Gå til innhold

Julekalender på PSdata.no 9.


ScadamiCa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

den er bare ekstremt bærre lækker!!

 

har den jeg.. skikkelig digg...

 

den er veldig lett til å være 19-tommer samt den kjører 1600x1200 @ 85Hz

 

jeg synes den er meget bra, ikke blant de ALLER beste, men duger for de aller fleste..

 

et par kompiser sier den er jalla, noe jeg er totalt uenig i :razz: !! gå for dette tilbudet, jeg kjøpte den for 2500 kr for ca 1 måned siden.. trust me, den er verdt penga!

 

 

mvh

alexio

Lenke til kommentar

Har ikke prøvd den selv, men som testen påpeker og en del på forumet også mener:

 

"Bildskärmen har ej ett platt bildrör, men med en teknik kallad DynaFlat rätar man ut bilden, så att den vid glaslagret ser platt ut. Denna teknik gör att priset på skärmen, jämfört med en som har ett platt bildrör, blir lågt. Tekniken har brister då vi på Hyundai ImageQuest Q910 tydligt kan se att bilden faktiskt inte är platt."

 

Merk spesielt det jeg har tatt i fet skrift. Dette bildet fra testen viser jo også klart hvor jalla denne skjermen er. Det må være maks irriterende å ha et bua bilderør bak et glass som skal prøve å rette ut bildet.

 

Vil si at testen sier hva dette dreier seg om med kommentarer som "Det finns brister med skärmen och de brister vi stött på är väldigt störande. Till att börja med har skärmen en tendens att smeta ut exempelvis svart text på vit bakgrund horisontellt över skärmen." og "Vi har också upptäckt att bilden ibland uppträder som vågig och ojämn."

 

Så er du en amerikaner som bryr seg filla om kvalitet bare det er stort så får du jo en 19", men ikke forvent deg noe flott å se på

Lenke til kommentar

Sweclockers har gjort mange feil i sin test av 17" av akkurat samme type. Og jeg sendte e-post hvor jeg påpekte noen av feilene, og de sa at de skulle rette dem, noe de ikke gjorde.

 

Uansett, denne skjermen er IKKE lekker. Kanskje på design, men den har MANGE feil.

 

1. Bilderøret er ikke flatt, reklameres som det på mange stedet, bl.a. hos Databutikken.com. Og Sweclockers skrev i sin 17" ingenting om at den IKKE hadde flatt bilderør. Tvert imot:

 

Quote:


Bildytan på skärmen är helt och hållet platt, vilket man idag skall kräva hos en skärm.
Runt hela bildytan finns det kanter av plast, och på denna skärm är dessa kanter väldigt små. Skärmen ser ut som en 15"-skärm, och det är den när du mäter diagonalt från kant till kant. Dock är kanterna små vilket gör att man kunnat göra bildytan lika stor som på en 17"-skärm. Enligt Hyundai och ImageQuest som är tillverkare av skärmen så har man lyckats att krympa skärmen på alla håll genom en ny chassiteknik. Jämför man med andra skärmar så upptäcker man att det finns mycket tomrum i dem.


 

Ok, jeg skjønner her at de mener selve bildeflaten, men faktum er at, bildet sitter pokker langt inne i skjermen, og enda lengre på 19". Har en Q910 stående i huset, og tro meg, den er ikke noe tess på mer enn 1024x768, da den allerede ved 1200x1024 fikk problemer med skarpheten.

 

Videre sier Sweclockers om 17":

Quote:


Plus: Skärmen är liten, lätt och snygg.
Skärmytan är helt platt.
Bra skärpa, linjäritet, färgåtergivning, inget flimmer och mycket lätt att installera. Priset är inte det lägsta bland liknande skärmar men Q770 är helt klart prisvärd.


 

Mens jeg har opplevd på 19", bildyten er kanskje flat, dog er bilderøret LANGT ifra flatt. Geometrien var "god", men ingen Trinitron av tydelige årsaker.

 

De sier også noe jeg faktisk er enig med, i 19" testen:

Quote:


Skärmen ger oss dock en bra färgåtergivning och en skarp bild, men det finns några anmärkningar som är värda att ta upp. Om du har svart text på vit bakgrund uppträder svaga svarta linjer längs hela skärmen, horisontellt.


