Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Andreplass i gruppa. Ekstremt positiv utvikling på landslaget vårt. Veldig nære opprykk til nivå A i Nations League (!). Bra gjennomført gruppespill med borteseiere mot Sverige og Serbia, noe som vi bare kunne drømme om for et par-tre år siden. Overpresterer i starten, på vårt vante nivå mot slutten. Det er de to kampene mot Slovenia som feller oss denne gangen. Tror vi klarer EM.

Lenke til kommentar
Sitat

– Det tyngste for meg er ikke å miste opprykket, men at vi ikke havner i den andre seeding-bollen. For det er sannsynligvis en vesensforskjell når det gjelder å nå et sluttspill. Vi kan potensielt få to kanonlag foran oss, er Solbakkens skrekkscenario.

Var ikke klar over at det også var konsekvensen. Så på papiret vil vi havne i en gruppe der to lag er bedre ranket enn oss. Jaja, i hvert fall ikke fjerdeseedet da, slik som Høgmo fikk til å bli.

Lenke til kommentar
Sitat

Pot 1:
Netherlands*
Croatia*
Spain*
Italy*

Denmark
Portugal
Belgium
Hungary
Switzerland
Poland

Pot 2:
France
Austria
Czech Republic
England
Wales
Israel
Bosnia and Herzegovina
Serbia
Scotland
Finland

Ja. Spesielt med både Frankrike og Enlgland nede i pot 2, kan vi potensielt få ganske vanskelig gruppe.

Verste mulige gruppe er vel: [Spania, Frankrike, Norge, Tyrkia, Slovakia?].

Endret av blured
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Tåkefyrste skrev (12 minutter siden):

Ser for meg vi havner i et scenario der siste kamp er hjemme mot Kypros eller Georgia, og vi går til EM med seier, men vi klarer bare uavgjort og havner i playoff som vi også taper 😆😆

Det er sånn ca sånn det alltid utvikler seg! Vi skal først bli jævlig optimistiske, kanskje tar en skrell mot Spania e.l., men så dabber det av og vi klarer ikke de siste avgjørende kampene 😂 Nei må vel snu en eller annen gang, la dette være mesterskapet Norge endelig kommer til. Så kan det heller gå elendig i mesterskapet. 

Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (54 minutter siden):

Ser for meg vi havner i et scenario der siste kamp er hjemme mot Kypros eller Georgia, og vi går til EM med seier, men vi klarer bare uavgjort og havner i playoff som vi også taper 😆😆

Det er et Norsk kompleks det derre der. Det beste er om vi får en pangstart og flyter såpass på det, at vi er kvalifisert tidlig.
Det skjedde i kvalikene med Drillo. Untagen til EM 96, der vi kunne kvalifisert oss med seier hjemme mot Tjekkia. Det ble 1 - 1.
Da gjaldt det veldig, fordi de to siste kampene der vi trong 1 poeng, var borte mot Nederland og Tjekkia og det ble tap i begge.  Så det er ikke noe nytt.
Edit. Nå skal det sies at det var veldig sterke lag da. Tjekkia kom til finalen i EM.

 

Endret av Delvis
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...