Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

DukeRichelieu skrev (19 timer siden):

Nå skal du passe deg litt her. Neida. :)

Enig i at serien har tapt seg noe, men for min del er det fortsatt storartet underholdning. Storkoser meg med hver eneste episode. 

En langt bedre og mer realistisk dramaserie vil være Succession. 

Hahah, for all del. Med premisset til Billions, så passet det meg fint, som allerede digger filmer som Margin Call, The Big Short, Inside Job og Too Big to Fail. Men så synes jeg det ble litt vel såpete og rotete etterhvert - og til slutt svært lite troverdig, dessverre.

Succession synes jeg er langt, langt bedre, så der er jeg enig med deg!

Bone skrev (1 time siden):

Takk for svar! :)

Ikke nødvendigvis så veldig dypt, kanskje(?), men det er jo disse forbindelsene mr. Swearengen og Cy, etc. har med disse utenforstående (Silas, Pinkerton, Wolcott / Hearst). Vet ikke helt hvorfor noen kan gjøre som de vil uten konsekvenser helt. De inngår noen avtaler, er "redde for" andre.. Nysgjerrig på hva General Custer, og disse utenforstående hendelsene, som blir nevnt med få setninger, har med noe å gjøre. Kan dessverre ikke nok, til at jeg vet helt hva det innebærer (som selvfølgelig ikke har behov for å forklares nærmere for andre).. 

 

Hmm, hvis jeg skjønner deg rett, så vil jeg si at det viktige her er å huske på det maktvakumet Deadwood eksisterer i. Det er ingen som har noe mer rett på området enn andre, og det eksisterer ingen overordnet plan for hvem området skal tilhøre. Pinkertons representerer jo en ganske rik organisasjon på østkysten, som selvfølgelig er interessert i rikdommen i området. Det samme gjelder Hearst (som Wolcott jobber for), som representerer en grådig og umoralsk kapitalisme som ikke holdes tilbake av lovverk eller noen sentralmakt. Silas jobber i utgangspunktet for interesser i Yankton, som vil annektere Deadwood. Og General Custer ledet vel kampene mot de ulike stammene av urfolk i et stort område (i 'the Indian Wars'), som jo opprinnelig Deadwood/Black Hills skulle tilhøre. Cy Tolliver forsøker på et tidspunkt å bruke/kjøpe hæren for å selv ivareta sine interesser i Deadwood. Ganske kompleks manøvring og heftig maktspill, altså.

Alle vil ta over og eie Deadwood. Samtidig forsøker Deadwood og alle der å ivareta sine egne interesser (og ikke minst retten til sine landområder/claims). Og alle prøver kontinuerlig å melke hverandre i prosessen.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

The Shield 16:9

image.thumb.png.85a9e810f6292fe4c82379dd323261a6.png

Har sett The Shield igjen, i widescreen og jeg kan ikke si at konverteringen har vært særlig vellykket. 4:3 formatet ga det ekstra sparket av realisme og den oppblåsningen i skjermformatet gjør seg ikke bra i det hele tatt, det blir wobbly-heads som snakker og flytter på seg i enkelte scener.

image.thumb.png.db228109ad5283ee3d92a13e84c7f764.png

Se på hodet til personen på venstre side f.eks...alt er bare..forstørret og det blir helt feil for min del.

image.thumb.png.11a95726faa5c84c2ad0e31983189316.png

Serien har vel tapt seg litt av årenes løp også, siste sesongen er jo bare twist, på twist, på twist, på twisten og..vel..jau

Et koselig gjennsyn allikevel, skulle nok ha valgt 4:3 hadde jeg valgt å se igjen. 

Endret av b-real
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
On 5/6/2020 at 1:47 PM, afterall said:

Elsket Billions i begynnelsen. Den har gradvis tapt seg de siste årene, men etter å ha delvis lidd meg gjennom første episode av sesong 5 tror jeg dette er stedet jeg lar den gå. 

 

  Reveal hidden contents

 

At den wrestling-scenen liksom skulle være det som ordnet opp i en svær konflikt og overbeviste Taylor Mason ble bare latterlig dårlig. Herregud. 

 

Når jeg da ser Deadwood ved siden av, som har et helt fantastisk manus og udødelige roller, så blir kvaliteten på dagens Billions ekstra synlig. Dessverre. 

 

 

Enig. Synes serien er veldig ujevn

Lenke til kommentar
22 hours ago, Tomeito said:

God serie uten tvil med en god historie og solid skuespill, men også litt trygt og enkelt

Ja, trygt som fy men jeg tror heller ikke det var intensjonen med serien heller.

Bocsh S06 virker som om de bare skildrer en arbeidshistorie og..vel..uhm...jaja, par episoder igjen, kanskje det tar seg opp.

Lenke til kommentar

Godt i gang med Deadwood nå. Det vil si 6 episoder av første sesong. 

Synes det er bra, men er litt slik jeg opplevde det sist. Tar liksom ikke helt tak i meg. Ingen karakterer jeg hittil har de store sympatiene eller interesse for og heller ingen interessant historie hittil. Men settingen og det historiske er selvsagt interessant og serien er jo for all del solid. 

Lenke til kommentar
  • ilpostino endret tittelen til Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...