Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lyden er perfekt.

 

Tror du virkelig et headset til 300 kr har perfekt lyd? Herregud..

 

Lurer på hvor gammel du er irl. Alt jeg ser av deg her på forumet er spydigheter, frekkheter og utidigheter. Fatter ikke hvordan man gidder å holde på slik.

 

Uansett; ja. For meg er lyden perfekt.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+alsdf

Jeg bruker kun Koss PortaPro, men dette er fordi jeg synes det er handy og har fin lyd(ikke forferdelig bra). Jeg mener at å påstå dette er perfekt lyd blir helt feil, men synes likevell det er et veldig bra headsett.

Lenke til kommentar

Nybb, greit du og mange andre her har sett seg lei på fkms noe nedlatende tone, men ikke se på alt han skriver som negativt, og ta posten hans her som et eksempel. Han er virkelig ikke den eneste som kritiserer.

 

Når det gjelder lyden så er den vel alt man kan forvente i et headset til 300 kroner, men det skal ikke mange kronene til før du har et headset med utrolig mye bedre lyd. Ta en tur til en forhandler og prøv, og du vil raskt se at Porta Pro ikke har sjangs.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kan ikke ta det som et eksempel når jeg mener det er perfekt, det er jo smak og behag ;)

 

Dessuten tar jeg ikke poster som inneholder unødvendig sarkasme og uttrykk som "herre gud". Generelt alle poster som tilsynelatende 13-åringer har skrevet, gidder jeg ikke ta seriøst. Så det.

 

Nok om det.

Lenke til kommentar

Jeg tar ingen som mener Koss Porta Pro gir "perfekt" eller "veldig god" lyd seriøst når det gjelder lyd. Sånt som tilsynelatende er skrevet av 14-årige kidz som synes det er überphett å ha lurene utenpå lua eller rundt halsen mens de digger dårlig rap høyt nok til at halve bussen kan høre teksten, og hvis eneste standard "god lyd" måles opp mot er hvor godt bassen kan høres.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

PortaPro har altfor mye romlete bass, skikkelig "festpukkel" på 50 Hz, om jeg ikke husker feil. Funker på enkelte typer musikk, helt håpløst på andre. Det verste er imidlertid lydlekkasjen, det er nesten litt frekt å bruke sånne på buss. :p

 

Jeg undrer meg over de som skriver om "gigantiske headset". Mener dere headphones/hodetelefoner? Fordi headset blir stort sett ikke større enn f.eks. porta pro.

 

Næh, de der er synonymer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så du kan ikke ta en som mener noe annet enn deg seriøst? ;) Det hørtes litt rart ut...

Ta med deg PortaPro-ene dine til noen som KAN noe om lyd (din nærmeste Hi-Fi klubben, f.eks.) og gjør deg klar fot å bli ledd ut.

 

Det har ikke noe med at du mener noe annet enn meg å gjøre, det har med at du er langt ute på feil jorde og leter etter trøfler. (Hint: Du ta veldig feil.)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

CW låter bedre og nærmere virkeligheten enn de har fått rykte på seg. Hør dem i en blindtest og bli overasket. Men de stiller krav til rommet dog. Samme med porta pro. Selv om halve norges befolkning har dem, så låter de bra nok til å forsvare det.

 

Men nå gikk jeg litt OT...

Endret av Defo
Lenke til kommentar

Porta Pro er da helt kurrante i forhold til prisen, og jeg tror ikke du får noe bedre til 3-400 kr. Men de egner seg ypperlig også til mitt bruk. De er relativt små og lette, og enkle å ta med. Kjekt å bruke til trening eller på farta. Det er også en fordel at du ikke trenger å være så redde for dem, i og med at dem ikke koster all verdens, og dermed kan bruke de til det meste. Noen ganger er det en fordel at de ikke er så lydisolerte også, så du får med deg noe av det som foregår rundt deg :p

 

Men om jeg trenger bedre kvalitet har jeg også et dyrere og bedre AKG-headset med mye bedre lyd. Men dette er jo også mere klumpete og mindre hendig og ta med seg på farta. Kurrant å bruke hjemme eller på lengre buss/tog/fly/bil-turer etc.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...