Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Mitt everyman sove prosjekt [AVSLUTTET]


genstian

Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 7 måneder senere...
Tråden er opna igjen etter ønskje.

Takker :)

 

Jeg har nå startet med Everyman polyfasisk søvn. Er på dag to nå, og så langt har det gått veldig greit. Er for tiden innspurt på prosjektene på universitetet, så det passer veldig bra med noen ekstra timer i døgnet, pluss jeg har ingen obligasjoner å tenke på, alt jeg må gjøre er å få i meg mat, jobbe og sove.

 

Var ganske trøtt etter core-søvnen idag, våknet rimelig groggy klokka 07. Tok en nap klokka 11, beste nappen til nå, hvor jeg faktisk sovnet innen 5 min, og drømte. Var fremdeles litt trøtt etterpå, men nå føler jeg meg helt våken.

 

Sover følgende tider:

Core: 04:00-07:00

Nap1: 11:00-11:30 (Tror jeg skal flytte denne en time frem)

Nap2: 17:00-17:30

Nap3: 23:00-23:30

 

Startet med 30 min naps, siden jeg vanligvis ikke pleier å sovne så fort, men etter siste nappen hvor jeg sovnet fort, tror jeg jeg går ned til 20 min naps fra nå av.

 

Noen andre som driver med dette nå for tiden?

Hvordan går det med trådstarter, har du begynt igjen? :)

Lenke til kommentar

Hvis jeg sover 12 timer blir jeg drittrøtt, maks 9 timer. Men egentlig så er 7-8 mye bedre.

 

EDIT: Hvis du er midt i et prosjekt så er det ikke akkurat tiden for å konvertere, du kommer til å bli trøtt til slutt, sovnet når jeg var midt i å skrive en tale :p

Endret av hotstian
Lenke til kommentar
Hvis jeg sover 12 timer blir jeg drittrøtt, maks 9 timer. Men egentlig så er 7-8 mye bedre.

 

EDIT: Hvis du er midt i et prosjekt så er det ikke akkurat tiden for å konvertere, du kommer til å bli trøtt til slutt, sovnet når jeg var midt i å skrive en tale :p

Det har gått greit til nå, men hvis jeg blir så trøtt at jeg ikke greier å jobbe avbryter jeg. Har uansett tjent inn en god del timer de siste dagene :)

 

Skippet nappen klokka 11 i dag tidlig siden vi var på skolen og leverte det neste siste prosjektet. Forhåpentligvis har jeg ikke ødelagt meg nå :p Merket at jeg ble litt trøttere i perioden jeg vanligvis nappet, men er litt bedre nå.

 

Akkurat nå føles det ut som om det er litt utpå dagen etter man har døgnet, ikke så galt.

 

EDIT: Virker nesten som det hjalp å skippe den ene nappen, den hjalp veldig siden jeg fikk sove nesten med en gang og sov nesten alle 20 minuttene. Men man blir jo ganske trøtt etter å ha skippet nappen, og det er sikkert ikke bra for akklimateringsperioden.

Endret av Saddlefall
Lenke til kommentar

Tror ikke det hjalp å skippe en nap, siden jeg ble veldig trøtt etter core nappen i går. Tok lang tid før jeg våknet utpå dagen. I tillegg til det, skippet jeg 17.00 nappen igår pga et visst spill :innocent:

 

Så, jeg tok 23.00 nappen, og var rimelig trøtt etter den, selv om jeg fikk sove alle 20 minuttene. Bestemte meg for å avslutte prosjektet. Har tjent inn noen timer, men var litt stress å være litt småtrøtt tre ganger om dagen før en nap, pluss ganske groggy etter core søvnen. Skal inrømme at jeg har savnet å bare ligge i sengen :p Tror ikke jeg hadde hatt noen problemer med å fortsette hvis jeg hadde lyst, så tror jeg kommer til å prøve igjen en annen gang.

 

Morsom opplevelse var det hvertfall, anbefaler folk å prøve hvis de har tid :)

Lenke til kommentar
  • 4 år senere...

Har tenkt til å starte samme prosjekt som TS nå de siste ukene før jeg begynner på skolen igjen. Og forhåpentligvis ha vendt meg til sovemønsteret før skolen begynner. Er det noen interesse for andre å følge med på dette? Kommer isåfall til å poste daglig logg om hvordan det går. Hva som er vanskelig, tips og triks etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...