle og enhver.

 

Så, når jeg tok med meg en av mine beste kompiser på fest hos noen venner av henne begynte kvelden bra. Vi småflørta ved siden av hverandre i en meget trang sofa. 2 timer senere prøvde hun desperat å kline med kompisen min.

 

Så, som dere sikkert skjønner, er jeg en ganske brent fyr. Og jeg begynner å lure på om jeg i det hele tatt kommer til å få meg en ungdomskjæreste. Jeg føler at jeg går glipp av så mye. Det sux meget hardt.

 

Beklager at jeg skriver all denna dritten, men det føltes ganske greit. :p

Lenke til kommentar
Gjest Tenkerformye

Det kan hende jeg bare lager store problemer ut av ingenting og at jeg tenker for mye på detaljer, men allikevel er det noe som plager meg.

 

Jeg har drevet på med ei jente i snart en måned nå. Alt har egentlig gått bra og du kan vel si at vi er "sammen", selv om vi egentlig ikke har snakka noe om det. Hun har blant annet sovet over 3 ganger den siste uken, hun skriver <3 etter nattameldinger osv. Problemet er at hun virker veldig lite interessert i kyssing, og i går også til dels lite interessert i kos i det hele tatt. Når vi er sammen blir det mye kosing og sånn, og kanskje et lite kyss innimellom, hvis jeg tar initiativet, men på hadekyss er hun plutselig helt med.. Jeg tenker liksom at jeg må kjøre mer på, men er liksom redd for å bli for påtrengende og..

 

I går var hun her og så film og sov over. Hun var veldig interessert i å kome, men da hun var her virket hun plutselig lite interessert i kos og, selv om vi holdt rundt hverandre en del i natt, og når hun skulle dra fikk jeg heller ikke noe hadekyss. Hun hadde riktignok dårlig tid fordi hun skulle rekke bussen, men hele gårsdagen/morgenen tatt i betraktning så var det liksom det værste som kunne skje.

 

Er det bare jeg som lager en stor sak ut av ingenting? Vet jeg har en tendens til å tenke for mye over bagateller, og når jeg først begynner å tenke på ting som det her så klarer jeg ikke å få det ut av hodet.. :dontgetit:

Lenke til kommentar

Det der hørtes jævla merkelig ut, kanskje hun ikke helt selv vet hvor hun har deg egentlig/er usikker?

 

Om det fortsetter stort lenger anbefaler jeg at du driter i henne og finner deg ei som er faktisk litt mer "med". Blir litt synd om du finner ut at du har blitt hennes nye bestevenninne om et par ukers tid.

Lenke til kommentar
Gjest Tenkerformye

Det virker litt rart for meg og.. : / Men det er liksom bare det som er litt merkelig og, for alt annet er bra liksom, hun tar initiativ til mye, og hun er kosete osv, hun vil jo sove her, og det var hun som startet å skrive <3 til meg osv. Og hun er jo helt med på kyssing/klining når vi skal si hade liksom. :S Kan vel hende hun sitter med samme følelsen ovenfor meg da, og jeg kanskje må være litt mer frampå..

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...