Med Nokia Monitor Test upptäckte vi också att bilden ser randig ut vid vissa grundfärger täckta över hela skärmen. Oönskade mönster dyker alltså upp, men dem är mycket svåra för ögat att upptäcka.


 

Men jeg er bare delvis enig... Det er ikke i det hele tatt vanskelig å oppdage disse mønsterene, å nei da! Du ser de godt. Og etter noen uker så synes de bedre, og bedre... I hvert fall min erfaring.

 

Så kort sagt. Skjermen er ikke god nok for mer enn 1024x768, i 1200x1024 ble den uklar med tekst, og hadde store problemer med å virke "god".

 

Hold dere unda! Legg penger på skjermen, det er trots alt den delen av dataen som dere bruker MEST!

 

kjello2, over and out!

Lenke til kommentar

Og dette er grunnen til at jeg solgte skjermen videre. Den er eksepsjonelt grei å ha om man vil ha en billig skjerm som kan vise tekst stort i 1024x768. Så min far har den, da han konstant har hatt problemer med å lese tekst og lignende på dataen. Nå får han "slengt regnskapet" i trynet :smile:

 

Jeg? Jeg kjøpte en 17" Hitachi LCD/TFT-skjerm, og den kom for 3 dager siden. Og den du, den er digg :smile:

 

PS, ser at Sweclockers har fulgt min oppfordring, og skrevet om bilderøret, til slutt i 19" testen. Glad at de undersøkte noe mer, men meget skuffet over at de ikke gjorde om 17" testen. Får meg nesten til å tvile på deres integritet og bedømningsevne... ;( Jaja... ce la vie

 

[ Denne Melding var redigert av: kjello2 på 2002-12-09 17:17 ]

Lenke til kommentar

For å få en god spilleopplevelse så er det tre ting som kreves, og endel som burde være tilstede. De tre tingene som kreves er:

 

God skjerm

Bra tastatur/mus

En god stol å sitte i

 

Selv har jeg lagt i overkant av 5K i stol, 1K i tastatur/mus og ingenting i skjerm. Jeg fikk en EIZO 21" som skulle kastes. Den har nesten ikke vært brukt, og takler 1600x1200 i 92Hz, og 800x600 i 188 Hz =)

 

Det som kommer i andre rekke er å ha en prosessor som klarer å kverne data fort nok til at det ikke blir laggy, og et skjermkort som kan utnytte kvaliteten på skjermen, og gi bra nok refresh.

 

Men hakking i spill gir deg hverken epilepsi, musesyke eller nakke og rygg problemer. Derfor er de tre første definitivt viktigst. Kjøp ikke CPU, RAM, SK og HK til 10000,- , og så en skjerm som koster 1599.90 hos ekspert. Det blir litt for teit.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-09 17:26, skrev Ko_deZ:

For å få en god spilleopplevelse så er det tre ting som kreves, og endel som burde være tilstede. De tre tingene som kreves er:


God skjerm

Bra tastatur/mus

En god stol å sitte i


[...]


Men hakking i spill gir deg hverken epilepsi, musesyke eller nakke og rygg problemer. Derfor er de tre første definitivt viktigst. Kjøp ikke CPU, RAM, SK og HK til 10000,- , og så en skjerm som koster 1599.90 hos ekspert. Det blir litt for teit.


 

True, true... I hvert fall når du sitter mer enn 1 time eller noe foran dataen hver dag.

Godt å si at flere "skjønner" det :smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-09 17:21, skrev Villmink:

Jeg reagerte på et slags gjenskinn fra skjermbildet i det flate glasset foran skjermen, spesielt på sidene der det er mest mellomrom mellom den absolutt ikke flate skjermen og det flate glasset foran, jeg synes rett og slett denne skjermen suger grenseløst.


 

Skjermen er ikke "top notch". Det ser man på prisen.

Ellers så er ikke anti-refleksjonsbehandling den beste heller, nei. Den ga mye mer gjenskinn en min gamle Sony Trinitron skjerm, men det er jo klart, det var jo en 17" som kostet mer enn den 19"... :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...