Gå til innhold

4chan bilete- og diskusjonstråd


Zeph

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så virkelig ikke humoren.

Hvis du, som alle andre prepubertale småjenter, kan slutte å like han, så forstår du det kanskje

Jeg har aldri sagt at jeg liker han? Det eneste jeg sa var at jeg ikke helt ser moroa med å se en bli skutt på film. Sett det utallige ganger før, og det er ikke morsomt eller spennende. Akkurat som lolcats.

 

Edit: For the record så er jeg drittlei av mainstream hatingen av en artist, kun fordi han er prepubertal. Ja, han lager dårlig musikk. Ja, han ser ut som en homo. Hva så? Hvis du ikke liker fyren, så foreslår jeg at du gjør som meg; gi helt faen. Ork å bruke masse tid og energi på å hate. Ikke for å skjerme han som person, men fordi det er jævli plagsomt å høre/lese om hjernedød hating. Det er seriøst lavmål.

Endret av Ajaco
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så innhold selv aviser ikke har problemer med å publisere blir sladdet her?

Ja, min venn, slik er det. Men det vet du jo allerede fra tidligere diskusjoner, både hvor grensen går og hvorfor. Nå er ikke "aviser" noen entydig målestokk på noe om helst. Det er forskjell på Vårt land og Bla bla, eller Morgenbladet og VG. Nå tror jeg ingen av dem er spesielt hipne på å poste Muhammedkarikaturer, men det kan hende jeg tar feil. Edit: Hos oss er de faktisk tillatt, så lenge de er on topic og i spoiler slik at brukerne gis et valg.

 

Vårt forum betyr våre regler, ikke VGs og ikke Aftenpostens. Er du uenig i reglene så er et fritt fram for å diskutere dem under tilbakemeldinger. Men til syvende og sist er det vi (eller snarere vår ansvarlige redaktør) som legger nakken på blokken her, ikke de som poster slikt anonymt (og får denne anonymiteten av nettopp forumets ledelse.)

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...