Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

The Nevers må være den dårligste dramaserien HBO har lagd på lenge. Har fått sett de fire første episodene på forhånd.

Det er så dårlig, til tross for mange gode navn i rollene slik som Olivia Williams, James Norton, Denis O'Hare og Laura Donnelly. Sistnevnte, som også har hovedrollen, er den eneste som kommer noe særlig bra ut av det, som egentlig ikke burde mangle når hun har hovedrollen. 

Basically er det som Joss Whedon i sin første serie siden Agents of S.H.E.I.L.D. forsøker å bare gjenskape ting han allerede har gjort i eksempel Buffy, Firefly og Dollhouse. Men serien er så ubalansert. Altfor mange karakterer og historier som serien bare virker å putta inn, uten å ha noe peiling på hvordan fortelle det.  

Mulig det kunne blitt et bedre resultat om faktisk Whedon ikke hadde vært involvert. Tror Whedon rett og slett ble knekt av alt etter The Avengers (2012), og alt han har rørt siden har vært enten OK, eller helt elendig. Age of Ultron er fremdeles en av de tre Marvel-filmene jeg synes er faktisk dårlig, tross for at den har noen positive sider, og er bedre enn de to dårligste, Iron Man 2 og Thor: Dark World.

The Nevers har noen gode potensielle historier, men med de første 4 episodene å bedømme er det vanskelig å se for at serien i den formen vil avslutte på noe bra måte. Den andre halvdelen av sesongen er ikke starta å filme enda, og vil ha en ny showrunner og potensielt historier enn hva Whedon så for seg. Whedon ble "kreativt" uenig med HBO og forlot midtveis i sesongen. Så skjedde COVID-19, så den andre halvdelen av sesongen er ikke spilt inn enda. 

Om serien hadde mer fokus, så kanskje det ville funka mer. Og jeg tror ikke dette er noe for folk, om de ikke virkelig virkelig virkelig elsker His Dark Materials selv på den seriens dårligste punkt, og kan håndtere noe mer vold og sex.  

 

Endret av Maury
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Maury skrev (På 9.4.2021 den 0.55):

[klipp]Mulig det kunne blitt et bedre resultat om faktisk Whedon ikke hadde vært involvert. Tror Whedon rett og slett ble knekt av alt etter The Avengers (2012), og alt han har rørt siden har vært enten OK, eller helt elendig. Age of Ultron er fremdeles en av de to Marvel-filmene jeg synes er faktisk dårlig, tross for at den har noen positive sider, og er bedre enn de to dårligste, Iron Man 2 og Thor: Dark World.

[klipp]Whedon ble "kreativt" uenig med HBO og forlot midtveis i sesongen. [klipp]

For ikke å glemme disputt med Gal Gadot på settet til Justice League:https://nordic.ign.com/news/45079/joss-whedon-reportedly-threatened-gal-gadots-career-refused-criticism-of-his-justice-league-script

Noen tyngre år tydeligvis.

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

v1.dDs2NjI5MzM7ajsxODc3MjsxMjAwOzE2MDA7M

 

 

Year of the Rabbit må være noe av det morsomste jeg har sett på lenge. Helt fantastisk teit og komisk. Nesten som en teit, over the top og ultramorsom Ripper Street. Alt er egentlig jævlig morsomt, men David Dawson som Joseph Merrick (The Elephant Man) tar kaka. Ler så jeg griner hver gang han dukker opp på skjermen. Rett og slett magisk! Men jevnt over holder serien et latterlig høyt nivå.

 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
2 hours ago, SirOwen™ said:

Snabba Cash (2021) sesong 1

Tja, hva mener man om dette, da? Helt greit, varierende skuespillerprestasjoner, til tider noe far-fetched manus. 

Og man savner Joel Kinnaman.

Bozela som spiller Ravy må vel ha sett endel episoder av Luther..? Fører seg og prøver å være like cool som han..

7/10

Takk, da styrer jeg unna denne.

Gir The Serpent en sjanse.

Lenke til kommentar

Shameless US (2011) sesong 1-11

Vel, da var det eventyret over. Temmelig vemodig at man nå ikke lenger skal få følge familien Gallagher og deres venner i alle deres psyke sprell og gjøremål.

Har kost meg fra første minutt i løpet av disse 10 årene med totalt 134 episoder.

Leser av og til at folk er kritiske til denne serien fordi de savner karakterutvikling. Der er jeg nok uenig, all den tid mange av karakterene går fra barn til voksen i løpet av serien, og leverer etter min mening en fin personutvikling.

Ikke minst er det drivende gode skuespillere, og castet er strålende.

Vanskelig å plukke ut noen favoritt blant den crazy gjengen, men kommer vel ikke utenom Carl. Hans reise fra crazy brat til nogenlunde ansvarsbevisst voksen har vært som en berg- og dalbane, og sitter nok best i minnet.

Debbie er også borderline psycho, og Kevin en fantastisk morsom godgutt.

Og Frank....vel, han er Frank...

Takk for følget, Gallaghers, you will be missed.

9/10

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mitt uttryk etter en vis episode av en vis TV-serie denne uka. 

EzFHZHEXMAYl44L.jpg.fe3608b8808664c211e7c8b79e8d44b2.jpg

 

Må forresten nevne at jeg tror Mayans MC må være den serien som har best tatt i bruk omstendighetene til COVID-19 så langt. Den fastracket noe handlingen denne sesongen, og ga et troverdig grunnlag for hva som skjer denne sesongen på serien.

Ser også ut som at serien kan bli bedre uten Kurt Sutter ved roret framover. Denne sesongen er mindre rotete, og hvis den hadde kuttet ut det unødvendig såpedramaet Emily-karakteren, så hadde ting vært i nærheten av bra. 

 

 

Endret av Maury
Lenke til kommentar
b-real skrev (På 12.4.2021 den 9.16):

Da har en av mine favorittserier Shameless US over mange mange år nå er ferdig og jeg skulle så gjerne ønske det var mer.

11 sesonger med kvalitet, så mye morro William H. Macy har bare brilliert i rollen som Frank Gallagher.

  Vis skjult innhold

RIP Frank :(

 

https://i.imgur.com/5a3DqVc.gif

En skuespiller med veldig stort Spekter. Imponerende rolle i Shameless, men ikke fan av serien...

Hvilke andre filmer har han? Husker Fargo.

 

Lenke til kommentar
  • ilpostino endret tittelen til Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...