Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 minute ago, Comma Chameleon said:

Ja. Vil si at samlet sett er det en fair vurdering. Bare synd at det er så mye rot og dårlig, for toppnivået til serien var veldig bra synes jeg.

Jeg tror jeg skjønner hva du liker med serien, men for meg passer det ikke inn når resten av fundamentet er lite troverdig. Da blir det bare til at serien prøver litt for hardt å være noe den ikke er. 

Lenke til kommentar
Heiti skrev (12 timer siden):

Poldark, ligger hos NRK, anbefales som letter underholdning. Er bare kommet til sesong 2 av 5, men har ikke hatt noen direkte svake episoder enda.

Poldark har vært på en sånn "mental sideliste" over serier jeg er litt nysgjerrig på, og har lyst til å sjekke ut, men andre har kommet litt foran. 

Noe annet spennende å si om serien, uten å spoile noe spesielt? 

Lenke til kommentar
Bone skrev (1 time siden):

Noe annet spennende å si om serien, uten å spoile noe spesielt? 

Gode skuespillere. Tar en del uforventende vendinger, det liker jeg. Tempoet er til tider ganske lavt, så jeg det passer fint til å koble litt av. Har også inntrykk av at det skildrer tidsepoken ganske realistisk, utenat jeg er historiker. 

 

Serien har akkurat nok kjærlighet og den type ting til at samboer vil se serien med meg også. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Tomeito skrev (7 timer siden):

Poldark er en serie som moren min ser på. Det tror jeg sier mye for min del, men det er sikkert egentlig en fin serie. Har litt sansen for Aidan Turner etter Being Human.  

Moren min så de første sesongene av game of thrones uten at de ble noe dårligere av det. 

 

Så et par episoder med gangs of London, men lurer på om det faktisk ble litt for brutalt. Noen andre som deler den tanken? 

Lenke til kommentar
Heiti skrev (25 minutter siden):

Moren min så de første sesongene av game of thrones uten at de ble noe dårligere av det. 

Selvfølgelig kan mødre ha god smak etc. Det finnes mødre som er yngre enn meg. For meg er bare Poldark, og en del andre engelske kostymedramaer i samme gate, typiske serier hun titter på, og hvis jeg skulle finne på å være på besøk eller på hytta sammen og se noe av det, finner jeg det alltid ganske kjedelig. Menmen. 

Lenke til kommentar

Så ferdig "The First" i går.

Dette er en kvalitetsserie, men føler at det ble brukt altfor mye tid på karakterbygging og personlighetsdrama. Holdt på å sovne en god del ganger der gitt. - Hadde vært mer interessant hvis det hadde vært mer fra selve det å komme seg til mars, og gjerne at de kom til mars også selvsagt ;)

6/10.

Lenke til kommentar
Theo343 skrev (På 18.2.2021 den 6.40):

Rådebank på NRK.

En serie som overasket meg stort med sin gode skildring av mellommenneskelige forhold og utfordringer noen av våre norske ungdomsmiljøer har i hverdagen. Den løfter flere tabubelagte temaer og jeg håper den vinner en pris for å stimulere mer av dette i norsk produksjon.

Tiltredes. Den første sesongen var i hovedsak god synes jeg, med et univers som skulle bygges og karakterer man gradvis måtte lære seg å tro på. Den kom godt ut av det, og grunnlaget den la var strålende for sesong 2. En sesong som er noe av det beste jeg har sett av norsk tv-drama noensinne. Veldig imponert over hvordan den klarer å mikse de alvorlige, tunge temaene med karakterene og rånemiljøet de har skapt.

Hvis du vil ha mer godt drama og komedie om vanskelige tabubelagte temaer fra norsk produksjon kan jeg sterkt anbefale filmen Barn som kom for halvannet år siden. Nominert til 10 og vinner av 9 Amanda-priser, noe ingen film tidligere har klart. https://p3.no/filmpolitiet/2019/09/barn/ 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...