Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

At Martin har sine metoder er det ingen tvil om. Og enkelte folk/spillere takler nok ikke stilen hans.

 

Jeg får også høre inside om ting i VIF fra en rimelig god kilde. Og ja, da har vært folk som har vært sure. Men at det er så ille som du sier, det stemmer ikke utifra hva jeg har hørt. Og at Martin alene er skylda går jeg ikke med på i det hele tatt.

 

Om de spillerne du nevner.

 

DFH ville prøve noe nytt, det å dra til Danmark var også et steg opp i karrieren.

 

Singh trodde han var større enn det han var, har en skitten agent som overbeviser alle klientene sine til å nekte å skrive ny kontrakt. Det at det ble krangler her var naturlig. Singh ble nok ikke behandlet perfekt, men med hva han sa utad, spesielt på slutten, så er jeg helt på Martin/VIF sin side.

 

Hussain. Fikk ikke spille, og fikk en annen rolle i klubben en hva som han trodde. Gjett også hvem han har som agent... Om det er sånn at Martin tvang han ut av klubben stiller jeg spørsmålstegn med Hussain. Hvem gir seg i en klubb fordi treneren ikke liker deg? Men kunne/burde selvsagt håndert dette bedre.

 

Mos. Ble lånt ut og følte seg dermed dårlig behandlet. At han går til Nordens suverent beste lag ser jeg virkelig ingen problemer med. Klart et steg opp for han.

 

Gunnarson. Fyren var grei i høstsesongen i fjor. I år har han vært en skandale, selv om han ble satsa på i oppkjøringa. Så tilitt har det vært fra Martin. Kan virkelig ikke skjønne hvordan man legge skylda på Martin for at Gunnarson er 10 kg over normal vekt og har en touch som ikke holder i 2. div.

 

LIS. Enig, her var det noe skurr.

 

Hvorfor Hæstad og Muri stilte seg bak Martin? Fordi de er noen av få i klubben som faktisk er voksne mennesker og ikke bortskjemte drittunger? Marcus Pedersen har også sagt i media at han likte Martin. Fellesnevneren her er for meg at folk med moral/vilje/ambisjoner/innsats funker med Martin og Martin funker med dem.

 

Fra sølvsesongen har vi solgt spillere som Shelton, Moa, Strandberg og Singh. Store deler av sentrallinja har med andre ord forsvunnet. Ser vi på summer som VIF har hentet spillere for, så er det tydelig at man ikke har de midlene som trengs på det området. Martin og VIF kan ikke hente alt de vil / kunne for 3 år siden.

 

Martin er ikke perfekt, men det var ikke Rekdal heller. Men han blir elsket av 99%. Begge har behandlet spillere på måter som de får kritikk for, og begge er nok krevende å jobbe/spille under.

 

Veldig mye bra sannhet her. Tror den eneste som virkelig har hatt en konflikt er LIS

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Var ikke pengene det stod på da AaFK og ODD G var enige om overgangssum. Bare at Aalesunds FK var helt uaktuell for ham selv, fordi utviklingspotensialet var så myyyye bedre i Skien. Er det derfor han NÅ går til Oslo-klubben? Vil ikke ha slike "utroe" spillere i AaFK, så bare hold deg i "storbyen" du gutten min;)"

 

;)

Lenke til kommentar

Tja, jeg syns det er en del av sjarmen. Men det blir selvfølgelig mer seriøst når en av heltene (RVP, Torress, Rooney etc.) går til en av de store rivalene. At våre motstandere slenger litt dritt når overgangen til VPG ble så mislykket klarer jeg ikke å hisse meg opp over, hadde vi ikke vært noe bedre sjæl. :p

Endret av knipsolini
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...