Gå til innhold

Skal du ha deg Armed Assault?


Anbefalte innlegg

Ser at mange klager over ytelsen og bugs. Det kommer vi nok ikke unne helt med Armed Assault de første månedene. OFP brukte 4-5 år på å bli bra, var ikke før patch 1.96 at ting fungerte sånn ca bra. Da var det fortsatt en del begrensninger.

 

Mange av OFP sine begrensninger er borte med Armed Assault. Dette medfører dessverre at maskinvarekravene er blitt "løftet" litt. De med DX10 kort fra Nvidia ser ut til å slite litt enda, spillet støtter ikke dualcore (i den forstand at den ikke utnytter flerkjernecpu), all form for SLI/CrossFire lager mere problemer enn det er til nytte.

 

Men med Patch 1.08 så har man kommet et stykke på vei. Veldig mye som har blitt fikset. Fra første versjon og opp til 1.08, så har de fikset rundt 2-3000 feil. Problemet er at det er vi som kjøper spillet som driver med feilretting.

 

Men forskjellen mellom OFP og Armed Assault er etter min personlige mening, at OFP har blitt bedre. Samme nerve i spillet. Bare at man kan gjøre mer i spillet. Man har ikke så mange begrensninger. Bedre grafikk. Smartere AI.

 

Det som OFP hadde av kampanje var knall bra, da spillet egentlig var beregnet for singelplayer. Armed Assault er mere beregnet for multiplayer og da er ikke kampanjen så viktig. Dette er en vesentlig forskjell. Kom deg ut på nett og spill, f.eks. Evolution.

 

Men når det gjelder diskusjonen rundt BF2 / MoH / DoD eller hvilket som helst annet spill, opp i mot Armed Assault - Så synes jeg at i Armed Assault kan man lage alle disse spillformene.............

 

Finnes multiplayer brett for det meste. Har en Deathmatch på serveren med Unreal sin BunnyJump og unlimited med ammo. Har Seriøse coop brett som Evolution. Nervepirrrende brett, action brett, egentlig bare en masse brett som er morsomme og underholdene også.

 

Jeg har selv E6400 / 2 GB Minne / 8800GTX og sliter til tider, da man ikke har noen skikkelig fasitt på hvordan tune Armed Assault. Blir mye lesing for at spillet skal gå flytende. Hadde X1950XT før jeg skaffet meg 8800GTX'n og det var til tider like bra, bare man gjorde de riktige kompromissene.

 

Men det er utrolig morsomt med f.eks. 3000 meter sikt, komme inn over fiendtlig omerådet, transportert inn med Black Hawk, se alle sporlysene fra Shilkane som prøver å ta deg ned. Eller å fly taktisk flying 4 meter over vannet, opp elva, under brua og lande på et hustak. Laste av 8 mann for så å finne generalen som gjemmer seg et elller annet sted inni en STOR by med massevis av gjemmesteder.

 

Jeg synes Armed Assault er et av de beste spillene jeg har spillt, men jeg er såklart farget av at jeg faktisk likte OFP. Har holdt på med OFP og Armed Assault siden sommeren 2002.

 

Eneste jeg savner er mere tid til å spille..... :roll:

 

Best retard NoBrainer

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg vil tippe du vil møte noen problemer med det oppsettet, med 4850 som noen har rapportert problemer med, og jeg er usikker på om du kan spille med 4gb RAM.(I så fall kan det hende du må ta ut en av brikkene for å få 2gb RAM.)

 

Mye har skjedd frem til patch 1.14 (og betapatch 1.15 som er ute nå), så demoen er ikke i det hele tatt representabel lengre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...