Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

GimleSag skrev (6 minutter siden):

Måten hun reagerer på var helt fryktelig kleint og dårlig. Syntes også det var utrolig merkelig at hun var så «forelsket» igjen etter sesong 1, der hun hatet ham over alt på jord.

Grunnen er ganske åpenbar, og den forklares før hendelsen og i ettertid. Han har særeie på alt, dama eier absolutt ingenting. Hun er livredd for å være "fattig", hun er livredd for å ha "Cubusbarn". Hun føler seg så gammel, at hun frykter ingen ny "riking" vil ha henne.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
4 hours ago, Vertical^ said:

 

  Hide contents

Grunnen er ganske åpenbar, og den forklares før hendelsen og i ettertid. Han har særeie på alt, dama eier absolutt ingenting. Hun er livredd for å være "fattig", hun er livredd for å ha "Cubusbarn". Hun føler seg så gammel, at hun frykter ingen ny "riking" vil ha henne.

 

Jaa, good point. Fortsatt hårreisende reaksjon dog

Lenke til kommentar
On 3/13/2021 at 12:05 AM, Nimrad said:

"Cubusbarn" er god manusskriving.

Ja. Måtte le litt av den. Polsk Fjording var også ganske god.

---------------

Coyote(Viaplay)

En ny serie med Michael Chiklis fra The Shield. Veldig glad i den serien og Vic Mackey, så jeg ga Coyote en sjanse tiltross for 6,7 på IMDB. Har sett 2 episoder og synes denne virker ganske OK. Noen logiske brister, og ikke veldig realistisk, dog

https://www.imdb.com/title/tt10279176/

Endret av Sjalottløk
Lenke til kommentar
Spoiler

 

Skjønte ikke slutten på Exit. De kjørte på med horer og festing og i siste episode handler de aksjer og har tjent millioner etter 10 min.

Hva var greia? Hva var så sinnsykt interessant med det?

 

Mulig spoiler for "Exit", lagt inn spoiler tag.
- Moderator

Endret av Uderzo
la innlegg i spoiler
Lenke til kommentar

Hell yes. Graham Yost og andre produsenter av Justified planlegger en TV-serie basert på en annen Elmore Leonard-historie for FX. Timothy Olyphant kan være på vei tilbake som Raylan Givens. 

https://variety.com/2021/tv/news/justified-elmore-leonard-fx-city-primeval-timothy-olyphant-raylan-givens-1234905405/?fbclid=IwAR00XTho3eDXS_mrc9dOtZXLJl3cwSas44YU6tm0VRVvHtZ9Jr0C-ytJxwM

 

timothy olyphant GIF

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Spartapus skrev (På 1.3.2021 den 20.40):

Samurai Gourmet, om du ikke har sett den allerede. I stedet for at man følger et spisested så følger man en pensjonert japaner som bruker fritiden til å gå rundt og prøve spisesteder. Det høres kanskje ikke rivende spennende ut, men de gjør mye ut av det (derav tittelen).

Ferdig med denne nå. Ikke helt som jeg ventet meg av eget førsteinntrykk (trodde den var litt mer seriøs), men din beskrivelse er jo ganske presis. Alt i alt en severdig serie for min del og også en jeg har sett de dagene jeg spiser noe godt og drikker litt vin. :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk sett første episode av Falcon and The Winter Soldier denne uka.

Likte den svært godt. Nå er jeg fan av WandaVision for det meste og, men liker at universet ikke gir oss liksom samme opplevelsen med en gang ihvertfall i neste serie ut. WandaVision var mer et mysterium-drama. Mens Falcon and The Winter Soldier er mer av den actioneventyr med elementer av politikk og spinoasje slik som Captain America: The Winter Soldier, med litt det seriøse karakterdramaet Captain America: Civil War hadde til en grad. 

Ikke så mye komedie i første episode heller, som gjør det hele litt bedre for å starte med. 

Lenke til kommentar

Etter å ikke ha sett noe særlig på TV-serien på en stund så fyrte jeg og fruen opp Succession i går. Vet ikke om jeg vil kalle det fornøyelig, men bra er det i alle fall. Større gruppe jævlige karakterer har jeg aldri sett før tror jeg. 

Vet ikke om det er meningen at serien skal være morsom, men jeg lo høyt flere ganger. Spesielt situasjoner med karakteren Willa. 

To ting trekker ned for meg - den tidvis frantiske filmingen med mye inn og ut-zooming, samt tidvise "daytime tv" vibber. Spesielt slutten av episode 2. 
 

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Helt klart at serien skal være morsom. Det er jo egentlig en komiserie forkledd som drama.

Kan jo også bare se på hvilke folk som skriver og står bak serien. Jesse Armstrong som har skapt serien har jo skrevet serier og filmer som Four Lions, In The Thick of It, Veep og er en av skaperne av Peep Show. Adam McKay som er produsent og regisserte piloten er jo ganske kjent de senere årene for satire med Vice og til en grad The Big Short.  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...