Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Du kan ikke si at Grindheim ikke har den erfaringen som skal til. Han har vært fast på Vålerengas lag de siste tre åra. Bare å se på siste års tabeller så ser du hvordan Vålerenga har gjort det. Selv om de ligger nede for øyeblikket, så er han ikke lenger et uerfarent, ungt talent. Han begynner å ha noen år bak seg snart. Rimelig fast på landslaget er han også. Syns han skal få prøve seg som kaptein.

8799943[/snapback]

 

Det er jo en fordel å sette en spiller som faktisk har spilt seg til fast plass på laget som kaptein. Grindheim sin første oppgave er å komme seg inn i førsteellveren på fast basis. Det er urealistisk å sette en som har slitt benken på laget og som debuterte for kun 2 år siden som kaptein. Brede Hangeland eller John Carew er bedre valg. For de er faste på laget og har holdt plassen lenge. Ikke minst så har de også vært i troppen i mange år (Hangeland siden 2002, Carew siden slutten av 90-tallet). Carew har vel allerede vært kaptein i landslagssammenheng om jeg husker riktig.

 

Grindheim er en mann for fremtiden og jeg kan godt se for meg han som kaptein om 3-4 år. Men for meg er Hangeland et bedre alternativt, spesielt etter hvordan han opptrådde mot Ungarn.

 

1. Andresen

2. Solskjær

3. Myhre

4. Hangeland

5. Carew

6. Hagen

 

Slik er listen for min del. Ingen andre er vel egentlig aktuelle. Om noen år kan både Grindheim og Oppdal melde seg på, men de bør være uaktuelle nå. De er som juniorer å regne i landslagstroppen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kanskje noen burde legge fra seg følelsene for favoritt klubben sin og spillerne i den klubben når det kommer til landslags diskusjonen? Greit jeg heier på Brann, men jeg kan godt si at Andresen er i dårlig form om dagen selv om den er på vei oppover, men jeg mener helt ærlig at han har den autoriteten, løpskapasitet(nesten like god kondis som Helge haugen, og det sier ganske mye) og ikke minst ferdigheter som rettferdigjør en plass på landslaget, spesielt da om han er i form. Men greit det er min mening og er mildt sagt mange som er uenig, men jeg lurer på om det er grunnet "hat" mot martin fordi han fort er oppi trynet på motstanderene sine i tippeligaen noe supporterne til det laget sitter lite pris på :p

8800453[/snapback]

 

Ok...bare for å ha nevnt det...jeg er LSK-supporter, men synes alikevel Hareide bør satse på Grindheim sentralt istedenfor Andresen...så klubbfølelsen legger jeg til side når det gjelder landslaget. Sier ikke at Grindheim skal være kaptein, for det mangler'n litt internasjonal rutine til...

 

Andresen er god...eller ihvertfall har vært god...for Brann. Det skal jeg overhode ikke nekte for. Men på landslaget synes jeg han ikke har vært god. Og spillere som ikke presterer bra på landslaget bør settes ut av laget...kaptein eller ikke. Ser man på de situasjonene som gir motstanderne målsjanser, så oppstår de fleste (ikke alle), som en følge av dårlig spill sentralt på den norske midtbanen. Mot lag som Malta og Ungarn slipper vi unna med det, siden angrepspillerne de har, ikke er gode nok ifht de norske forsvarspillerne. Når vi da møter langt bedre motstand, så vil Norge slite enormt defensivt.

 

 

Pantera

Lenke til kommentar

Okay okay det er din mening ihvertfall, men jeg synes ihvertfall ikke at det å sette inn Grindheim for Andresen forsterker midtbanen mye, og skal vi snakke om spillere som ikke presterer på landslaget så burde etter MIN mening gamsten, carew(til tross for at han hentet seg inn idag, så burde han ha scort på 3 andre sjangser, hårreisende dårlig avslutter..) og til tider J.A riise, men det er selvfølgelig ikke realistisk å ta ut spillere som dette da de fort kan utgjøre den lille forskjellen siden de er på papiret bedre spillere enn f.eks Andresen. Men spør du meg er dette en diskusjon som ikke kommer til å lede til noe løsning, alle har sine meninger og jeg står ved min :)

Lenke til kommentar

Andresen spilte bedre enn Grindheim i dag. Og Strømstad er for meg mer aktuell enn Grindheim, som er 4. valg i dagens landslagstropp. Grindheim må nok bare fortsette å prestere jevnt og godt på VIF. Tror nok det først og fremst er Strømstad og Hæstad han må konkurere med.

 

Det som kan skje er jo at Andresen, om han ikke hever spillet sitt for Brann, mister plassen på klubblaget. Det er faktisk ikke så utenkelig. Gashi sliter benken der fordi Jaiteh (18 år!) har tatt hans plass. I tillegg er Eirik Bakke på vei tilbake. Om det skulle skje at Andresen mistet plassen sin der så vill veien ut av landslagets førsteellver være kort. Men seriøst, mannen har spilt fast på landslaget i endel år nå og jeg med de kvalitetene han besitter så tror jeg han klarer å klamre seg fast til plassen frem mot et evt. EM.

 

Det er jo bare uflaks at vi ikke leder tabellen i gruppen, da er det litt søkt å sette ut kapteinen og mannen som har vært midtbaneanker i så mange år. Ikke særlig realistisk egentlig. Men Andresen bør begynne å dominere mer slik han gjorde før, for han har ikke vært mer enn midt på treet i denne kvalifiseringen.

