Gå til innhold

hva er det morsomste noen har sagt i en skoletime?


Nixax

Anbefalte innlegg

denne er litt eid: (bytter navn med gutt og jente) vi hadde ny time, lærern hadde nettop kommet inn, da gutt stod og vasket av tavla med svampen. (han er en veldig femi gutt). svampen var helt klissvåt fordi siste lærern hadde bedt en om å ta vann på den, og han tok veldig mye.

 

jente : hei gutt, er du ikke ferdig der snart

gutt: jaa, men den er så vååt

 

:p

Endret av Arhm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke fysikk selv, men en i fysikklassen er generelt dårlig likt av læreren grunnet hans over gjennomsnittlige slappe oppførsel. Dog er han veldig morsom, og her hadde han et bra gullkorn. Læreren tar sin daglige grillerunde og spør gutten om hva Ohms lov er for noe. Som vanlig vet ikke gutten svaret, men han forsøker seg: "Det er at man ikke skal bade etter man har spist". Alle lo, unntatt fysikklærern såklart :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Hmm.. Har mange, men kommer ikke på et skikkelig godt eksempel.. Har noen filmer av diskusjoner mellom oss elever (11 gutter, 3 jenter(som sitter stille)) derav 3 av de er skikkelig imot at kvinner skal ha rettigheter mot læreren.

Skal finne fram et lydklipp eller noe en dag jeg har tid!

Fin tråd forresten :)

Lenke til kommentar

For et par uker siden hadde jeg fysikk. Det er to jenter i fysikklassen, ellers bare gutter. Ei jente jeg kjenner skulle ha IT, men visste ikke hvilket klasserom hun skulle til. Så hun åpner døra til klasserommet vårt, ser på læreren og går inn. Først etter at hun hadde gått noen meter, forsto hun at dette ikke var IT. "Å ja," sa hun og gikk ut igjen. Alle vi som satt igjen gapskrattet. Hun er ikke en veldig klok person. Det siste stedet noen regnet med å se henne, var i fysikkrommet.

Endret av Zarac
Lenke til kommentar

Under engelsk timen hadde læreren en undervisning om presidentvalget i Amerika. Hun forklarte at Joe Biden var Obamas "running-mate" og spurte klassen hva det vil si. Da svarte noen med en ganske åpenbar norskengelsk dialekt, "He is his running mate, a mate he likes to run with."

Joggekompis. xD

Endret av deserk
Lenke til kommentar

Haha, her om dagen sa jeg til ei venninde at hun var en amøbe, også spurte vennina hennes om hvorfor det var så morsomt.

så jeg spurte henne om hun visste hva en amøbe var, og joda, hun svarte at det var et farlig dyr som levde i afrika! xD

hun var så overbevist at hun spurte lærern vår i timen om ikke en amøbe var et farlig dyr solm levde i afrika, og vel, hun har ikke spurt om det noe mer xD

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-J0FoqSqMwq

Sier ikke noe navn, så vi kaller dem Ola og Kari..

 

 

Mattetimen idag:

 

Lærer: Du, Ola. Hvorfor er buksene dine ekstra langt nede i dag?

 

Ola: Eh.. fordi jeg sitter med Kari

 

Etter at vi alle lo så sier læreren: Ok, det er bra vi skal på sex undervisning i morgen !

Endret av Slettet-J0FoqSqMwq
  • Liker 4
Lenke til kommentar

I 9. klasse spurte to gutter i klassen min hvorfor læreren vår gadd å være lærer. "Ja, det lurer jeg også på hver gang jeg ser dere," svarte han da.

For det sier jo ingen andre lærere :p

 

Vi har en på skolen som er så oppgitt over alle klassene han har at han ber alle henge seg når han ser oss. Pluss at han alltid tråkker på føttene våre =D

 

Han er rå xD

  • Liker 1
Lenke til kommentar

en gang i 7 klasse hadde vi prosjekt engang. noen satt på datarommet, andre i klasserommet. plutselig kommer lærern inn i klasserommet og utbryter: "andré, kan du se på musa til marianne, den virker ikke". vi bare satt der og fortrengte latteren, og etter 5 sekunder skjønte lærern det selv, og da lo alle :!:

 

 

HAHAHAHAHAH SYKT BRA!!!

Lenke til kommentar

Når jeg var psykotisk klarte jeg ikke holde fjerten inne, så på høyskolen i bergen gikk jeg rundt å fjerta i gangene og i akttimen da alle er helt stille måtte jeg plutselig storme ut på gangen fordi det kom en fjert. Men den var så høy + at det var helt stille i klasserommet så de må ha hørt det inn.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...