Gå til innhold

Leter du etter et filmklipp - post her.


Frohman

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...

Leter etter en Trond-Viggo sketsj hvor han (hvis jeg husker riktig) jobber i en mobil-butikk. Det kommer en kunde inn, og de begynner (tilsynelatende) en samtale men det viser seg at de er i hver sin private hands-free samtale...

 

Noen som husker denne?.. Kanskje det fins en lenke et sted? Var i hvert fall morsom. :)

Lenke til kommentar

Jeg er på jakt etter en video som jeg tror er en "roast", i mangel på et bedre ord. Fyren i videoen snakker blant annet om Snoop Dog, og jeg tror at Larry King og Donald Trump også var med. En av vitsene jeg husker bittelitt av går noe ala dette: "We have a druguser, asshole, liar in the crowd(jeg finner egentlig bare på disse ordene).. and then there are 8 white people".

 

Mulig det er jeg som er dårlig å søke på Youtube, men jeg finner i hvert fall ikke det klippet jeg leter etter. Noen som vet hvilket klipp jeg tenker på?

Endret av CurSe
Lenke til kommentar

Er en "nollywood" (film fra Nigeria?) film jeg leter etter.

 

Det eneste jeg husker, er at det var en "krigsfilm", og hadde artige effekter iform av et helikopter som skøt raketter, som var en GIF, og hadde hvite kanter rundt seg, også syke eksplosjoner i GIF. Dette hendte i en eller annen skog.

 

EDIT: Denne lå på youtube.

Endret av Kimelimm
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg får slenge inn et spørsmål her da.

 

Jeg leter etter en IT-Support-sketch på norsk. Det handler IKKE om den i middelalderen (første treff på tuben), men en annen.

 

Det er en kar (tror han er kjent) som betjener "Lås-support", hvor personer som sliter med å åpne døra ringer inn for å få hjelp. Så hjelper han og veileder henne gjennom prosessen ved å forklare hvordan hun skal holde nøkkelen, hvilken vei den skal vris, og lignende.

 

Jeg TROR jeg så den på NRK nett-TV ifjor en gang, men er ikke sikker. Noen som har sett den?

Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...

Leter desperat etter et klipp!

 

Det er en video på et par minutter som viser diverse fantasileker man gjorde som barn når man kjedet seg. F.eks. ikke tråkke på steinskjøter på fortauet, kaste en ball opp mot taket så nær som mulig uten å være ani taket, surfe med hånden ut av vinduet osv.

 

Det er også lagt på grafikk som viser hva slags lek det er snakk om.

Lenke til kommentar

For noen år tilbake gjorde b/4chan(?) en gutt veldig populær siden han lagde noen videoer hvor han jaktet spøkelser. Mulig det var noe Mario/Nintendo-relatert over det hele.

Det endte opp med at han fikk tusenvis av subscribers og kontoen ble visstnok stengt av Youtube pga det.

 

Noen som husker hva han het?

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Husker noen "Fjortis The Movie" som ble laget i 2007-ish? Det var en fyr som het Tommy som hadde laget noen klipp på youtube hvor han parodierte kids osv.

Diskuterte med en kompis hvordan de var, men klarer ikke finne den originale filmen, kun masse remakes osv.

 

Har noen denne liggende?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 år senere...

Jeg husker fra gode gamle dager, da ingen hadde bredbånd, noen hadde ISDN og de fleste hadde dial-up, og morsomme videoer var noe vi delte på LAN, en kort snutt av en småfeit og langhåret fyr som hopper over en liten bekk på sykkel. Han bruker rampe, og jeg mener å huske det var en damesykkel, helt uegnet til formålet. Når han lander på andre siden kollapser selvfølgelig gaffelen, mannen slår kolbøtte over styret og ender sittende med et fårete smil mot kameraet. På ingen måte noen spektakulær film, men den er helt fantastisk i sin enkelhet. I dag ligger det en million "bike ramp fail"-videoer på youtube, så jeg makter ikke å spore den opp.

Endret av Isbilen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Hei, leter etter en remix av den klassiske middagscenen fra Vam og Vennerøds "Lasse og geir". I klippet insisterer faren på at han VIL ha gelé til middag.

 

Om jeg ikke husker helt feil var det brukeren Kolonparantes på youtube som lagde den, men finner ikke denne kontoen eller klippet lenger. Er det noen har klippet liggende?

Endret av Smekke
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei! Leter etter en gammel reklame video. Husker selvsagt ikke hva det er reklame for, bare at det er en mann som prøver å starte en gammel bil med en startsveiv å får denne i ansikte. Mener han også får en biljardkølle i ansikte. Mer husker jeg ikke. Noen som vet hva jeg mener?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Hei! Leter etter en gammel reklame video. Husker selvsagt ikke hva det er reklame for, bare at det er en mann som prøver å starte en gammel bil med en startsveiv å får denne i ansikte. Mener han også får en biljardkølle i ansikte. Mer husker jeg ikke. Noen som vet hva jeg mener?

 

Det var for en sjokolade som smelter i munnen, slipper å tygge

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Vet ikke om dette er rette instans, men jeg leter etter en video på youtube.
 

I denne videoen, eller en stream var det vel, er det en proff Tekken spiller som tar imot "utfordrere". 

En utfordrer, en kid i sikkert 15-17 års alderen, skryter på seg at han er veldig god i spillet, men det viser seg fort at han ikke har peiling på noe, som basic controls, hvilken character han skal velge, osv osv, han dummer seg rett og slett ut på streamen. Han innrømmer heller ikke at han ikke kan Tekken, han skylder på at han ikke er vant med controllene de bruker, og at det er lenge siden han har spilt. 

Såg dette klippet for kanskje 1 år siden, og kom plutselig til å tenke på det nå, men har prøvd å søke uten å lykkes med å finne det. 

Vet noen hvilket klipp jeg snakker om? Det er godt mulig det kanskje er streetfighter, ikke tekken det er snakk om. Halp me plezz? :)



edit: Jeg fant endelig klippet. Om noen er interessert; https://www.youtube.com/watch?v=RIez53JJB1Y 

Endret av Raggys
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...