Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
8 hours ago, DukeRichelieu said:

Så du alt på rappen? Jeg ble litt mettet etter 5 sesonger eller hva det var. Har lyst å se ferdig resten også. Synes serien var fantastisk i de første 3-4, men så dabbet det litt av.

Om du ikke har sett Le Bureau enda, så anbefaler jeg den på det sterkeste. Vil kategorisere det som en mer realistisk Homeland. Samme tematikk, men litt mer edruelig, langtekkelig og ekte. En av mine favoritter gjennom tidene og noe så sjeldent som en serie som faktisk blir bedre for hver sesong.

Sesong 1 av Homeland synes jeg var veldig bra. Så den omigjen her om dagen, og den er fortsatt bra. Men synes ikke de andre sesongene kan måle seg. Sesong 4 tror jeg var ganske bra, men ellers er det middelmådighet etter min mening. Hun nevrotiske dama blir litt vel irriterende etterhvert, og serien blir mindre og mindre troverdig.

Er enig ang. Le Byrå, men er ikke sikker på at de som liker Homeland nødvendigvis vil like Le Bureau. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
OddZen skrev (1 time siden):

The expanse har bergtatt meg! 3 episoder igjen av sesong 5... 😔

Noen som har noe lignende, eller annen sci fi med samme kvalitet å tipse om? Trenger ikke være så mye space.

 

Ja, Nightflyers som er skrevet av Game of Thrones forfatteren...

Synd den havnet på is, kjempekul serie på høyden med The Expanse.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
ilpostino skrev (På 8.2.2021 den 9.44):

Jeg ser ganske mye på sci-fi så jeg bør antageligvis ikke henge meg opp i dette men her har de et skikkelig langt og tungt tog som kjører på de samme sporene år etter år uten noen form for vedlikehold av sporet. I det været som tydeligvis er på jorden når serien finner sted så regner jeg med at det må trenges en eller annen form for vedlikehold av skinnegangen med tilhørende infrastruktur. Hva står for fremdrift av toget? Er det strøm krever det en eller annen form for leveranse av strøm til infrastrukturen rundt skinnegangen. Er det kull så må de ha leveranser som de ikke har tilgang til. Hva gjør de med avfallet etter alle de menneskene og dyrene som lever på toget?

edit: slang på ordet "tog" i en setning da jeg hadde glemt det. 

Snowpiercer anså jeg som rimelig latterlig (og jeg liker jo det meste), men serien er et tilfelle av noe som ble ekstra interessant pga tiden vi nå lever i. 

Nå kribler det mens jeg venter på ny episode. Og Sean Bean er jo med nå, så rollegalleriet er rimelig bunnsolid. Mye sære og artige skuespillere. 

Omnia vincit amor skrev (På 12.2.2021 den 19.21):

Ferdig med Homeland idag.. Søren for en god serie! 

Ganske overdrevet til tider, men utrolig gøy serie som jeg skulle ønske kunne ha en fortsettelse. Slutten gjør jo at man kunne tenke seg at det er mulig og.. Men, tror ikke det skjer med det første. 

Syntes Homeland og 24 bar preg av dette - inntil en gjeng galninger inntok kongressen, samt fire år med Trump og all galskapen med fake news og konspirasjoner. 😶

Theo343 skrev (11 timer siden):

BSG men om den eldes godt vet jeg ikke.

Så miniseriestarten i romjulen. Ville lett blitt ansett som blant tidenes beste også om de to episodene hadde kommet i dag. 

Spent på om selve serien også holder seg like godt. Begynner å bli gøy å bli gammal. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

The crew(Netflix) med Kevin James får terningkast 2 av Filmpolitiet

https://p3.no/filmpolitiet/2021/02/the-crew-s01/

Jeg lurer på om KoQ ville vært like bra i dag om den kom ut nå. Jeg liker ihvertfall den serien veldig godt, og synes det er litt synd å se at Kevin James bare spiller i dårlige serier. Jeg fikk sett noen episoder av Kevin Can't Wait, og den er også ganske middelmådig.

Lenke til kommentar
ilpostino skrev (2 timer siden):

Jeg har sett en del videoer på YouTube om Expanse og rent vitenskapelig så er serien ganske riktig på en del områder, iallefall hvordan man ser for seg hvordan ting ville fungert. 

Fremtiden er snart.
 

Dubious skrev (2 timer siden):

Så på sesong 1 av "Altered Carbon" (Netflix) i går og ble hekta, så hele sesongen i går
Trodde jeg hadde sett den før og hadde derfor hoppet over serien

Sesong 2 derimot... så langt er den bleh!, fordi de har andre skuespillere på hovedkarakter 
Hele serien er egentlig bare rot

Tror en hel verden deler den oppfatningen. Det ble kansellert etter sesong 2. Tror de blåste hele budsjettet på ny skuespiller, uten at det lønte seg. Tror ikke det var så lurt, for da mista du alt som gjorde sesong 1 bra.

Lenke til kommentar
On 2/13/2021 at 2:45 AM, Nianen said:

Last ned appen "justwatch". Der kan du legge inn hvilke streamingtjenester du bruker og kan deretter søke etter filmer/serier så står det hvor du kan se de. Bare ett tips😊

Noe som er fint med Apple TV: hvis man bruker Apple TV-appen (som ligger blant alle de andre appene) til å søke etter en film eller serie, så får man opp forslag til hvilken tjeneste man kan se eller leie filmen eller serien på! Så slipper man å åpne én og én app. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Your Honor.

Ikke veldig bra. Synes det er litt rart at denne har fått så mye oppmerksomhet som den har fått. Det har nok noe med at Bryan Cranston spiller hovedrollen, men spør du meg, så var det mer fornøyelig å se Carmen Ejogo. Bryan Cranston er for meg Walter White.
Serien er lite troverdig samtidig som den har karakterer som tar dumme valg som får meg til å mislike dem. 

6/10

Hva synes dere?

Lenke til kommentar
  • ilpostino endret tittelen til Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...