Gå til innhold

Scrubstråden vol. 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke helt hva jeg skal tro. Første episode var direkte dårlig, med gjenbruk av altfor mange gamle vitser, selv om jeg er svak for Guy Love. Synes også de har gjort JD i overkant femi, sånn at det går fra morsom-femi til irriterende-femi. Blir litt lettere å gi slipp på han etter hvert om det fortsetter sånn. Denise er alltid herlig, glad for at hun fortsetter. Dr. Cox har om mulig blitt enda surere og drittsekk enn før, og jeg liker det :D

 

Av de nye har i hvert fall Cole potensiale. Er litt ambivalent i forhold til han foreløpig, kan hende at han blir for mye etter hvert. Hadde vel helst sett at Lucy ikke fikk "hovedrollen", men det er selvsagt potensiale der også. Hadde ikke noe imot Nicky Whelan heller, for å si det sånn :wee:

 

Det mest positive er at de har fjerna originale Sacred Heart og flytta sykehuset, så blir litt av forventningene til at det skal bli en ny sesong av gamle Scrubs borte. Dette til tross, det er jo fortsatt gamle tråder som binder serien til røttene, både med skuespillerne og det faktum at de nye går igjennom mye av det samme som JD og gjengen gikk igjennom i starten, med tanke på hvordan man skal forholde seg til pasienter som det ikke er noe håp for og sånt.

 

Tror det kan vise seg at dette blir svært så gledelig. Jeg har i hvert fall tenkt til å fortsette å følge med, som selverklært Scrubs-junkie.

Lenke til kommentar

Ja, ved å bytte sykehus gjorde de noe lurt!

Leste, tror det var i denne tråden, at de egentlig ville kalle det Scrubs 2, men ikke fikk lov. Syns de klarte å lage en fin overgang, blir aldri det samme som med JD og Turk, men fortsatt utrolig morsomt. Blir nesten litt trist av å tenke på at det ikke blir mer av den gode, gamle Scrubs, men dette er ikke en dårlig erstatning.

Lenke til kommentar

Så de 2 første episodene av sesong 9 igår.

 

Legger de i spoiler i tillfelle noe skulle være avslørende

 

 

Når jeg begynte på episode 1, synes jeg den var utrolig rotete. Det føltes ikke helt riktig og men den tok seg opp og avlsuttet ganske bra!

 

Episode 2 var veldig bra, den var i god gammel scrubs stil følte jeg.

 

Blir spennende å se hvordan den blir uten J.D, håper vi får se The Janitor igjen etter at han forsvant

 

Lenke til kommentar

Så de to nye episodene i går. Kan noen fortelle meg hvilken dag de går på TV?

 

Uansett så var episodene akkurat slik jeg hadde forventet. De fortsetter kurven de siste sesongene har fulgt (Downhill). Synest fortsatt det er morsomt og kommer garantert til å se alt, men jeg savner "gamle" Scrubs. Det mest irriterende for min del var at det ikke lenger er JD sitt hode vi har full innsikt i, men den nye jenta.

Et stort + må være den nye heite australske jenta :p

Endret av SuKa
Lenke til kommentar
jepp, "centerfold" er heit ja :D

 

de kommer på tirsdager i USA, kommer vel på TV2 en gang i første kvartal neste år. Så onsdager fra verdensveven.

Sett fra vår tidssone så går det noen timer over midnatt på onsdag, og er vel ute på veven innen en halvtime/time etterpå. Bare sånn at ingen sitter på tirsdag og hopper i stolen =P

Lenke til kommentar
Er det bare meg eller har han trent siden sist? :p

 

 

Ikke med særlige resultater i så fall :p

 

Jeg er litt i tvil om hva jeg egentlig synes. På den ene siden likte jeg faktisk begge episodene, jeg lo flere ganger og de nye karakterene er for det mest gode. Men på den anne side føler jeg ikke at det er Scrubs lenger, savnet etter Janitor, Elliot, ja til og med Carla er overraskende stort.

 

Cole var ganske kul, synes skuespilleren gjør en god jobb. Lucy eller hva hovedpersonen heter var søt og sjarmerende, og jeg klarte å le litt av henne også. Likte faktisk også #1. Og hun der australske dama var jo SUPERSEXY :dribble:

 

 

Når JD forsvinner vet jeg ikke om jeg vil klare å fortsette å se serien. At noen av dere nærmest er glad for å bli kvitt ham er meg helt uhørt, JD erjo Scrubs. Herregud, de andre karakterene er morsomme nesten utelukkende i samspill med Braff, tenk dere om. JD og Dr. Cox. JD og Turk (!!). JD og Janitor (!!!) Disse tre kategoriene alene står for mesteparten av de morsomste scenene fra serien opp gjennom årene for min del.

 

Rotete innlegg dette her, bottom line er nok at jeg kommer til å fortsette å se serien, men jeg er redd for hva som kommer :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...