Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror ikke problemet er MA.

 

I korte trekk tror jeg mye av problemet er den harde fotballvirkeligheten i Norge. Mange unggutter tror at storspill i TL automatisk fører til knallønn og proffkontrakt i utlandet. Jeg tror ikke MA er en enkel mann å spille under fordi han har en veldig klar visjon, men se hva han har fått til med unge spillere!

 

Tre stykker fra holmlia på banen mot odd. Vi har få utlenninger i stallen, selv om det er noen. MA har et knallgodt øye for unge talenter man kan kjøpe og utvikle og selge.

 

Se på næss: han kom fra klemetsrud for tre år siden, nå har han proffkontrakt i enga.

 

MA er derimot ikke veldig god til å kjøpe "etablerte spillere" noe han også innrømmer.

 

Det er ikke Martins feil at VPG er lat, tjukk og uinspirert.

Det er ikke Martins feil at Fellah tok innkjøpet av VPG som en personlig fornærmelse og virkelig vokste i samme periode for å vise at han var god.

Det var ikke Martin som jagde Singh vekk, det var Jim S. som lokket med en proffkarriere i utlandet.

 

Jeg har troen på kontinuiteten, jeg har troen på prosjektet fremdeles. Hva var Barca i 1960? 1980? 2000? Hva var ManCity i 1990? 2000? 2005? Disse tingene tar tid.

 

Reflekter på to ting: Hadde Chad scora på den ene sjansen sin i Haugesund hadde han vært HELT.

Hadde vi vunnet to av kampene vi hadde tapt i år, hadde vi ligget på bronseplass.

Dette er kokkosligaen! Jeg vil heller ende på 6.plass med hodet høyt hevet, enn at vi skal handle oss til fant for en medaljes del. Se på RBK, hvor lenge kan de holde på?

Lenke til kommentar

Da var det klart at Veigar Pall Gunnarsson er blitt fristilt fra sin kontrakt i VIF. Eneste løsning for partene, for dette har ikke fungert!

 

Håper Martin brenner...

 

Hvorfor skal Martin brenne egentlig? Fordi vi har en spiller som ikke bare har oppført seg som en tosk, men også spilt helt sinsvakt elendig?

 

Har null tro på at Martin har 100% kontroll på overgangsmarkedet i VIF, skal noen brenne for overganger så er det flere.

 

En positiv ting med at Veigar blir kasta ut er at jeg ikke kan skjønne hvordan eller hvorfor man skal bli dømt i overgangssaken. Vi betalte i alle fall ikke for mye for Veigar.

Endret av Teipball
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er mye folk ikke vet innad i klubben om hvordan Martin driver klubben. Han er utrolig konsekvent kar og han kommer ikke overens med noen spillere i klubben nesten.

 

Jeg kan nevne over 5 personer som ikke er i klubben pdd. som har forlatt pga Andresen, og jeg vet om flere stk som vil til Vålerenga, men ikke så lenge Martin driver klubben.

Han ødelegger spillerne og forteller ting til de som han ikke bør gjøre. Vi kommer nok aldri til å ta gull under han fordi spillerne er umotiverte under han.

 

Hvorfor tror du DFH, Singh, Hussein, Mos, Gunnarson, LIS, og alle de andre har forlatt Vålerenga? Nettopp!!

Hvorfor stilte kun Hæstad og Muri seg bak Andresen under dette hastemøtet for et par mnd tilbake?

 

Martin har mer kontroll på klubben enn det du tror faktisk. Han er en ekspert på å fryse ut spillere i klubben, og si ditt og datt.

Endret av Raste
Lenke til kommentar

At Martin har sine metoder er det ingen tvil om. Og enkelte folk/spillere takler nok ikke stilen hans.

 

Jeg får også høre inside om ting i VIF fra en rimelig god kilde. Og ja, da har vært folk som har vært sure. Men at det er så ille som du sier, det stemmer ikke utifra hva jeg har hørt. Og at Martin alene er skylda går jeg ikke med på i det hele tatt.

 

Om de spillerne du nevner.

 

DFH ville prøve noe nytt, det å dra til Danmark var også et steg opp i karrieren.

 

Singh trodde han var større enn det han var, har en skitten agent som overbeviser alle klientene sine til å nekte å skrive ny kontrakt. Det at det ble krangler her var naturlig. Singh ble nok ikke behandlet perfekt, men med hva han sa utad, spesielt på slutten, så er jeg helt på Martin/VIF sin side.

 

Hussain. Fikk ikke spille, og fikk en annen rolle i klubben en hva som han trodde. Gjett også hvem han har som agent... Om det er sånn at Martin tvang han ut av klubben stiller jeg spørsmålstegn med Hussain. Hvem gir seg i en klubb fordi treneren ikke liker deg? Men kunne/burde selvsagt håndert dette bedre.

 

Mos. Ble lånt ut og følte seg dermed dårlig behandlet. At han går til Nordens suverent beste lag ser jeg virkelig ingen problemer med. Klart et steg opp for han.

 

Gunnarson. Fyren var grei i høstsesongen i fjor. I år har han vært en skandale, selv om han ble satsa på i oppkjøringa. Så tilitt har det vært fra Martin. Kan virkelig ikke skjønne hvordan man legge skylda på Martin for at Gunnarson er 10 kg over normal vekt og har en touch som ikke holder i 2. div.

 

LIS. Enig, her var det noe skurr.

 

Hvorfor Hæstad og Muri stilte seg bak Martin? Fordi de er noen av få i klubben som faktisk er voksne mennesker og ikke bortskjemte drittunger? Marcus Pedersen har også sagt i media at han likte Martin. Fellesnevneren her er for meg at folk med moral/vilje/ambisjoner/innsats funker med Martin og Martin funker med dem.

 

Fra sølvsesongen har vi solgt spillere som Shelton, Moa, Strandberg og Singh. Store deler av sentrallinja har med andre ord forsvunnet. Ser vi på summer som VIF har hentet spillere for, så er det tydelig at man ikke har de midlene som trengs på det området. Martin og VIF kan ikke hente alt de vil / kunne for 3 år siden.

 

Martin er ikke perfekt, men det var ikke Rekdal heller. Men han blir elsket av 99%. Begge har behandlet spillere på måter som de får kritikk for, og begge er nok krevende å jobbe/spille under.

Endret av Teipball
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Martin er ikke perfekt, men det var ikke Rekdal heller. Men han blir elsket av 99%. Begge har behandlet spillere på måter som de får kritikk for, og begge er nok krevende å jobbe/spille under.

Forskjellen er vel at Reka har sjarm, mens Andresen bare sees på som sur og kjip.

 

Pall Gunnarsson er bare nok en stor flekk på katastrofesesongen 2011. Før sesongen hadde vi kjempegode muligheter, men etter var det ikke mye positivt igjen. Tror Andrsen er her på lånt tid, og for å være ærlig tror jeg det er det beste for klubben. Det virker som om vi er klare på å beholde den samme spillefilosofien selv om vi bytter manager, og det er i alle fall et steg i riktig retning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...