Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde ei skikkelig nostalgisk kick av å se igjen noe av Mysteriet med det levende lik (1992) tilbake i sommer 2017, men tror jeg aldri ble helt ferdig med alle episodene, så bestemte meg for å ta opp igjen denne barndoms favoritten, og joda, kjente det neste krible i kroppen bare man hørte introen. Men trodde alltid den ble sendt på sommeren det året, og ikke utpå vinter/vår. 

Hadde ei skikkelig crush på hu danske jenta, Manette som guttunge, og husket hvor kleint det var å se de norske skuespillerne kontra de andre nordiske familiene (Danmark, Sverige og Finland). 

Har igjen 6 episoder, men skal ta dem litt senere, og er jo koselig å se på denne tiden av året.

Lenke til kommentar

Jeg har skjult enda en diskusjon om sex i film og serier. Dette har blitt diskutert flere ganger tidligere med stort sett de samme menneskene. Jeg er lei av å lese en diskusjon som går igjen og igjen og igjen. Enkelte personer som frekventerer denne tråden har fått luftet sine tanker rundt dette før og nå tar jeg frem en diger tusj og tegner en diger strek. Vil man diskutere sex i filmer og serier kan man lage en gen tråd om dette. 

Denne modereringen skal ikke kommenteres i denne tråden. Hvis man på ød og liv skal diskutere emnet gjør følgende: 

  1. Send PM til undertegnede om hvor dårlig gjort / whatever dette er. 
  2. Lag en egen tråd om emnet og slutt å ødelegg tråden med den samme diskusjonen som har vært flere ganger tidligere i denne tråden.
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (8 timer siden):

Ser Maskineriet hver uke, veldig spennende Rans serie fra Sandefjord/Strømstad. Kristoffer Joner i hovedrollen. Kul dame også som passer perfekt i politi rollen.

Jeg satt i går og vurderte den(fun fact: det var fordi jeg traff Kristoffer Joner på butikken). Ser den har fått terningkast 4 av "alle". Er det god spenning eller bare action?

Endret av Nimrad
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...