Lenke til kommentar

Pasningskvaliteten til Andresen har sunket litt de siste par årene. Han bør begynne å terpe mer på akkurat det. Jeg tror han har godt av å bli presset litt, kan motivere han til å prestere bedre igjen. Han er ikke bombesikker på hverken landslag eller klubblag lenger.

Lenke til kommentar
Pasningskvaliteten til Andresen har sunket litt de siste par årene. Han bør begynne å terpe mer på akkurat det. Jeg tror han har godt av å bli presset litt, kan motivere han til å prestere bedre igjen. Han er ikke bombesikker på hverken landslag eller klubblag lenger.

8801204[/snapback]

Tror det at han aldri kom seg skikkelig ut som proff tok litt luven av han, å han ikke er så seriøs lenger. Men om Norge kommer seg til EM tror jeg nok motivasjonen hans kommer.

Endret av Hyrlen
Lenke til kommentar

Andresen ut (god kaptein, men ikke god fotball spiller, bytte ut med Roar Strand?)

Braaten må inn mer

Grindheim kan være den back-upen han har vært til nå

Strømstad må spille fast

B.H. Riise har spilt bra, fortsetter han dette må han spille fast. Hvis han gjør det dårlig over f. eks 2 kamper setter vi inn Jan Gunnar Solli.

Opdal må fortsette (han har ikke de samme "ekstreme" ferdighetene som Myhre har, men han gjør det enke og er stabil).

 

Hvis Iversen er god på hodet, hva i huleste er ikke Håvard Flo da? Scoret akkurat 2mål med hodet mot MK. (Jeg står fortsatt ved at han er Europas beste på hodet sammen med Klose)

Lenke til kommentar

Håvard Flo? Er ikke han rundt 40 nå? Og hva i alle dager, Roar Strand? Mannen er nesten pensjonist og stort sett skadet. Tror ikke engang han sier seg villig til landslagsspill.

 

Lillebror Riise er jo likandes kar, meget bra spilt i to kamper nå. Han veier opp for storebrors oppførsel :D

Lenke til kommentar

Håvard Flo er en evig ung kar. Folk ser alltid på alderen (spesielt i Norge kanskje, førtidspensjonerte). Solskjær har lyst til å spille videre, fotball leger deriblant Stabæks lege hadde spurt han om det var verdt å fortsette karrieren.

 

Roar Strand er kanskje litt drøyt. Jeg vet ikke helt om han er like god som han en gang var. Det jeg har sett av han er bra. Han jobber mye og sender finere pasninger enn det Andresen gjør. Han gjør færre tabber. Jeg skjønner Hareide når han ikke bytter ut Andresen. Du bytter sjelden ut kapteinen hvis han ikke har skadet seg eller noe.

 

Inn men Håvard Flo (lurer på om han ikke er toppscorer i adeccoligaen nå?)

Lenke til kommentar

Håvard Flo likte jeg alltid, men han har ikke spilt på dette nivået på mange år. Roar Strand syntes jeg så absolutt ikke slår bedre pasninger enn Andresen, men han er langt dyktigere til å angripe bakrommet og i det hele tatt å jobbe. Han er en løpsmaskin, men er i mine øyne en bedre indreløper enn han er midtbaneanker.

 

Bah, savner en Mykland på landslaget. Alt gikk nedover når han forsvant. Stakkaren var ikke "politisk korrekt" nok. Synd, da han er en av tidenes landslagsspillere og den artigste spilleren vi har hatt i min levetid.

 

Dagens jålerigutter er ingenting i forhold til tiden med Rekdal, Bohinen, Mykland, Fjørtoft, 3xFlo, Berg, Bratseth, Pedersen, Thorstvedt og Johnsen. 90-tallet hadde et lag av menn, 2000-tallet er et lag med gelgutter og Beckham-wannabes.

 

Satt på spissen selvfølgelig :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei! Posta dette på hovedfotball forumet også, men jo flere som ser det jo bedre :) Og det er vel kanskje mer passende her!

 

Om vi kvalifiserer oss, som vi for guds skyld får håpe, hadde det ikke vært gøy om mange nordmenn samlet seg i samme by/på samme sted og kjørt litt skikkelig opplegg for alle sammen? F.eks felles leie av busser til kamper (regner med at de som har bil/bobil også er keene på å ta seg en øl eller 20 når det er kamp ;) ) samt noen felles fester/middager, storskjerm for de som ikke har billetter og selvfølgelig en gedigen fotballturnering etc.!? Dette er bare på Idéstadiet, og krever selvfølgelig mye jobb og en brukbar oppslutning for at det skal kunne la seg gjennomføre! Men, jeg synes i alle fall det hadde vært veldig gøy om vi hadde fått det til, er det noen andre her som liker ideen?

 

Vi er i alle fall en liten kompisgjeng på 3-4 stk som uansett har tenkt oss nedover, uavhengig av om norge kvaller eller ikke.. Får bare inderlig håpe at vi klarer det, vil jp utvilsomt gjøre opplevelsen 1000 ganger så god!

 

Med vennlig hilsen,

 

En ekte viking! :)

Lenke til kommentar
Andresen er ikke oppskryt. Jeg hater spilleren. Skal innrømme det. Men han er god. Nekter du for det har du ikke fulgt med på hva han har spilt de siste årene!

9195180[/snapback]

 

Han er brukbar, men jeg mener det finnes bedre spillere her til lands enn han. Hæstad, Grindheim og Winsnes for å nevne noen. Noen utpreget toppspiller er han ikke i alle fall, og skulle han forsvinne til utlandet ville det ikke være til noe annet enn en middels god klubb - i beste fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...