Gå til innhold

Snedige ting du lurer på V.2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bror min hadde en vibrator-dings(nei ikke sånn) under puta.

 

Vet ikke om det virket da, men han bruker den ikke lenger.

 

Beste er vel å la noen søsken få leke seg med honrsalt om en vil vekke sin døve bror :D

 

En annen ting: hvorfor er det slik at døve sjelden\aldri er syke?

(var min mor som sa dette)

Lenke til kommentar

Bestefaren min er så godt som døv, og han har en Isbjørn som lyser og spiller av en melodi i stuen når det ringer på døren, når telefonen ringer, eller når det er noen på døren.

 

Som vekkerklokke har han en kraftig vibrator under madrassen som han stiller inn.

Lenke til kommentar
Alt sukkerholdig vann gjærer etter en stund i et temperert rom, og det blir alkoholprosent i væsken.

 

Samme greia med saft også, la ei flaske saft stå i sola et par dager/uker og du har alkohol i saften, godt tips til en fattig student :!:

9141459[/snapback]

 

Hvor mye er det vi snakker om her da? Drikke 20l saft er ikke lurt, uansett. :p

Lenke til kommentar
Hva er det som skjer i hjernen(eventuellt andre deler av kroppen?) når vi drikker alkohol?

9143387[/snapback]

Alkoholen blir sugd  opp i blodet (absorbert) fra magesekk og tarm.  Absorpsjonen går vanligvis meget raskt. Det kan måles alkohol i blodet bare  noen minutter etter at den  er drukket. I enkelte tilfeller kan en stor alkohol­mengde være stendig absorbert på mindre enn en time. Drikkes alkohol på full mage, i forbindelse med et måltid, vil absorpsjonen gå langsommere og kunne  strekke seg over flere timer. I løpet av den korte tiden alkoholen befinner seg i fordøyelsessystemet før den har gått over i blodet, gir den ingen virkninger på resten av kroppen. Så snart den begynner å bli absorbert og finnes i blodet, blir den transportert rundt til alle organer i kroppen og kan begynne å utøve sine virkninger der.

 

Noe alkohol kan imidlertid bli forbrent i magesekken allerede før den blir sugd opp. Dette skjer fordi veggen i magesekken inneholder enzymer som er i stand til å bryte ned alkohol. Denne prosessen synes å være mer utviklet hos menn enn hos kvinner. Ved store alkoholinntak betyr ikke dette så mye, fordi mesteparten av alkoholen vil passere enten gjennom veggen i magesekken eller videre til tarmen før den blir omdannet. Ved små alkoholinntak kan imidlertid den alkoholforbrenningen som skjer i magesekken, bety en god del og faktisk medføre at 10 til 40 prosent av alkoholen aldri når blodet. Med små alkoholinntak menes her en halvliter øl, en kvart flaske vin etc.

 

Når alkoholen er kommet over i blodet, kan mengden av den måles og angis som "promille". Promillen angir hvor mange tusendeler av en vektenhet blod som utgjøres av alkohol. Således betyr 1 promille at det finnes 1 gram alkohol i 1 kilogram blod.

 

Alkoholen passerer lett fra blodet videre gjennom membranene som omgir enkeltcellene i våre forskjellige organer. Derfor er alkoholen å finne i hver eneste av kroppens celler kort tid etter at den er drukket. Konsentrasjonen av alkohol inne i cellene vil være en følge av konsentrasjonen av alkohol i blodet. Grovt sett finner vi samme alkoholkonsentrasjon inne i cellene som i blodet.

 

Når absorpsjonen er avsluttet og alkoholen er noenlunde jevnt fordelt rundt omkring i blodet og kroppens celler, begynner alkoholkonsentrasjonen å synke. Dette skyldes først og fremst at alkoholen forbrenner i leveren.

Endret av aspic
Lenke til kommentar
Kva er dei einaste organa eit menneske treng for å kunne "leve" ?

9143399[/snapback]

 

Man lever jo et par sekunder hvis hodet blir kuttet av. Men du tenkte vel a leve litt lenger enn det? :p

9143449[/snapback]

Ja.. Altså, kva er maks eg kunne donert av meg sølv og framleis kunne ha levd eit liv? Ei lunge, lever, armer, bein osv.

 

(Liv er definert som om å berre liggje i ro og sjå på tv ;))

Lenke til kommentar
Du får jo bare sats, og det smaker "fy-fy".

9143361[/snapback]

 

Og så kan du belage deg på en dag på dass i etterkant. Ikke drikk sats. Dekanter hjemmebrygg (hell over på glass uten gjærslumpen). Jeg er klok av skade...

 

 

Er det noen som noen gang har laget/forsker på kunstige muskler?

9143573[/snapback]

 

Du kan antakelig snart dyrke deg en lekker biceps i laben, om du har penger til det :D

Endret av AvieN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...